Хроника

Вучић опет лаже! Објављивање тајних уговора следеће недеље

Премијер Александар Вучић је најавио да ће следеће недеље бити објављен, “црно на бело”, уговор о партнерству са авио-компанијом Етихад из Уједињених Арапских Емирата.

Вучић је рекао да ће бити објављени и остали уговори који су проглашени за тајне и изјавио да није сигуран да ће се сви томе обрадовати, преноси Фонет.

Да сам на месту оних који, тобоже, инсистирају на објављивању уговора, не бих се радовао, јер ће јавност бити веома изненађена када види шта све стоји у неким ранијим уговорима, попут продаје компаније “Беопетрол” руској фирми “Лукоил”, рекао је Вучић новинарима на отварању радова на деоници ауто-пута између Уба и Обреновца.

 

Новости

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Vucic je prodana dusa, zato i uspeva da ostane na vlast samo zato sto radi kako mu zapad naredjuje, a nas narod pa opet nece proteste protiv njega jer i narod koji je uz vucica je prodana dusa svi takvi vole zapad na cudan nacin. Moj primer secam se prvi put kad je toma nikolic izasao za predsednika , jedna osoba javno glasala za tomu, zatim se oni iz dos stranke smejali toj osobi a danas kad ta osoba glasa za Dos stranku oni isti sad ga mrze jer je glasao za dos a oni glasali za vucica. sramota je srbski narod

  2. da dodam samo. Zasto svugde u svetu protesti protiv evropske unije i takvih kao sto je vucic? A ovde ne nista od toga, zasto? svugde u svetu protesti i zele van evropske unije da izadju , smo bi nasi srbi da udju kad vise ne bude bilo nikog .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!