fbpx

БОТА СОТ: Сарадник премијера Харадинаја Милан Радојчић иза убиства Оливера Ивановића

0
(0)

Како данас јављају шиптарски медији са Косова и Метохије (БОТА СОТ) они директно повезују блиског сарадника премијера Рамуша Харадинаја Милана Радојчића као главног човека који је осумњичен за убиство Оливера Ивановића. За дотичног Милана Радојчића за кога истакнути Срби са Косова и Метохије тврде да је сива еминенција Српске листе и Александра Вучића на Косову и Метохији шиптарски медији тврде да постоји преко 50 докумената који га оптужују за вршење тешких кривичних дела па између осталог и за трговину наркотицима и оружјем.

Шиптарски медији тврде да су се Рамуш Харадинај и Милан Радојчић састали прошлог октобра и да је Рамуш Харадинај тада од Милана Радојчића тражио подршку Српске листе за његов избор за премијера Косова. Рамуш Харадинај и Милан Радојчић састали су се у једном приштинском ресторану и ту договорили подршку Српске листе за избор Рамуша Харадинаја као премијера Косова. Шиптарски медији тако тврде да је главни човек Александра Вучића на Косову и Метохији управо Милан Радојчић који уједно важи и за главног мафијаша на северу Космета.

Звонко Веслиновић и Рамуш Харадинај

Према изворима ЕУЛЕКСА које цитирају шиптарски медији Милан Радојчић је један од најомраженијих криминалних вођа на територији Косова и Метохије и човек који контролише комплетно подземље на северу Косова. Истражни органи ЕУЛЕКС-а тврде да је Милан Радојчић корумпирао и косовску полицију а да све оне који му се не повинују батина и малтретира. Истражни извори ЕУЛЕКСА за Милана Радојчића кажу да је у родбинским везама са Звонком Веселиновићем за кога тврде да је због тешких облика криминала кривично гоњен како на Косову и Метохији тако и на територији уже Србије. Шиптарски медији тако наводе да су Звонко Веселиновић и Милан Радојчић у јуну 2009. године претили смрћу полицајцу Србину и да је је због тога уследило и хапшење Радојчића који је пуштен на слободу пошто су успешно корумпирали шиптарског тужиоца Vahide Badivuku како би за почињено дело тражила што мању казну.

Шиптарски медији тако тврде да је контролу криминалних послова после хапшења Звонка Веслиновића у Србији на северу Космета преузео Милан Радојчић. За њега шиптарски меији тврде да је криминалну каријеру започео као крадљивац аутомобила да би касније прешао на шверцовање акцизне робе, горива, наркотика и оружја. Шиптарски извори у ЕУЛЕКСУ такође тврде да криминални клан Милана Радојчића и Звонка Веслиновића остварује веома добру сарадњу са шиптарским криминалним групама и то од самог уласка у криминалне воде. Милан Радојчић све те тврдње негира и тврди да се ради о шпекулацијама медија.

Бота сот

превод: Србија данас

 

 

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Не пада снег да покаже брег него да свака звер покаже траг! Милена Ивановић се учланила у СНС

4.6 (5) Милена Ивановић, супруга убијеног лидера Грађанске иницијативе „Србија, демократија, правда” Оливера Ивановића, учланила …

Најављена оптужница за убиство Улофа Палмеа, решена мистерија из 1986. године?

3 (2) Стокхолм – Један од најмистерознијх атентата, убиство шведског премијера Улофа Палмеа пре 34 …

Један коментар

  1. Семе му се затрло !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *