fbpx
Насловна / Став / Благостања ће бити ко канализације – само да се премијерка учлани у СНС
Благостања ће бити ко канализације – само да се премијерка учлани у СНС 1

Благостања ће бити ко канализације – само да се премијерка учлани у СНС

Влада Србије, на челу са премијерку, донела уредбу, која има снагу закона, кад су кише криво је небо, кад сија сунце, једина заслуга, по сви закони, и друга акта, припада господину Вучићу. Скупштинска већина је ово прихватила акламацијом, још аплаудирају, господин Вучић, као председник партијске државе, није имао примедби.

Kо мисли да ово неки перформанс, јок, нека погледа шта се збива под капом небеском.

У то име Вучић господин очо у Борчу да каже да је све поплављено зато што је поплављено, и да обећа да ће сви, плус Овча, добити канализацију. Са лица места, након што је спасао “новинарку” која упала у канал, питан од “новинарке” којој спас’о живот и каријеру, државнички поручио да био веома радостан ако би се премијерка Ана Брнабић учланила у СНС, јер је веома поштује и воли.

Није дуго требало чекати на одговор неовисне пренијерке, уверења је да је Српска напредна странка вредна огромног поштовања, дали су јој подршку као особи која није члан странке, а да се нико, ово читати као болдовано, никада није мешао у избор тима, ни у избор људи, у кабинету! Остаје само да премијерка и господин Вучић још попричају на ту тему, оли ће бити фикус председница СНС, или ће само да фикусира поред Вучићеве говорнице, као и да ли ће се инаугурација премијерке у СНС члана одржати под ведрим небом, у затвореном простору, или ће се са тим сачекати док се не уради пројекат канализације.

Није само Борча у фекалијама, то плива на све стране. Тако да има и примера која се не могу подвести под класичну канализацију. СНС градоначелник Ваљева, отварајући нова три метра асфалта, који се поставља најновијом технологијјом пијука и лопате, поручио је да је Ваљево Велико Градилиште. У то име је, са најближим сарадницима, пој’о кило бајадера, попио 2116 еспеса, и све залио са 1157 бифтека. Посебним каналима, преко Уба, послата порука да тога има и за Велико градилиште инаугурације премијерке Ане у члана Српске напредне странке.

На све ово, ко кец на десет, пала изјава холандског амбасадора у Србији, да закони у Србији не гарантују ништа. У то име послата хитна депеша у седиште ЕУ, да Србија инсистира да су у акте о придруживању ЕУ уведе и поглавље под бројем Kанализација. А да Баљак пише нови афоризам. Онај, да “Ову власт не заслужују ни они који су за њу гласали”, не важи. Јербо овде сви заслужују канализацију.

Драган Тодоровић
Извор: колубарске.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

СНС ботови манипулишу читаоце великих онлајн медија 11

СНС ботови манипулишу читаоце великих онлајн медија

Активисти владајуће Српске напредне странке (СНС), познатији као „ботови“, донедавно су кроз једну апликацију могли …

Који сте то ви и кога ти то уопште представљаш? Ко је тебе гласао, на којим изборима, где и када? 12

Који сте то ви и кога ти то уопште представљаш? Ко је тебе гласао, на којим изборима, где и када?

Шта год да смо урадили, они би бојкотовали наредне изборе, рекла је данас председница Владе …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *