fbpx

Броз и Хитлер ишли у исти разред, прави Тито клао српску децу у име Ватикана!

0
(0)

Мирослав Тодоровић, аутор „Хохштаплера“, најконтроверзније књиге о Титу открива: Ово је прича поднареднику аустроугарске царевине Јосипу Брозу који је ратујуће у саставу злогласне 42 Вражје дивизије добио медаљу за храброст набијајући на бајонет прекодринску српску децу.

Јосип Броз Тито – велики син југословенских народа и народности који се волео више од мајке и оца или највећи “Хохштаплер” у историји ових простора? По свему судећи ово је било и остаће једна од највећих европских енигми 20. века, када је у питању званична историја. Ону незваничну пробали су да открију и “открију” многи, а међу њима је и познати српски адвокат Мирослав Тодоровић, аутор “Хохштаплера”, контроверзне књиге која открива готово невероватне ствари о томе да је лажни Тито владао Југославијом, да је прави ишао у разред са Хитлером, да је клао српску нејач и касније погинуо у Русији, а да су потом лажног Јосипа Амроза чували масони, бољшевици и Ватикан. Тодоровић открива и како је погинуо прави Броз, где је убијена Титова жена Даворјанка, шта се налазило у чувеној “црној торби” од које се Тито којег ми знамо није одвајао.

Овај Крушевљанин објавио је још пре више од 10 година књигу о којој се дуго ћутало. Тодоровић у интервјуу открива неке, за многе невероватне податке и информације које до скора »нисмо смели« да знамо.

– Сматрао сам да је морална и људска обавеза да обрадим личност човека који нам је променио суштину! Бит! Генетику нам је изменио! Од једног поштеног, питомог народа, направио је људе које данас мало ко цени у свету. Ова књига се потпуно разликује од свих осталих које су се досад појавиле о Титу?

Да ли је до сада уопште објављена нека иоле аутентична Титова биографија?

– Ово је сиже свега што је до сада о Титу објављену са много, много, детаља које нико није објавио и које 99 одсто људи не зна. Обрађујем период од његовог првог додира са овом земљом. То је било у августу 1914. године када је умарширао преко Дрине са “42. Вражјом дивизијом”. Тада је овековечен на оној чувеној фотографији када лежи у рову и пуца на српску нејач. После се хвалио како је имао фантастичне успехе као официр Аустроугарске који је продро дубоко у позадину непријатеља.

Ви пишете да је рођен у Бечу, да се школовао на академији у Печују заједно са Хитлером. Колико су озбиљни и веродостојни ти подаци?

– Ти подаци су врло темељни и они су проверавани са више страна. Проверавани су у архивима, документацијама и преко живе речи. Имао сам прилике да разговарам и са многим Титовим савременицима. Када је Тито имао 40-ак година, млади француски левичари имали су око 20. Неки од њих су ми сведочили о његовом погубном деловању. Тито није рођен у Кумровцу, ја то тврдим и аргументима доказујем да је рођен у Бечу. Мајка му је била Марија из села Потсреде иза реке Сутле. То је гранични појас између Хрватске и Словеније. Она је родила ванбрачно дете у Бечу радећи код извесног Самуела Мајера, пољског Јевреја и успешног индустријалца. Први је серијски производио протетику за људска тела. Марија је повремено долазила да ради код тог човека, а то је и Тито говорио више пута, нарочито кад би попио мало више вискија. Говорио је да му је, формални отац Фрањо био тром, склон алкохолу и небрижан за децу, па је мајка често морала да иде у Беч да ради. Марија је физички била доста привлачна жена, а из те љубави родио се и он. То дете је добило име Јосип Амброз и Марија га није однела у Кумровец, него код свог оца Мартина у Потсреду. Чувао га је деда, а кад је одрастао мајка га је одвела у Беч где се образовао у приватним школама. Учио је музику и био је изванредан интерпретатор Вердија и Шопена. Они који су га слушали нису могли да верују да није завршио највеће музичке конзерваторијуме у Европи. Говорио је одлично десетак светских језика, што је просто немогуће за једно сељаче из Кумровца. Он је стекао многе буржоаске навике. Он је био билијар мајстор, изванредан јахач, и радио је све оно што није било доступно чак ни многим високообразовним људима тога доба. Био је сама елита!

Када креће у комунистичке авантуре?

– Његов успон је везан за Печујски диверзантско-обавештајни центар који је формирао сам цар Фрањо Јосиф. Тамо су се припремали најинтелигентнији и најлуциднији момци. Тај чувени центар је одгајио једнога Хитлера, Јосипа Амброза, Фридриха Мирослава Крлежу и Јосипа Броза из Кумровца, Титовог полубрата.

Да ли су се Хитлер и Тито виђали у тој школи?

– Били су у истом одељењу! Не могу да кажем да су седели у истој клупи, али били су у истом одељењу. На тој академији затиче их први светски рат. Све их регрутују у Бечу. Будући маршал је распоређен за подручје Загреб – Вараждин у формацији 42 вражје бригаде, 10-те сатније. Оба брата Броз су у августу 1914. стигла на српски фронт, у новембру су послати на руски фронт. Хитлер није могао да издржи све то, док је Тито, како је сам касније говорио правио велике подвиге у позадини. Ти подвизи, то је било убијање и стравично иживљавање над српском децом и нејачи. Завредио је сребрну медаљу за храброст.

На Кавказу у месту Окно славили су Ускрс када је наишло племе Черкеза које је опколило 42 вражју и ту долази до кључног тренутка. Тада долази до фалсификата читаве светске историје. Наиме, један о Черкеза је копљем кренуо на Јосипа Амброза, али пошто је он био врло вешт мачевалац успео је да нападача пробурази копљем. Док је гледао како колута очима и умире, није приметио другог Черкеза који је успео да га рани копљем. Ту је ипак погинуо прави Јосип Броз, а рањени Јосип Амброз тада узима његово име и идентитет. Наредних 11 месеци се наводно опорављао у манастиру Стрижек, а потом се прикључио неким другим јединицама. У Русији је био логораш, али је у логорима био шеф, и поштовали су га чак и управници. У једном логору је упознао и Пелагију која је имала 14 година, остала је у другом стању, и повео ју је са собом ка Петерсбургу где се револуција већ осећала у ваздуху.

Касније кад је требало да буде примљен у Коминтерну он је своју венчаницу са Пелагијом фалсификовао као документ којим је примљен у КП СССР-а. На путу од Лењинграда до Марибора имао је силне проблеме, и на крају је ухапшен. Занимљиво је да на повратку не иде у своје село Кумровец, него у Свето Тројство код Бјеловара. Тамо води жену која је била пред порођајем и тамо остаје четири године. Он тамо није смео да оде јер никог није познавао, а људи су знали ко је Јосип Броз. Као што су касније сви његови рођаци и рекли – Није то онај наш Броз!

Зашто се Тито никада није одвајао од своје фамозне црне ташне?

– Управо је и то доказ да је заиста дошло до замене личности. Кажу да ју је однео Доланц из Клиничког центра. Али многи људи су говорили, ето и тај доктор Матутиновић је рекао да је у ташни био списак војника који су погинули на Руском фронту, и да је на списку било и име Јосипа Броза.

Ко је убио Даворјанку Пауновић?

То је исто велика тајна и велика сумња да ли је заиста умрла од туберкулозе. Њена смрт се поклапа са уласком Јованке у Бели Двор. Никада нису стигли документи из неког словеначког лечилишта, где је лежала и где је умрла. Истовремено вест о њеној смрти је објављена три дана после сахране. Сахрањена је тајно на Двору, а после три дана Тито је јавио Ђиласу да је умрла.

Зашто је сахрањена на Двору?

– Па да не би неко дошао до њених посмртних остатака и сазнао прави узрок смрти. Убијена је оружјем и то је апсолутно тачно! Од њих две једна је морала да оде.

Зашто се Ваша књига зове “Хохштаплер”?

– Та реч је немачког порекла а неко приближно значење би било – нитков! То значи: безобразан, лажљив, крадљивац, преварант. А тако су га звали и његови партијски другови у Француској. Био сам тамо неколико месеци и срео људе који су га много добро познавали. Млади француску левичари су се згражавали над монструзним убиствима које је Тито почино у Француској почетком четрдесетих. Најтрагичније је било убиство Живојина Павловића, званог Ждребе, једног од највећих интелектуалца тога доба који је имао своју издавачку кућу у Паризу, и свој лист Хоризонт. Он је морао од Броза да побегне у Србију. Али је овај послао Петра Стамболића, Ицу Личанића и Крцуна, ухватили су га, мучили, масакрирали и на крају су га живог одрали.

Ко је стајао иза Тита?

– Званично бољшевици, али постоји вероватноћа да је и Ватикан био његов заштитник. Потпуно је извесно и да је био масон. Његова централа, ложа је била у Женеви. Имао је врло високо место и по рангу је био на нивоу енглеске краљице Елизабете.

Телеграф.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Французи и Британци потписали први пакт са Хитлером

5 (4) ИЗЈАВА руског председника Владимира Путина пре неки дан, на састанку организационог одбора за …

Дијана Будисављевић је део програма НДХ о истребљену, покатоличавању и протеривању Срба

4.6 (11) Свакако највеће изненађење летошњег филмског фестивала у Пули била је победа филма „Дневник …

16 Коментара

 1. tile,hoićo i pavelić su se viđali i u zagrebu samo to još niko nema muda da objavi

 2. Да ми је мозак ових ДЕБИЛА који објављују овакве небулозе, само на неколико дана… да се мало одморим.

 3. Vecu nebulozu nisam procitao. Do juce sam cesto verovao ovom sajtu, sad me nervira. Prvo, zasto bi, ako je vec hteo lazni identitet, uzeo identitet svog brat? Drugo, zasto bi iko, ako vec zeli da ostane u tajnosti, nosio sa sobom ceo zivot nesto sto ga moze odati? Cemu spisi u crnoj torbi, kad je mogao da ih odtavi u bekom sefu, a kamoli da ih spali? Covek koji je pisao ovu knjigu bolje da je ostao nepismen nego sto je napisao ovako nesto, a vi ga jos dizete u nebesa. Srbija danas nije ni blizu onoga sto je bila za vreme Tita, kao i ostale bivse republike, a na zalost nikad vise nece ni biti, jer danas svaka gnjida ima pravo glasa i da objavljuje sta hoce.

 4. Хитлер је у мају 1913. наследио последњи део очевог имања и преселио се у Минхен. У „Мајн кампфу“ је написао да је одувек желео да живи у „правом“ немачком граду. У Минхену се поново заинтересовао за архитектуру и како је сам рекао за дело Хјустона Стјуарта Чемберлена. Пресељење у Минхен му је такође помогло да избегне војну обавезу у Аустрији, али га је аустријска војска ипак ухапсила. Након систематског прегледа и приговора савести, установљено је да је неспособан за војну службу и дозвољено му је да се врати у Минхен. Ипак, када је Немачка ушла у Први светски рат у августу 1914, упутио је петицију краљу Лудвигу III од Баварске у којој је затражио дозволу да ступи у баварски пук[12].
  TOLIKO O ZAJEDNICKOM SKOLOVANJU…NEKI LJUDI SU ZAISTA PAMETNIJI KADA CUTE

