Политика

Па где си ти Зоко вештицо, нема те као европских интеграција!

Потпредседница владе Зорана Михајловић изјавила је у петак да лидер социјалиста Ивица Дачић мора да уведе ред у своју странку или да каже, уколико има било какав проблем у коалицији, да више не жели да буде њен део.

– До кад ће Дачић да се извињава за своје колеге – упитала је Михајловић, коментаришући Дачићеву изјаву да је недопустиво понашање Бранка Ружића, који је на Фејсбук профилу објавио фотографију са Игором Микићем.

Михајловић је рекла да не разуме понашање Ивице Дачића у овом тренутку, истичући да није први пут да се чланови СПС на врло високим позицијама понашају на недоличан начин.

– То је његова странка и мора или да уведе ред у своју странку или да каже уколико има било какав проблем у коалицији да не жели да буде део те коалиције – истакла је Михајловић на конференцији за новинаре у Влади Србије.

Ружић је на свом Фејсбук профилу објавио фотографију са Игором Микићем, који је током преноса фудбалске утакмице Србија – Албанија узвикивао погрдне речи на рачун премијера Александра Вучића.

Ружић је, како преносе медији, на друштвеној мрежи Фејсбук објавио фотографију из кафане са Микићем, а испод ње написао:

– Моје прво упознавање са човеком, људином Игором Микићем, родом из Пећи.. Диван човек, честит, поштен и, што је мени најважније, гробар од главе до пете.

Фотографија је у међувремену уклоњена са Фејсбук профила.

Како преносе београдски медији, лидер социјалиста је оценио да је Ружић направио непромишљен потез који наноси непотребну штету односима СПС са њеним коалиционим партнерима.

– Човек који вређа премијера не заслужује ниједну лепу реч, већ осуду. Ружић није само навијач, већ као потпредседник СПС у обавези је да поштује политику странке. СПС има своју политику и коме се она не свиђа увек може слободно да оде. То важи за све. Разговараћу са њим чим се вратим из Москве. А о томе ће бити речи и на органима странке – нагласио је Дачић.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!