Србија

Новак Ђоковић подржао протесте против Рио Тинта са моћном поруком! НЕ ДИРАЈТЕ НАМ…

Ово смо чекали, дуго смо чекали, и Новак Ђоковић је коначно стао уз грађане Србије.

Огромни протести у суботу, 4. децембра ођекнули су целим светом, а најбољи тенисер на планети дао је подршку свом народу у борби против Рио Тинта.

Најбољи рекет света свих времена, којег су многи прозивали зашто се не укључује у свеопшти хаос који влада у његовој домовини, најзад се огласио и на Инстаграм сторију написао:

– Чист ваздух, вода и храна су кључеви здравља. Без тога свака реч о “здрављу” је сувишна – написао је Ноле у првом сторију објавивши притом и слику са протеста, а онда и додао:

– Природа је наша мајка. Проводимо више времена у природи. Са њом и уз њу нам је живот богатији – навео је Ђоковић.

Подесећамо Ђоковић се недавно нашао на удару медија због одбијања да прими вакцину, а про-режимски, али и про-опозициони медији напали су га да је анти-ваксер и теоретичар завере.

Свака част великом Ђоковићу, коначно и јавне личности и обични грађани су на истој страни, немају више страха да искажу да су против Вучићевог Рио Тинта и страних загађивача.

Директно.рс/Wебхералд

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!