Адвокати најавили протест због Рио Тинта, придружују се грађанима и нуде помоћ (видео)

У Србији се у овом моменту догађа народ који је започео процес враћања државе у руке оних којима она и припада, а то су грађани. Из тог разлога треба следити народни ток који води на улице и у општу грађанску непослушност.

Захтеви за укидање спорних закона о референдуму и о експропријацији представљају велики тест и због тога треба што масовније изађи на улице у суботу 4.12.2021. и притиснути ову криминализовану власт да одступи од намере да озакони мафијашке послове.

Позивам све колеге из опозиције да будемо са грађанима и помогнемо њиховим оправданим захтевима. Ово је посебно важно како бисмо могли да на себе примимо терет најављене режимске репресије.

Уједно, сматрам да је у најмању руку дегутантно то што део опозиције покреће референдумску кампању сада када народ на улици тражи да спорног референдума о промени Устава уопште и не буде. Зар није много логичније да и тај део опозиције присуством подржи грађане неголи да на Пинку и Хепију води кампању?!

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Слободан Рељић: Независно судство! Али од кога?

Слободан Рељић: Независно судство! Али од кога?

Сад смо у прилици да гледамо докидање „треће гране власти“. Судство ће се претворити у …

У суботу протест у Београду код Сава центра, блокада и код граничног прелаза крај Лознице

У суботу протест у Београду код Сава центра, блокада и код граничног прелаза крај Лознице

Адвокат Данијела Несторовић, један од оснивача покрета Еколошки устанак, каже да ће у суботу бити …

Један коментар

  1. Ma kakav štrajk advokata zbog Rio Tinta? Valjda im je objasnio čelnik u jučerašnjem obraćanju na TV. Objasnio im je da krivica ide na adresu prethodnih i sadašnjoj opoziciji. On vlada već deceniju i nije sprečio ostvarivanje greške koje su naneli “žuti”, pre svih Đilas, koji je bio gradonačelnik Beograda i ne znam koji po redu je kadar bio u DS, prvi sigurno nije. Ostaje još da mu poveruju meštani nalazišta jadarita, u najavljenoj mu posete, i znaće se ko je krivac na štetu naroda, a on opraće ljagu sa svog usplahiranog lica.Kada zna koji su krivci, što ih ne hapsi. Kako da ih hapsi kadi i on je oteo penzionerima osamsto miliona evra i spasio državu? Spasio je zaduživanjem na dvadesetinu milijardi evra, a ne od otetih penzija i nikom ništa, “vuci siti, ovčice na broju”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *