Друштво

Ти онда ниједно огледало не користиш!

* „Замислите кад ви радите против своје земље и чак себе убедите да радите у корист своје земље зато што радите за интересе неке друге земље. И, кажете – то су чувене те приче – «ми Срби морамо да привежемо свој мали чамац уз велики западни брод», то је за ове западне агенте; а од ових других увек чујете исту причу – да смо ми Срби «мали и да ми привежемо свој мали брод у руску луку и тиме да решимо своје проблеме

* „А ја хоћу да ми имамо свој мали брод који ће слободно да плови свуда, под српском заставом, без било које туђе заставе и такву ћу политику да водим. И знам да ће овај део најмање да се свиди многима у Србији зато што су код нас «Три карте за Холивуд» еверластинг свакодневица. И то је нешто што се никада неће променити и баш ме брига за то. Поносан сам на своје српско опредељење

* „Како то да је Србија једина земља у Европи? Једина у Европи! Па, кад вам причају о БиХ – па, што не оде Лавров у БиХ? Зато што не може. Овде није могао да дође зато што није могао да пронађе путању!

______________________________________________________

ПРЕДСЕДНИК Србије, Аклександар Вучић, у свом последњем интервјуу ТВ Пинк говорио је и о западним и о руским агентима у Србији.

Ево како и у ком контексту:

„Људи препознају у мени – тиме се поносим и дичим – некога ко штити интересе Србије.

И, сад ћу да увредим већински део Србије који мисли да штити интересе Србије само када брани Русе. Ја једнаки презир осећам према агентима западним и према агентима руским.

Према свима који раде за туђе интересе, ја исти презир осећам. Не могу очима да их видим. А, знам их много. Очима не могу да их видим – при томе морам да се правим да то не знам.

       * Како вам то успева?

Тешко. Јер, ја те податке имам и ја то знам – и за једне и за друге.

Морам да се правим да то не знам, а осећам гнушање и презир и према једнима и према другима.

Ти онда ниједно огледало не користиш!

Замислите кад ви радите против своје земље и чак себе убедите да радите у корист своје земље зато што радите за интересе неке друге земље. И, кажете – то су чувене те приче – «ми Срби морамо да привежемо свој мали чамац уз велики западни брод», то је за ове западне агенте; а од ових других увек чујете исту причу – да смо ми Срби «мали и да ми привежемо свој мали брод у руску луку и тиме да решимо своје проблеме».

       * Стврно?

А ја хоћу да ми имамо свој мали брод који ће слободно да плови свуда, под српском заставом, без било које туђе заставе и такву ћу политику да водим.

И знам да ће овај део најмање да се свиди многима у Србији зато што су код нас «Три карте за Холивуд» еверластинг свакодневица. И то је нешто што се никада неће променити и баш ме брига за то.

Поносан сам на своје српско опредељење.

 

А све завере су им пале на памет. Од тога да сам западни човек, до тога да сам руски агент. Само им није пало на памет оно што је истина, а то је да сам српски председник изабран од грађана Србије, и Срба и Мађара и Бошњака и Словака и Русина и свих осталих да штитим интересе Србије, али и интересе српског народа. То је мој посао , тиме се поносим и нећу да мењам ни због кога. Радим само за интерес нашег народа.

       * Ако вас притисну и не будете имали куда, ни назад ни напред?

Да вам кажем нешто, опет вам говорим – нећу да се играм државним интересима. Слушао сам приче како ће да ме уцене криминалом и не знам чиме. Па како то не иде? Како то не урадише до сада? Како то да је Србија једина земља у Европи? Једина у Европи! Па, кад вам причају о БиХ – па, што не оде Лавров у БиХ? Зато што не може. Овде није могао да дође зато што није могао да пронађе путању! Али, добро, то вам тако иде. Како бих вам рекао.

Увек је најлакше и приметићете по тим људима: све оно што лако препознају у себи, волели би да виде као слабост код неког другог. Шта да им радим?!»

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Факти.орг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!