fbpx

АЛО МАЈМУНЕ! Јел ти „српска листа“ још у коалицији са Харадинајем?

0
(0)

Србија колико је бар познато аутору ових редова никада није имала чопор дивљих мајмуна на власти док 2012. године на исту нису засели напредњаци вођени вођом мајмунског чопора Вучићем. Од 2012. године Србијом влада чопор дивљих мајмуна и то оне мајмунске подврсте који се зову бабуни. Тако је коментар главног бабуна у Србији на увођење такси на српске производе од стране шиптарске нарко терористичке банде био цитирамо:

Председник је прецизирао да Србија неће повући никакве контрамере, јер, као поуздан партнер, не жели да крши ни Споразум о стабилизацији и придруживањум нити ЦЕФТА споразум.

Зато се данас ка северу Косова и Метохије креће колона шиптарске терористичке војске јер и задња будала схвата да је на челу Србије бабун плачипичка који малим прстом не сме да мрдне док из Лондона и Брисела не добије директиве како да се понаша, шта да ради и прича. Политика овог дивљег бабуна није само у страховиту опасност довела преостале Србе на простору Косова и Метохије већ је озбиљно почела да угрожава безбедност и територију централне Србије. Не треба наравно ни заборавити да је управо главни напредни бабун у Бриселу потписао Бриселски споразум и тако отворио врата шиптарској терористичкој солдатески да се шета севером Космета.

На страну што је тзв. Српска листа на Косову и Метохији и даље у коалицији са терористом и убицом Рамушем Харадинајом и да и даље учествује у политичком животу тзв. Косова. То све раде по наређењу самог главног бабуна Вучића. Уместо да олош на свим административним прелазима све који долазе са Косова и Метохије на истим задржава по двадесетак сати и да сва возила који прелазе носивостт већу од две тоне враћа на простор Косова и Метохије бабун данас кука над судбином Срба на Косву и Метохији за коју је управо он највећи кривац и за које управо он сноси највећу одговорност.

Све остало је само паралажа и глуматање за медије и ништа више.

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ШТРАЈК ГЛАЂУ превозника из Нове Вароши: Не дају нам дозволе јер нисмо за СНС!

1 (1) Група од око 20 превозника туриста на Увачком језеру, ступила је у штрајк …

РЕЖИМСКИ КАРТЕЛ: 20 директора највећих државних предузећа постављено без конкурса

5 (3) Уместо да их бира на конкурсу, чак 20 директора највећих државних предузећа Влада …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *