Ана Брнабић: Багер у Шапцу није кренуо кроз гомилу, ишао je полако, полако, полако два-три километра на сат да случајно неког не би повредио
binary comment

Ана Брнабић: Багер у Шапцу није кренуо кроз гомилу, ишао je полако, полако, полако два-три километра на сат да случајно неког не би повредио

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да багер у Шапцу “није кренуо кроз гомилу” и оценила да је он ишао “два-три километра на сат да случајно неког не би повредио”.

„Он (возач) је багером ишао буквално, ја мислим два-три километра на сат, дакле ишао је полако, полако, полако“, рекла је Брнабићева телевизији Хепи.

На питање да ли је возач багера активиста Српске напредне странке, премијерка је рекла да не зна ко је, као и да не зна ко су били остали који су летвама и чекићима пошли на демонстранте.

„Ако он човек треба да крене на посао и има нешто да ради тај дан и на тај посао не дође због 20, 50 или 100 људи који су блокирали тај пут и он изгуби посао. Ко је онда крив и коме он да се жали?“, рекла је Брнабићева.

Багер који је кренуо на окупљене грађане током блокаде саобраћаја у Шапцу возио је, како су раније пренели медији, Небојша Стојићевић Јарин, шабачки напредњак.

Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Паровић: Ако нема споразума, онда сте кривично одговорни за све око Рио Тинта!

Паровић: Ако нема споразума, онда сте кривично одговорни за све око Рио Тинта!

Уколико усвојимо као истину оно што је изјавила Ана Брнабић о томе да нема никаквих …

Како би било да блокирамо народну имовину на Дедињу коју си узурпирала?

Како би било да блокирамо народну имовину на Дедињу коју си узурпирала?

Особа за коју НИКО никад није гласао и за коју Срђан Ного тврди да је …

3 Коментара

  1. Ko je još igde u svetu. pa čak i u premijerkinoj domovini nemačkoj, izgubio posao zbog jednog kašnjenja, naročito ako je do tog kašnjenja došlo delovanjem tzv. više sile? Po običaju čale opet prolupao, sad verovatno u nameri da svojom tupavom glavom smisli nešto originalno i pametno. Jadni čale nikako da shvati da iz tupave glave mogu izaći sasmo budalaštine.

  2. Prelepa(?) premijerko, kako stvari stoje, a nisi se setila, da, bager nije krenuo na narod, već je narod krenuo na bager. Taj narod poučen događajima “Demokratske” revolucije, kada je Velja Ilić bagerom razbacao autobuse pored puta Čačak-Beograd, navodno da je vozio Slobodanove fanove. I eto, narod se opametio i nije mu se desio maler kao pre dvadeset godina.

  3. С обзиром да се данас (4. децембра) припремају наменске демонстрације грађана и грађанки, предлажем СНС-оваца да повећају број багера и број снагатора са чекиђима и моткама да се натерају демонстранти да се понашају по њиховој жељи и жељи водећих политичара, а не по својој, а вођа боље да припреми изванредну конференцију за гледаоце и симпатизиере, да боље напада демонстранте и учтиво брани батинаше (миротворце са моткама и чекићима у рукама), Где се дену оно народно “Само слога Србина спашава!”?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *