fbpx

БРKИЋ: Власт у Србији се усавршава у само једној ствари, у криминалу! (видео)

0
(0)

Гост Славија ТВ био је Милован Миша Бркић, главни уредник магазина Таблоид. Господин Бркић је је познат по томе да се не боји да јавно и отворено каже оно што мисли. Гост тврди да Србија одувек има на власти људе који су склони криминалу. Замера српском народу што слепо иде за вођама и допушта им неконтролисану власт.

Бркић каже „слугеранска навика ће нас можда довести до тога да не станемо као народ.“ Попут Томаса Пејна тврди да нема добре власти, већ само контролисане власти. Сматра да Запад после Петог октобра уз помоћ домаћих издајника из власти економски прљачка Србију, демилитаризује и духовно сатире.

Циљ Западних капиталиста је да искористе људске и материјлне ресурсе Србије, да из Србије увозе јефтину радну снагу и високо образоване људе, а овде да извозе свој одпад. Kако су Срби слободарски народ, треба их учинити безопасним, односно улити им страхопоштовање према Западу, осећај личне слабости и кривице, уништити им борбени дух и одвићи их од ратништва. Све лидере Балкана види кад корумпиране диктаторе и марионете Западних центара моћи – каже Бркић.

Kратко и јасно, за све власти после Петог октобра Бркић каже: „уживају, краду и климају главом.“ Верује да Доналд Трамп доноси промену спољне политике и унутрашњи препород САД. Мишљења је да су криминалци и старлете наметнули свој начин живљења и опхоћења, што се заступа по већини средстава информисања и тако представља као пожељан систем врености. Очајан је што се људима пласира порнографија, ријалитији и председник државе.

Бркић пореди Ђинђића и Вучића, сматра их марљивим и људима од идеје, али их обојицу гледа као људе заврбоване од Запада. За разлику од Ђинђића, за кога је мишљења да је био наиван и да није знао до пред смрт шта Запад жели од њега, с друге стране, сматра да је Вучић схватио од почетка шта Запад хоће од њега, односно Србије, а да је прихватио понуду зарад своје личне корист. Ђинђићу замера што није стварио бољи систем власти, већ задржао СПС-јуловски и да ствар буде још гора у његове структуре поставио неспособне људе, што је на жалост пракса која је и данас присутна.

Kако уредник Таблоида наовиди од Петог октобра режими се само у крађи, обманама и издаји усавршавају. Сматра да протести, који се одржавају већ неко време суботом, немају снаге да скину са власти владајућу странку. Сања дан, када ћемо створити такве институције, да после гласања заборавимо ко је влада и председник и да ће се њиховом политиком бавити истражни органи.

Бркић са жаљењем констатује, да која год постојећа странка да дође на власт, да се ништа суштински неће променити. Ипак, верује да у овој држави и народу има квалитетних људи који могу донети суштинске промене, које су нам преко потребне.

Извор: Дневна Газета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Драган Јовановић: Вучић ће завршити у кречани као Чаушеску! (видео)

4.6 (10) Драган Јовановић  је српски писац, новинар, филозоф, политичар и еколошки активиста. Био је …

Вучић тврди да Меркелова, Трамп и Kонте лажу!

4.8 (21) Цео свет доноси мере помоћи привреди и грађанима. Одвајају се стотине и хиљаде …

Један коментар

  1. subara vucija dole pred dvorskim kronicarem i istoricarem i slavnim biografem, nasim Suetonijem, sa carskog dvora singidunumskog. — taj ne sapce u rupe na zaparlozenim livadama, drzi ledja pri duvaru i ne metaniose picoustom ludom caru. — a tek kad napise biografiju i istoriju svemoguceg i sveznajuceg pantokratora picouste prvog, laznog titana, svakako posle male distance, kad nas ovaj napusti i preko reke stiks brodeci se na presto tartarski usadi.
    — o veliki narode Srpski, i ti si narod Izabrani, i vecan a ovaj
    sugavom pascetu slican vukodlak nece ni ko rana crvima posluziti jer i njih moze otrovati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *