Србија

Немачки дајгуз који је добио по носу па завршио у болници малтертирао радницу локала!

Београд – Како преноси Телеграф.рс тројица осумњичених за напад на немачког држављанина Дениса Х. саслушана су данас касно поподне пред замеником Вишег јавног тужиоца у Београду и у току вечери би требало да буду изведени пред судију за претходни поступак, који ће одлучити да ли ће бити задржани у притвору или пуштени на слободу.

Како Телеграф сазнаје, Стефан В., Милос Л. и Илија В. изнели су своју одбрану у присуству бранилаца по службеној дужности.

Стефан В. током саслушања признао је да је ударио немачког држављанина, али је рекао да је то учинио јер га је он изнервирао својим понашањем према радници локала у ком су куповали пљескавице, а не због тога што је странац.

„Рекао је и да је пре напада на Дениса Х. попио доста алкохола, као и да није знао да је младић ког је ударио страни држављанин“, казе извор из истраге.

Милош Л. и Илија В. са којим је те ноћи нападач био у друштву, потврдили су да је њихов пријатељ ударио Дениса Х., али су рекли и да они нису учествовали у инциденту, већ да су остали да помогну повређеном младићу.

Свој тројици је у суботу је одређено задржавање од 48 сати и они се терете за кривична дела наношење тешких телесних повреда као и изазивање националне, расне и верске мржње и нетрпељивости.

Тужилаштво да оптужи Немца због малтретирања жена

Позивамо српско тужилаштво да оптужи немачког држављанина Дениса Х. због омаловажавања и малтретирања раднице.

Имајући у виду да је један од услова за пријем у Европску унију и родна равноправност а да је положај жена у Србији још увек дискриминишући,понашање страног држављанина према беспомоћној радници у касним ноћним сатима, окруженој непознатим младићима (што се јасно види на снимку) се може окарактерисати само као малтретирање.

Нико од нас не оправдава насиље, нити позива на линч, већ да се чињенице које су нам предочене размотре правилно и праведно. Та жена је могла бити наша мајка, сестра, бака и овакво понашање оних који се боре за некаква права само показује са каквим бахатим лицемерима и буквалним окупаторима имамо посла.

Зато захтевамо од српског правосуђа да прекине са линчом сопствених грађана, ухапси и осуди немачког држављанина и његове саучеснике.

Васељенска ТВ

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!