АВ доноси свилен гајтан из Стамбола, за Додика

АВ доноси свилен гајтан из Стамбола, за Додика

0
(0)

Дошао је и тај тужни и несретни дан Д. Када се мора прекинути “љубав” и “пријатељство” између двојице вождова, из две српске државе. Зна се да је дуализам власти опасан, погрешан, погубан. Јака политичка конкуренција неприхватљива. Мора бити само један. А то је Њ.К.В. Алек. Миљеник запада, фактор издаје Срба, свих и СВУДА.

Та њихова љубав била против природни блуд. ИНЦЕСТ. Чист интерес и фингирање. Ако се сетимо претходних тешких речи и излива “љубави”, између њих двојице. Сталних подметања, оптужби, гнусних и тешких речи.

Додик ; “АВ је један неуспешни абортус”.

АВ : “Додик је криминалац, ратни профитер и шеф подземља”.

Све има свој почетак и свој крај. АВ је прагматичан. Видео је да Додик не може више да се кандидује у РС.

Да ће на БиХ нивоу бити уздрман и пољуљан. Да се политички потрошио лажним обећањима око референдума о тужилаштву и суду БиХ, о референдуму….Како Додик да мобилише и мотивише своје гласаче, за октобарске изборе 2018, када је пљувао цело време по БиХ а сада би да обнаша функцију у “држави”, по којој је цело време пљувао. Мало дегутантно.

Изолован је као лабараторијски вирус, од свих релевантних чинилаца и фактора у свету, Србији и окружењу.

Нико га не прима, нико не долази. Нема инвестиција, развоја. Од РС направио је једно мртво море, жабокречину.

И Руси су га пустили низ воду, и опрали руке. Кап, која је прелила ионако препуну чашу, било је великодушно поклањање, наше заветне и свете косовско метохијске земље. Када нам је “великодушно” нудио север КиМ.

По узору на комунистичке идеала из политичке школе из Кумровца. Није лепо туђе крчмити. Бог казни и народ.

Многи домољуби, биће разочарани, таквим крајем, када му СВИЛЕНИ ГАЈТАН око политичког врата стегне државни полицајац Драган Мектић, који је зачуђујуће, добио доста медијског простора на ружичастој лажовизији. Или можда Додиков саборац и заменик у странци и градоначелник Бања луке Радојичић. Близак рођак дон Мила и његов сељак из краја. Небитно је у коначници, ко ће га затући и политички упокојити. За њим не треба жалити.

Битно је рећи да ће његову политичку главу АВ однети тамо где треба, да покаже псећу верност и вероломност.

Његови учинци су заиста мали, јадни, кржљави. Под њим је РС никад више подељена, на западни развијенији део, про комунистичко партизански, где је 62% популације, и источни четнички. Који Лакташенко намерно ЗАТИРЕ< ДЕВАСТИРА и Р А С Е Л Ј А В А. Како би био на власти. Такво понашање, око демографског инжињеринга (досељавање, одсељавање), ништа није необично ни у Хрв. Србији, САДу. Тај образац владања је АВ у Србији усавршио до максимума. Када истерује расељава и испаљује по белом свету, младе, вредне, школоване, талентоване и паметна. Који су вишак, непотребан терет и баласт, око апсолутистичког владања. Јер критикују, увиђају лажи, промашаје, потемкинова села. Такви су у његовој глави штетни и сувишни, које замењује глупим, примитивним, бахатим назадњацким хордама ботова, који му се диве, величају га и глорификују, као божанство и месију. Они са лажним дипломама су ин и добродошли, јер лаки су за уцену, и са танким знањем и моралним квалитетима. Где он ширем аудиторијуму, ипак делује као нека елита и најумнија глава, из тог бућкуриша од назадног картела, тј. председништва или главног одбора. Тако је у Хрв. где ХДЗ исељава младе који су махом за леви за СДП ( уз морталитет старијих YУгофила), па све убедљивије добија гласове, на сваким следећим изборима.

Или најочитији пример, супер силе САД, где језуити у врху Демократа (Бајден и екипа око њега), пропагирају, усељавају, збрињавају католике латиносе из Мексика и средње и јужне Америке. Дајући им масовно држављанства, да би појачали своју гласачку машинерију, уз благослов “свете” педофилске КЦ. Трамп је задњи wасп протестантско бели председник, јер демографија и неконтролисано усељавање, погодују за мелтинг пот гласачку машинерију Демократа. Зато у Србији АВ жели да насели 500.000 исламских миграната и да им право гласа. Да појача своју гласачку машинерију и влада као Тито до смрти.

Него вратимо се ми РС и Додику. Под њим у задњих 10 година демографија доживљава суноврат, крах и одрон.

Безочно лаже код Марића у “Ћирилици” , да је у РС 1,2 мил. Срба. Безочна лаж, лако проверљива, Брука и срамота да са таквим ресурсима и територијом већом за 1/4 од Словеније, му народ одлази, у предивној новој српској држави РС, коју је он претворио у Архипелаг гулаг и место одакле се свако ко може се расељава. Да ли у Србију или ЕУ. Катастрофална демографија у 2016 каже да је имао испод 9.250 рођених и преко 15.000 умрлих. Ове године подаци су још трагичнији и алармантнији. Лако је за поређење јер је РС тачно 7 x мања од Србије. Има скоро исту демографску пирамиду. Наталитет, морталитет, фертилитет. Србија има око 65.000 рођених са наталитетом од 9,4 промила, даје популацију од једва 6,9 милиона становника. Која се под АВ и његовим картелом, убрзано отапа и смањује.

