А, онда је Монтгомери објаснио све…

А, онда је Монтгомери објаснио све…

Драго Алек, ти добро дечко и дивно каубој што усамљено јахало по ово лудо српско прерија, несхваћено ко Форест Гамп!
Вероватно чуло да ја гостовало у емисија „Кажи средњи прст“ на ваша телевизија где много, мноооого причало о тебе у тај прст и покушало да објасни народ и стока зашто ти тако понашало по некад, ко млада кад јој пукло водењак у коло на сред свадба, што ви казала!

– Вучић имало миллион питања којима се бави и зато он осетљиво- казало ја у камера као твоја бивши саветника, јер тебе не разумела народ, ко онај престолонаследник кад певало српска химна па сви мислила да он блесаво и свађало се нешто с неки Божа од који тражило правда, а мислило на Бог!

– Алек јако остељиво ко жена кад добила, али за жена српко муж има разумевање, али за премијеро нема, што лицемерно страшно! Откад мој Вучић добила прошло изборе и он ко жена, болело га баш И још га заболе, али нико не казала: “Први мандате је ко први дан на циклус, ми морамо разумети вођа, он имало одливе и грчеве, па ми морала бити ко уложак сс крилца за наш премијер, он сад осетљиво и само му се плакало”…- све ја то казало у то емисија с прст да твој народ напокон схватило како теби и зашто се понашало као на поштеда од физичко, мењајући расположења, ставови, идеологијо и обећања више пута дневно!

Лако њима да увек критиковали тебе кад никад ништа не добили већ само изгубили, док ти поносно имала и они дани за Србија ако треба, па и оне године кад ни уложак не помогло, само да на државу буде добро!

Ја се, мој добри индијанац из резервата, дивила теби као ПМС-у (прајм министар оф Србија), јер због тебе Србија не каснила ко циркус, овај, хтела каже циклус на неке жене, већ храбро ишла напред у сусрет евро-атланских менструација, отварајући поглавља ко ноћни улошци и гурајући инвестиције у привреда ко тампони!

Веруј, добри шерифе, на западу се о теби причало у пословица: “Не могу, извини, треба да добијем Алека”, што неко мора да каже у Србија, неко мора да коначно схвати како ти осетљиво И пустило те на миру док ти не прошло циклус па ти опет будеш онај стара Вучић, ведро, насмејано и са беџом!

Хтело да кажем: ако ти могао да трпиш одлив памети из Србија и прилив глупости- могли сви, јер Србија коначно постало цењено И уважено уложак у свет!

Како ти, сирото чајлд, тек поднела нова кампања и избори тако дрхтаво и осетљиво?!

Како се осећало кад стомачић још болело од онолико ровито обећања И планови из поршли циклус, а сад поново треба да страхујеш да ли добило или не, и ако добило да ли те безобразници оставило на миру мало док ти не прошло још један циклус?!
Ја слушала И нервирала се кад неки казала да: гладни, голи и боси, не схватајући да кад немалау не може ни да добије, док ти који имала три године опет добила, ај хоуп, и не кукала што имала већ са ровит стомачић водила СРбију до стондирано сутра, овај, стандардно побољшано сутра, јер само кад ти имало Србија сигурно не била трудна, већ поносна старлета што коначно открила средства за контрацепција, па могла да се разбија, пардон, развија с кога год хоће и колико год жели пута дневно!
Србијо, запамти речи чика Вилијама: док Алек има буди безбрижна- ти нећеш имати сигурно!

Од срца ти желела да останеш тако доследна и поносна ПМС!

Не секирај се шта неки причала, народ је ко четврти дан- чутиш, покријеш се преко главе, Небојшица ти донела “бруфен” и народ прошло, као и до сада…

Искрено твој Вилијам Монтгомери, пријатељ, сапатник и хроничар твојих циклуса.

Михаило Меденица, Два у један

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучић дошао на поклоњење глобалистима: Урадићемо све за Зелену агенду

Вучић дошао на поклоњење глобалистима: Урадићемо све за Зелену агенду

Председник Србије Александар Вучић борави у Глазгову где учествује на Самиту лидера о климатским променама …

ВУЧИЋЕВИ ФИНАНСИЈЕРИ! Ковид пропуснице не важе за кладионице и коцкарнице!

ВУЧИЋЕВИ ФИНАНСИЈЕРИ! Ковид пропуснице не важе за кладионице и коцкарнице!

Режим Александра Вучића уз потпору режимских, али и глобалистичких, прозападних медија спроводи корона диктатуру над …

Један коментар

  1. Духовито само индијанац више није смешан јер ефективно продаје Србију за ђинђуве

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *