Београд: Приликом поновног реновирања Трга република откривена тешка превара и криминал (фото, видео)

Београд: Приликом поновног реновирања Трга република откривена тешка превара и криминал (фото, видео)

Сада је јасно. Не ради се о никаквој каменој калдрми. Реч је о бетонским коцкама на које су силиконом залепљени камени покрови. „Реконструкција“ је открила истину. Шта пише у тендеру? Бетонске коцке?

Београд: Приликом поновног реновирања Трга република откривена тешка превара и криминал (фото, видео) Београд: Приликом поновног реновирања Трга република откривена тешка превара и криминал (фото, видео)

 

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Од данас стаје правосуђе у Београду- ШТРАЈK адвоката до испуњења захтева!

Од данас стаје правосуђе у Београду- ШТРАЈK адвоката до испуњења захтева!

Ако се доследно буде примењивала одлука Адвокатске коморе Београда (АKБ) о штрајку, она ће од …

Уместо Исаијо ликуј, ликуј Анте Павелићу

Уместо Исаијо ликуј, ликуј Анте Павелићу

Може ли ико да замисли скупштину Јерменије да одбаци предлог за подизање споменика жртвама отоманског …

4 Коментара

 1. РЕКОНСТРУИШИТЕ НАПОКОН ВУЧИЋА !

  Сигуран сам да се испод лажне фасаде УМНО ПОРЕМЕЋЕНОГ ДИКТАТОРА крије сам Сотона !

 2. NEKA NAS ČUVA OD OVIH EKSPERATA SVEVIŠNJI, NEMA DRUGI!

  Došlo neko novo vreme, kada se stručnost ne poštuje, nego kriminal, nestručnost, naivnost, plagijati, kupljenih i podkupljenih diploma. Zbog toga bruka na Trgu republike, treba da se preokrenu pločice, jer je bila na vidiku neravna strana. Pitam se, šta je radio projektant, nadzorni organ, do nekle i izvođač ukoliko je poštovao projekat. Vesić je 31. avgusta pustio Trg u upotrebu, a za dve nedelje počinje rekonstrukcija. Ovo je bruka za struku, a za politiku ukoliko se mešala u stručnim poslovima, mada političari su najškolovaniji za kriminal, laži i hvalisanja, a pogotovu oni sa plagijatima od doktorata, i sumnjivih diploma. Ono što se desilo u Grdeličkoj klisuri, ovo na Trgu, kako će preživeti Vučić, jer samo on stručno i vredno radi, ama baš sve moguće i nemoguće poslove. Takav je, jednom se rađa on. Dosta u građevini je napredovala i ministarka Mihajlović, mada je ona druge struke. Jedino kod nas su na ceni i uvažavani laici i neznalice, a galame iz sva usta. Predlašem da neravna kaldrma ostane jer će se osvestiti pijani građani kako da se ponašaju a da ne padnu, nateraće ih kaldrma da savladaju gravitaciju zemljine teže i tako će ići uspravno napred, po malo krivudavo, al neće pasti.

  • Bruku na pločicama na Trgu republike u sred Beograda Vesiću je bezobrazno smestio Đilas ili opozicija. Vesić je otvorio gradilišta u celom Beogradu, usporio saobraćaj ili ga ukinuo, a to mu smešta DS, odakle je brzometno preleteo u SNS i sada, ni kriv ni dužan, ne može bezbrižno da spava. Najbolje je, kada Vesić izvodi radove, opoziciju pohapsiti.

 3. Морам заиста на чистом српском књижевном језику да кажем:
  велеиздајнику муслију, теби и твојим подгузним брабоњцима, зликовцима, убицама, хипер лажовима и људском отпаду: јебе вам мајку одвратну да Бог да цркли у најгорим мукама за оно што радите овој земљи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *