Хроника

Мића Мегатренд: Оставку подносим јер Вучић и Дачић сумњају у мој докторат (видео)

Мића Јовановић ће данас поднети оставку ма место ректора “Мегатренда”, сазнаје “Блиц”.

– Подносим оставку на место ректора Универзитета и на место председника Конференције универзитета Србије (КОНУС), али не из моралних разлога и што је то од мене тражио минстар просвете Срђан Вербић, већ зато што сумњу у мој докторат имају премијер Александар Вучић и лидер СПС Ивица Дачић – поручио је за “Блиц” Мића Јовановић из Лондона.
Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је раније данас да би волео да види доказе да ректор Универзитета Мегатренд Мића Јовановић нема докторат из Лондона и да, ако се докаже да је то тачно, он не верује да је реално да Јовановић и даље остане на тој дужности.

Вучић је на конференцији за новинаре на питање да ли ће затражити оставку министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, који је докторирао на Мегатренду, рекао да не види разлога за то и потом је упитао новинара да ли је прочитао докторски рад Стефановића.

Министар спољних послова Ивица Дачић је на питање да ли је изненађен наводима да Јовановић нема докторат из Лондона, рекао да се са Јовановићем није ни дружио због доктората и да ректор Мегатренда није функционер Социјалистичке партије Србије.

 

Новости онлине, ФоНет

�оментара

  1. Tako je gazda Micho, “али не из моралних разлога”, ova neodrziva ideja moralnosti se nigde ne pominje u tvom doktoratu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!