Британија позива свет: Мењајте уџбенике из историје, усадите деци мржњу према Србима

Британија позива свет: Мењајте уџбенике из историје, усадите деци мржњу према Србима

Ако је некада међу жентурачама у црном било блаженог стања, онда је то ових дана. Након година и година мукотрпног рада, ова скупина најгорих паразита плаћена од стране народа ког у свету представља у најгорем могућем светлу, успела је да издејствује још једно прекрајање историје.

Наиме, како већ данима јављају медији Велика Британија је изнела свој нацрт резолуције о Сребреници, уз помоћ поменутих саветница из НВО, Уједињеним нацијама је изнет један скандалозан документ, без објективних чињеница, пун мржње према Србима и позива целом свету да се придруже тој мржњи.

Од некада наводних три хиљаде жртава сада се тај број попео на чак неколико десетина хиљада муслиманских жртава. Предлог резолуције укључује и обавезан позив свим државама света да сем осуде овог „злочина“ прошире своју пропаганду тако што ће у догађаје из рата у БиХ укључити у своје уџбенике историје, наравно из субјективног гледишта западних историчара: „Апелује се на све државе (на свету) да развијају образовне програме који ће усадити у будуће генерације лекције које су научили из прошлих геноцида“.

Злочини над Србима се у резолуцији не помињу, вероватно јер Срби за Запад више нису људи. То јасно можемо закључити из најновијих догађаја из Хрватске, која је као припадница Европске уније, чији су закони усаглашени са законима Европског парламента изгласала Закон о правима жртава сексуалног насиља из Домовинског рата.

По том закону Хрватима који су жртве силовања, и то након 20 година од завршетка рата, следује накнада од 20.000 евра, здравствена заштита и доживотна месечна примања од око 400 евра. Док у случају истог злочина који је почињен над Србима овакве накнаде нема, шта више у случају пријаве оваквог злочина Срби могу бити осуђени као „сарадници непријатеља“, односно Срба.

Но, након геноцида који се спроводи над Србима и у Србији, од стране окупаторске власти која је у своје име признала „геноцид у Сребреници“, и претходника који су се извињавали у Хрватској што је премало Срба убијено, не можемо очекивати да ће нас остатак света сматрати људима, а наше жртве вредним помена.

 

Весна Веизовић, Васељенска

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вакцинисани 76%: Британија на 2. месту у Европи по броју умрлих од короне!

Вакцинисани 76%: Британија на 2. месту у Европи по броју умрлих од короне!

Велика Британија је током протекле недеље забележила рекордан број нових случајева ковида19 од јула, показали …

Влада Велса формирала комисију која ће размотрити и осамостаљењe од Британије

Влада Велса формирала комисију која ће размотрити и осамостаљењe од Британије

ВЛАДА Велса формирала је комисију која ће разматрати и могућност осамостаљења од «остатка Уједињеног Краљевства». …

7 Коментара

 1. koja mržnja ovo nema nigde a nas vučko im trci umesto da im okrene leđa i okrene se istoku seronje pa vi primajte blera koji crpi milijarde iz srbije

 2. Nema reči za naše, a od ovih gamadi me ništa ne iznenađuje.

 3. e moja vlado diko nase zemlje sa kim vi saradjujete i kome lizete zadnjicu sramota me je vas

 4. E svašta ću da čujem pa zar Engleska da bilo koga na ovoj planeti nazove genocidnim……….?

 5. Предлог резолуције укључује и обавезан позив свим државама света да сем осуде овог „злочина“ прошире своју пропаганду тако што ће у догађаје из рата у БиХ укључити у своје уџбенике историје, наравно из субјективног гледишта западних историчара: „Апелује се на све државе (на свету) да развијају образовне програме који ће усадити у будуће генерације лекције које су научили из прошлих геноцида“.
  “““““““““““““““““
  …………………………………..Неће дозволити светосавац да се духови његових предака стиде. Да се стиде јер није имао храбрости да се одупре западним лукавствима. Можда сада Србин и изгледа као тело без духа, можда тренутно изгледа да духови предака лебде изнад тела Србина не налазећи у њему прави дом. Али, неће то још дуго трајати, не може Србин дуго без вере, не може Србин ни трена без душе, а светосавска душа не може без јуначког духа предака. Неће још дуго потрајати и Србин ће осетити шта му недостаје, вратиће се својим коренима. Не може светосавац још дуго да лута чекајући да се нешто промени, јер зна он основно православно начело – поправи себе и поправићеш друге……………………………

  http://www.vaseljenska.com/misljenja/duhovi-junaka/

  А Србин зна како се то ради.

  http://facebookreporter.org/2015/06/12/милан-ружић-бог-ће-пријатељу-бог-ће/

 6. ne znam zašto se stavu Britanije čudite – nije li to bilo za očekvanje!? još manje mi je jasno sto vas čudi “Vučkovo” ponašanje, pa ko ga je izabrao da vodi Srbiju, narode moj?

 7. beograđanin na vodi

  Srbija treba da dones rezoluciju o zločinima engleskih kolonizatora u Indiji kada su njihovi oficirčići, često iz zabave ubili na hiljade stanovnika Indije a o silovanjima njihovih žena i da ne govorimo! Za Engleze su Indusi bili niža rasa kao za Hitlera Sloveni, Cigani i Jevreji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *