Хроника

Ало инфантилац! Понашај се бре нормално бар недељу дана па да ти за награду купимо ауто играчку “врум, врум”

Премијер Србије Александар Вучић је изјавио да је ММФ дозволио повећање плата и пензија, и то веће него што је очекивао, али да он неће ићи са тим максимумом.

Премијер је прецизирао да ће искористити “мањи оквир од дозвољеног за повећање плата и пензија”, јер је новац потребан и за инвестиције и запошљавање младих.

“ММФ би нам дозволио да више повећамо плате и пензије него што сам мислио, али ја то нећу. Ето, нећу”, рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Влади Србије и приметио да би то мало ко тако отворено рекао, али да се он понаша оговорно и да води рачуна о интересима земље.

“Ово нико нормалан ко се бави политиком у Србији не би рекао, али ево ја сам рекао зато што ме не занима ко ће да гласа за мене, већ да Србија буде здрава земља, зато што желим у будућност и да се мењамо”, поручио је премијер.

Он је објаснио да ће да новац у буџету “држати на ниову на коме ће имати више резерви за инвестиције и за програме за запошљавање младих”. Премијер је рекао да је ММФ дозволио веће повећање од очекиваног због добрих резултата.

Танјуг

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!