Србија

Шизофрени уништава ЕПС (видео)

Електропривреда Србије ЕПС 23.11.2022 године у погону има 3.914 MWh што је мање од 50% снаге од времена када су БОМБЕ падале. Одржавање система помаже ВЕТАР са 352, ГАС 265 и УВОЗИ се 31 MWh.

Кише пале, језера на удару таласа и уместо да их “самељу” у 3.016 MWh инстант снаге у ХЕ оне раде са 1.204, а вишак воде се прелива и увоз и даље тече. Неки ми рекоше да је мешање гаћа и енергије банално и греше јер их је радосно ВОЂА навео то као симбол стандарда у становима, али реалне цифре сведоче о  његовој ШИЗОФРЕНИЈИ.

Грба on Twitter: "ZAŠTO JE AMERIKANCIMA VAŽNO KOSOVO I METOHIJA? ⬇️⬇️⬇️⬇️ Dok u užoj Srbiji preostaje uglja tek za narednih 35 godina, na Kosovu ga ima za još punih 16 vekova. Ako

Петнаест  БЕО- ТОПЛАНА од 739.630 станова напаја 360.000 и 11,6% пословног простора и гарантују у становима температуру од 20 степени, а не 25, што значи да преко 50% у БГД морају да носе гаће, а у СРБИЈИ чак преко 75 % јер  свега 25% има даљинско грејање. ПОГАНА ЕУ+УСА чекају да и формално шизофрени преда КиМ на коме не само да је наш народ, много важније за ЕУ+УСА да угља има за 13 векова и а налазе се на тапијама СРБА. Да ли било ко сумња да то наше неће остати када РУСИ одбране планету и успоставе биполарни свет? Треба појачати молитву да се то што пре деси јер ће он (шизофреник) са 98% медија успевати да све своје издаје прикаже као победе, а што је суштина његове договорене политике са ПОГАНОМ ЕУ – само да преда КОСМЕТ.

Поновићу да се дивим народу да и поред УДРУЖЕНОГ ЗЛОЧИНАЧКОГ ПОДУХВАТА мојих ЖУТИХ са ЕУ+УСА у циљу нашег нестанка ми и даље постојимо и неће нас уништити то што је ПОГАНА ЕУ+УСА уместо “демократа” довела ШИЗОФРЕНОГ.

Проф. Јован Јоца Мандић дипл.инж. ХИЛАНДАРАЦ и РУСОФИЛ

Јован Јоца Мандић, човек који је широј јавности остао упамћен по чувеној герилској акцији почетком деведесетих када је угасио светла у Београду да би „сто хиљада свећа на протесту могле лепо да се виде“ после чега је био ухапшен и брутално мучен од стране тадашње службе државне безбедности. Мандић је обављао најодговорније функције у ЕПС-у и један је од најпозванијих људи који је са егзактним чињеницама отворено говорио о начинима злоупотребе у ЕПС-у и у претходне демократске, а и садашње СНС власти.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Инат

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!