fbpx

Амерички инвестициони фонд ККР купио СББ и добио контролу над српским тржиштем кабловске телевизије и интернета

0
(0)

Компанија Колберг Кравис Робертс саопштила је у уторак да је потписала споразум о преузимању СББ – Телемах групе од компаније Мид Јуроп партнерс, али финасијски подаци трансакције нису саопштени.

На челу Српске кабловске мреже (СББ) остаће тим предвођен оснивачем компаније Драганом Шолаком који ће задржати значајнан удео у СББ – Телемах групи која је водећи кабловски и интернет оператер у југоисточној Европи.

Тај оператер послује на тржишту са 20 милиона потрошача, у Србији, Словенији, Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори и Македонији и има око 1,7 милиона кабловских и претплатника на сателитску ТВ, интернет, фиксну и мобилну телефонију.

Директор тима ККР за телекомуникације и технологију Хенрик Крафт оценио је тим Шолака изградио „снажну и софистицирану ТВ и комуникациону платформу“ и да се у ККР радују што ће подржати даљи развој СББ.

ККР је глобална инвестициона фирма која је крајем јуна управљала имовином вредном 83,5 милијарди долара.

 

ФоНет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

3 Коментара

  1. Licno , zivim za dan da vidim preko CNN ili druge televizijske kuce kako SAD stize zasluzena kazna . Kakva bi to bila kazna bila ja nisam siguran .

  2. СТИДИМ ВАС СЕ, “БРАЋО НАПРЕДЊАЦИ“ ! Стидим вас се, браћо „напредњаци“, Ватикански постали сте ђаци – Издајници – прави манијаци, Хашим Тачи држи вас у шаци У кењару он ће да вас баци Ви Обаму имате за брата Фрањо Туђман свима вам је тата Док вас Гробар за гузице `вата Издајете свог рођеног брата Издајете свог крштеног кума, Толико сте зглајзали са ума !? Од Србије, јабуке од злата, Милија вам од Амера плата Албанија дража од Косова Гадна вам је „политика нова“ Некад Српству ви били сте руда, А сада сте Марјанова муда У Србију некад сте се клели, Преко ноћи ЕУ заволели… Нестале су од Српства границе, Кукавичлук освоји вам срце Привесак сте папи од гузице Смрад постали гори од тртице Потурице сада су вам браћа Од тог смрада мени се повраћа Од некдањих српских радикала Црна гуја сада је постала Од некдањег свесрпског пркоса Поста ругло – „парада поноса“ Розе цветић од мајке им Јуле Пригрлиле „напредњачке“ муле „Напредњаци“ постале им луле, Од Српкиња милије им буле… Џаба вам је, ватиканско смеће, На пролеће Српство у бој креће Кукавице у бој звати неће, Ал` издају заувијек клеће … Стидим вас се, браћо „напредњаци“, Што постасте ватикански ђаци Што издасте Народ, Веру, Брата И Србију, јабуку од злата ! Крстан Ђ. Ковјенић………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….BRAVO KRSTANE !!!…

  3. kad im neko bude bio roknuo atomsku bombu opameticese valjda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *