Вучић преко лобиста у Русији хоће да купи себи подршку и одрекне се још 29% НИС-а!

Вучић преко лобиста у Русији хоће да купи себи подршку и одрекне се још 29% НИС-а!

Александар Вучић остаје све више без подршке, како на истоку, тако и на западу, а рањив и несигуран, спреман је на још радикалније задуживање, распродају и чињење свакавих уступака да би се још мало одржао на позицији (и на слободи).

Вучић од синоћ борави у Русији где ће се састати и са председником Владимиром Путином. Шокантне детаље о Вучићевом боравку у Русији изнео је Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– Вучић преко лобиста у Русији моли да Србија део гаса плати препуштањем дела НИС-а, који је још увек у нашем власништву (тренутно око 29%). Та трансакција би се обавила у току наредне године (после избора), а до тада би он махао најповољнијом ценом гаса – открио је Паровић.

Паровић је прокоментарисао и Вучићеву изјаву пред пут у Русију да ће Србија остати на „европском путу“.

– Пред полазак на састанак са Путином ипак је послао Америци поруку да је њихов и да нема разлога да ДЕА више хапси његове ортаке нити да им блокирају од народа покрадене паре пренете у стране банке! – каже Паровић.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ђорђе Вукадиновић: Даље руке од Устава!

Ђорђе Вукадиновић: Даље руке од Устава!

Прво и најважније: Промена устава није међу првих десет, двадесет, ни педесет проблема које ова …

Завршени руско-амерички преговори у Женеви, трајали скоро осам часова

Завршени руско-амерички преговори у Женеви, трајали скоро осам часова

Руско-амерички преговори о безбедносним гаранцијама завршени су у Женеви. Преговори су трајали скоро осам сати. …

Један коментар

  1. СИБИРСКИ МЕДВЕД И ПАНОНСКО ЈАГЊЕ

    Услед велике суше и неприлике Панонском јагњету понестала храна, крма и воде. Након дугог премишљања дође до идеје да се обрати Сибирском медведу, јер тамо је хладније и није била суша. Упути се јагње и стиже код Сибирског медведа. Када стиже и како га примио домаћин Панонско јагње се изненадило, јер је слушало да Сибирски медвед је најача животиња, нико не сме да га нападне ни у чопору, сви беже и склањају се од њега. Када медвед угледа мало и сићушно Панонско јагње, толико се обрадова како је питомо и нежно, упита га шта му недостаје, чиме да га угости. Одговор је биода му треба храна, храна господару. Медвед му донесе отаву, суву траву, крму и воду.Након боравка јагњета код медведа уз захваљивања крену за свој родни крај, а медвед му напуни кола са свакојаком храном, да има да презими. Изљубише се и јагнје оде у свој завичај под пратњом медведа.Цело време боравка Панонског јагњета код Сибирског Медведа немо су посматрали са даљине Амерички којот, Енглески рис и Немачки овчар. Није им јасно како Сибирски медвед био добар домаћин, а они нису смели нити да му се јаве, како не би настрадали гладни и жедни.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *