Македонија

Вођа шиптарских терориста: Македонци лажу, нисмо ухапшени, општи рат почиње 12. маја

„Ово је само почетак, а идемо ка општем рату и тај рат ће симболично почети у част Харун Алија управо 12. маја.“ – рекао је терориста који није откривао свој идентитет, пише БотаСот.

Ослободилачка народна армија (ОНА), познатија и као македонски УЧК, преузела је јуче одговорност за нападе у Куманову, а неколико албанских медија је пренело и изјаве терориста који су у директној вези са групама које су отпочеле сукобе у Куманову.

Наиме, јуче су шиптарски терористи, ОНА и ГРИ (Гарда Републике Илириде) саопштили да је отпочео процес имплементације „Републике Илириде“ и захтевали су да „међународни фактор“ удовољи њиховом циљу и натера македонске власти да прихвате нову републику, јер ће у противном разорити цео Балкан, а не само Македонију.

Саопштење је потписао „командант Хамди Ндрецај Пантер“, пренела је агенција Фонет, док је неколико албанских медија објавило поруке чланова поменутих терористичких група.

„Спремни смо да разоримо и цео Балкан, а не само Македонију.“ – речено је у саопштењу у којем одговорност за сукобе у Куманову преузимају шиптарски терористи.

Један од чланова ОНА који није открио свој идентитет, како пише БотаСот, јуче је рекао медијима да ће општи рат у Македонији отпочети 12. маја и то из посебног разлога, те да су акције у Куманову само увод и да ће се сукоб распламсавати.

Шиптарске терористичке групе су одабрали баш 12. мај као дан када ће у Македонији наступити општи рат, према његовим речима, да би се осветили за смрт њиховог команданта Харун Алија који је погинуо у Скопљу 12. маја 2010. године.

„Акција у Куманову је посвећена њему. Настављамо борбе, а навече ћемо ударити још јаче.“ – рекао је јуче анонимни припадник ОНА за портал БотаСот.

„Ово је само почетак, а идемо ка општем рату и тај рат ће симболично почети у част Харун Алија управо 12. маја.“ – рекао је терориста који није откривао свој идентитет, пише БотаСот.

Он је оптужио власти Македоније да дезинформишу јавност информацијом да се у Куманову предала група терориста и тврди да је информација да је ухапшено око 30 терориста лажна.

„То је лаж. Нико није ухапшен. Они су ухапсили неке цивиле. Наше снаге ће у Куманову бити ојачане и уследиће још жешћи сукоби.“ – поручио је овај терориста.

Албански лист „Газета“ је објавио разговор са целом групом чланова ОНА који су такође демантовали информацију о ухапшеним припадницима њихове групе најављујући још веће сукобе.

„Нико није ухапшен и нисмо одустали. Нећемо се предати!“ – поручили су за лист „Газета“, наводи БотаСот.

„Сукоби ће бити све већи и већи.“ – кажу припадници ОНА за лист „Газета“, пише БотаСот.

Правда

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. STASU DRUGO OCEKIVALI MAKEDONCI BIVSI SRBI DACE SIPTARI BITI POSLUSNI. SRBI SU IM DALI SVE, A STA SU ONI URADILI SA SRBIMA POBILI VADILI ORGANE, PROTERALI OTELI IMOVINU, A STACE MAKEDONCIMA RADITI TO SAMO ZNAJU NEMCI I AMERIKANCI . SAVETUJEM MAKEDONCIMA DA PROGLASE PRIPAJANJE SRBIJI I DA SE RESI BALKANSKI PROBLEM SA OSTALIM PRIPAJANJEM SRBIJI SRBSKIH ZEMALJA. IMAMO SADA PODRSKU RUSIJE, KOJA JE PRAVEDENA, ZIVELO PRAVOSLAVLJE ZIVEO NAS CAR VELIKI PUTIN……

    1. Moji carevi bili samo Dusan i Uros…Ti se seli u Sibir pa nek ti caruju Putin. Mene samo Srbija i srpski interes sekira.A to znaci saradnja i sa crnim djavolom ako cemo istrebiti siptare i ocuvati drzavu.Vi to ocigledno ne vidite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!