Ангажовање Блера платила је влада УАЕ која од пре неки дан оружјем снадбева Украјину а чијем сте ви трговцу оружја дали српско држављанство!

0
(0)

Жешћи вам је изговор да српска влада није платила ангажовање ратног злочинца Блера. Да буде још горе то гостовање Блера у Београду платила је влада Уједињених Арапских Емирата која је од пре неки дан директни учесник оружаног сукоба у Украјини јер се обавезала и то уговором да ће фашистичку кијевску хунту снадбевати оружјем како би могли да наставе казнене операције над руским становништвом Новорусије.

Изговор вам је уби Боже и то када се зна да сте главном трговцу оружја из Уједињених Арапских Емирата, члановима његове породице и сарадницима доделили српско држављанство и то без икаквог основа. Да нисте глупи као што јесте знали би да сте починили кривично дело за које ћете кривично да одговарате. На власти нећете остати вечно и немојте се тешити како ће вас они на чијим сте платним спиковима заштити пошто одете са власти јер ништа није даље од истине. Дахлан неће дуго имати српско држављанатво јер ће му бити одузето а они који су одговорни за доделу истог завршиће у затвору.

Баш сте се окружили добрим и интересантним пријатељима. Тгровцима смрћу и туђом несрећом почели сте да делите српска држављанства и д додељујете државне виле на употребу.

Данас служамо стално присутну и попрлично истриповану Зорану Михајловић у неким лудним фазама лудила које је са времена на време обузима па онда тако у том свом лудили трипује да јој је Србија бабовина коју је добила у наследство од Тахира Хасановића и лондонских дечака. И сличном трипу је и премијер српске владе Александар Вучић. Оп цврц гевензе зајн!

 

Милинко Милинчић, Србија данас

 

 

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Трамп у пет сати по америчком времену дочекује Вучића и Хотија

5 (1) Амерички председник Доналд Трамп дочекаће данас тачно у 17 часова председника Србије Александра …

Тупава декларација владе нема никакву правну снагу нити Вучић у име Србије има право да преговара о било чему!

4.1 (7) Влада Србије усвојила је на данашњој седници Декларацију о подршци активностима председника Републике …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *