Србија

Кога је Вучићу гласао народ у Србији? Тебе или ММФ па од ММФ-а треба да тражиш дозволу шта да радиш са пензијама и платама?!

Плате у јавном сектору и пензије могле би да буду веће током 2015. године, најавио је Вучић.

– Замолићу људе из ММФ-а да се онима који су платили високу цену повећају плате и пензије. Имамо новца да то себи можемо да приуштимо. Не желимо међутим да рушимо споразум са ММФ-ом па ћемо са њима разговарати – рекао је Александар Вучић на скупу посвећеном развоју и унапређењу економских односа у региону.

На питање када ће разговарати са ММФ-ом о повећању плата и пензија Вучић да ће “то да буде наша идеја”.

– Видећемо њихове одговоре – истакао је он.

Премијер није желео да прецизира за колико ће плате и пензије бити повећане, само је нагласио да жели да то буде постепено.

Блиц

�оментара

  1. Joj,jedva cekam……Da li ce povecanje biti na sadasnju nezakonito umanjenu penziju ili na onu staru ??????? Drage moje kolege penzioneri pa ovaj nas ,,masti,,i dalje…..Nemojte da nasedamo vise na njegove lazi,nastavimo da ostvarujemo svoje pravo…….

  2. Bože koji je to melodramatičan bolesnik! Gde nas snađe takva nesreća!?
    “Замолићу људе из ММФ” …Nemam reči! Ti ćeš da moliš tu financijsku mafiju, skote jedan!!

  3. За кога је народ гласао, то се поуздано не зна, јер је гласање тајно, али својим послушничким понашањем, премијер недвосмиослено показује КО ЈЕ, ЗАПРАВО, ИЗАБРАО ЊЕГА И ЊЕГОВУ СТРАНКУ!

  4. Koji moron.Kaže,povećaće plate i penzije?Ko MMF?Plate ćeš valjda vratiti,a ne povećati.Jer ne možeš nešto povećati što si uzeo-oteo.I stvarno,za sve pita MMF,pa koji će nam onda ministri i savetnici i sekretarice i bilo ko kada nama odlučuje MMF o svemu,NATO,EU.Ko smo mi?Šta bi sa onim BOLJE RAT NEGO PAKT(ovi ušli u pakt sa MMF,NATO EU)i BOLJE GROB NEGO ROB(svi radnici su robovi,ništa se ne pitaju i rade samo za hranu-i to jedva i za to da ima).

  5. VUČIĆU NEMOJ DA SE SMEJEŠ OVOM NARODU,KAKO TE NIJE SRAMOTA DA KAŽEŠ DA SE NIJE NAROD NADAO ZA POVEĆANJE PENZIJA I PLATA.SLEPČO NAROD SE NIJE NADAO DA ĆEŠ TI DA SMANJIŠ PENZIJE KOJE SU MUKOM ZARADJENE VRATI PENZIJE I IDI KOD BLEJERA

  6. Nismo mi glasali ni za njega, a pogotovo ne za mmf! Ovde je narod glasao protiv Tadica, a dobio jos pet puta goreg evromanijaka i hohstaplera na vlasti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!