Закључно са трећим кварталом (поређење са прошла 3 квартала из 2016), даје минус од око 3%.

Очекивани резултати за целу 2017 биће око 9.000 рођених. Што нам говори да је УКУПНА ПОПУЛАЦИЈА у РС мања од 960.000 људи. Где је Срба око 90% ( мање од 865.000), муслимана око 7%, Хрвта мање од 1% и осталих 2%.

Нећемо о криминалу, корупцији, непотизму, који су ендемски. Непостојећој законској легистлативи и поштовању политичке конкуренције, медијским слободама и другим савременим тековинама. Претворио је јавни сервис РТРС у приватно гласило. Које га прати по вашарима, славама, свадбама.

Било је видљиво да ће Додик пасти у немилост АВ и екипе. Много је шуровао са БиХ Хрватима. Познати су сентименти Срба у Србији, кога највише МРЗЕ. И ко им је главна конкуренција на Балкану. Зато је боље подупрети муслимане у обрачуну са Хрватима, да би РС посла што јефтиније, а да се муслимани територијално намире на рачун Хрвата (које желе довести у статус подстанара, кметова и кјафира).. Што је уједно и српски интерес СУЗБИЈАЊА католичанства и свођења њих у траговима и малим %. Пописало се 15% Хрвата, а имају учешће у рођенима око 10%. Види се да су највише муљали. Данас их је 370.000 са једва 3.000 рођених. Са пасошима лако мигрирају у ЕУ. Те процесе само треба поспешити, убрзати и подржати муслимане, да им њихова ФБиХ, боде Република Бошњачка, са Хрватима као минорном обесправљеном и маргиналном мањином.

Давао им је политичке концесије, стално се сукобљавајући са муслиманима. Иако су га они изиграли, око објаве пописа, политичким апартхејдом над Србима у Мостару и у жупанији 10 (ДГГ, где су Срби маргинализовани у свим сферама живота и јако исељавају, док им Хрвати праве катедрале у српским срединама и покатоличавају).

Политички интереси Србије и РС у сарадњи са муслиманима или Хрватима су дијаметрални. У РС је природно да се други и трећи удружују против првог, највећег. Док је Србији важнији добар однос са муслиманима. Из прагматичних разлога, јер је Хрвата 0,7% у становништву и дисперзивно су распршени у малим апсолутним бројевима и процентима, изузев Суботице (где са Буњевцима чине 1/4 популације). Док су муслимани хомогени на југозападу и чине 2% популације, са тенденцијом раста (због јаког наталитета и ниског морталитета). Имају респектабилан град НП, који је уједно и најмлађи у Европи. Где чине преко 85% популације. У Тутину 96% и Сјеници 78%. Док су у Пријепољу (са муслиманима) око 45% популације и учешћем у рођенима са 53%. И на следећем попису 2021 чиниће апсолутну већину. Због српског морталитета и расељавања, који чине АВ и муфтија који чине градску власт. Где су Срби обесправљени, а ови повлашћени. Запошљавањем, бесповратним средствима из разних домаћих и ино фондова (вехабистичких). Пријепоље доживљава егзодус Срба по КиМ моделу, уз помоћ и подршку политичког олоша из Бгд. Писао сам о томе пре 2 године, и предложио поделе и прављење 3 нове општине. За Пријепоље, Штаваљ (српски део села,Сјенице) и НП, по етничко-територијлном моделу.

АВ доноси свилен гајтан из Стамбола, за ДодикаАВ и ИД, који прави перформансе по УН, ради личне и политичке користи и бенефита, пред Бгд изборе, да превари патриотске гласаче, да је велики заштитник. За њих, су Срби задња рупа на свирали, и стало им је за Србе, као до лањског снега. Није на одмет поновити, поверљиву информацију да је АВ фон Бугојно, договорио ПРОЂУ ЦЕЛОКУПНЕ ДЕВАСТИРНЕ ИМОВИНЕ, за милионе еура (иако она не вреди ни 10.000 еура), као вид трговине, политичке корупције.

То је цена за Додикову главу, коју ће послати султану у Стамбол. Да ли у зобници, торбици, сребрном тањиру, мање је битно. Знаћемо да, ко је “однесе”, биће његов фаворит и политички пик број 1.

Већ видим неку насловницу у Дезинформеру, типа “АВ брани Сарајево”, са фесом или чалмом на глави.

Драган Крстић

У Нишу,

Центар за људска права и демографију “ЦЛАМП” Ниш

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићев режим поново умањује плату породиљама и трудницама

Вучићев режим поново умањује плату породиљама и трудницама

5 (3) Уредба која има за циљ ублажавање економских последица насталих услед болести COVID-19 у …

Влада осам година као диктатор, сопствена га полиција прислушкује и сада је он жртва?! Ма марш бре!!!

Влада осам година као диктатор, сопствена га полиција прислушкује и сада је он жртва?! Ма марш бре!!!

4.4 (7) ПO налогу Тужилаштва за организовани криминал Србије, Радна група српског Министарства унутрашњих послова …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend