Србија

Ћута поручио директорки Рио Тинта: Kупите своје прње и носите се бестрага

Вођа Еколошког покрета, Александар Јовановић Ћута реаговао је на изјаву Весне Продановић , директорке “Рио Саве Еxплоратион “, која је рекла се палнира обустава пројекта “Јадар”, како би се отпочео дијалог са становницима овог краја.

„Не знам са ким директорка ‘Рио Саве Еxплоратион’ планира да убудуће комуницира, са стварношћу сигурно не, чим даје овакве изјаве“, наводи Александар Јовановић Ћута за портал Нова.рс.

Сматра да су председник Србије Александар Вучић, премијерка Ана Брнабић и министарка Зорана Михајловић стратешки партнери Весне Продановић.

„Једине особе у Србији које са дотичном особом желе да разговарају су њени стратешки партнери – Александар Вучић, Зорана Михајловић и Ана Брнабић.
Имајући у виду чињеницу да, осим ово троје поменутих, сви грађани ове земље у Рио Тинту види непријатеља. Kада је реч о наставку откупа парцела, мој коментар на то је: пропао вам је сваки је*ени евро који сте уложили у тровање наше Србије. Једина опција за вас је да покупите своје прње и да се носите у бестрага“, закључује Јовановић.

Подсетимо, упркос највама директорке Весне Породановић, Рио Тинто наставио је да откупљује парцеле у области Горњих Недељица и Слатине и прогања мештане, а томе сведоче поруке које су грађани добијали, о чему је Нова.рс писала.

Нова.рс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!