 5. Čudno je kako ljudi imaju potrebu da se čudnim „dokazima“ popularišu. Činjenica je da je Tito bio jedini čovek na čiju je sahranu došao ceo svet. Činjenica da je drugi čovek koji je svojim životom doznavo veliki broj državnika bio papa Jovan. Osim ove dvojice ljudi niko nije imao ni 10 % državnika na sahrani. Da je vreme Tita bilo idealno, nije i to je činjenica. ALI za vreme Tita smo u najvećem broju živeli dostojno čoveka. Sticaj okolnosti da sam imao priliku da ponešto (sa)znam o Titu mi je uvek bila čast. Pljuvanje i dokazivanje da je neko radio nešto a o tome nema nikakvog dokaza ni za ni protiv je mentalni problem. Činjenica je da se u ratu dešavaju ubistva, zverstva i zločini i to je nesporno. Čekam samo da se pojavi 3D film – dokumentarac o tom vremenu ili bar neki selfi sa ratišta. Mislimo na danas i gde smo danas, borimo se za sutra jer sutra sigurno dolazi, sa nama ili bez nas. Čim u politici ili državi ide loše pojavljuju su nova otkrića o nekome ko je nešto stvorio i ostavio iza sebe jednu veliku državu.

 6. Bane, Bravo !
  Miroslav Todorović je „rasni hohštapler i lažov formata Minhauzena“,
  „Staratelj“ ove zemlje planete planira 20 – 40 godina unapred šta će uraditi na uređivanju ovoga sveta a to nikako ne rade ; predsednici država i vlada niti parlamenata,
  I Jozef Ambroz i Jozef Schicklgruber (Adolf) su „planirani, obrazovani, upućeni na zadatke koje su izvršili (na našu sreću Tito je imao;stvoriti društvo dostojno čoveka a Adolf (Edel + Wolf = plemeniti + vuk), izvršiti pol. zadatke ratom,
  RAT je samo nastavak politike koja se ostvaruje u mirnodopskim uslovima samo se to radi drugim sredstvima; nacionalizacija, konfiskacija, i sl. u korist države ! U miru se to radi bankarskim „marifetlucima“ i sl. – I privatizacije nije ni bilo već je bilo samo podržavljenja ! Naravno sredstava rada i kapitala,

  • NIJE VAZNO DA LI JE JOSIP BROZ TITO ISAO U ISTI RAZRED,VAZNO JE STO JE APSOLUTNA ISTINA DA JE TITO BIO AGENT KOMNTERNE,AGENT VATIKANA I AGENT BRITANSKE OBAVESTAJNE SLUZBE.NAJBOLJI POZNAVALAC LIKA I DELA JOSIPA BROZA TITA,NIJE OVAJ IZGUBLJENI MIROSLAV TODOROVIC,KOJI KAO DA JE IZASAO IZ PSIHIJATRIJE,NJEGOVI PODACI SU KONFUZNI I POTPUNO SE NE PODUDARAJU SA REALNOM SLIKOM.NAPRIMER NAVODIM JEDAN CITAT IZ KNJIGE U KOME POMINJE MLADE FRANCUSKE LEVICARE,KOJI SU SE ZGRAZAVALI ZBOG UBISTAVA,KOJE JE POCINIO JOSIP BROZ TITO U FRANCUSKOJ U PARIZU,POCETKOM CHETRDESETIH??????MIROSLAVE,DA LI STE SVESNI STA STE NAPISALI POCETKOM CHETRDESETIH,TITO JE BIO NA TERITORIJI SRBIJE I BOSNE SA PARTIZANIMA.JA NE BRANIM TITA,JA MOGU SAMO DA GA NAPADAM NA OSNOVU LOGICNIH I ISTORIJSKIH DOKAZA STO JE VODIO ANTISRPSKU POLITIKU UNUTAR BIVSE SFRJ.PO MENI,NAJBOLJI POZNAVALAC LIKA I DELA JOSIPA BROZA TITA JE PUBLICISTA PERO SIMIC,KOJI JE NAPISAO KNJIGU „TITO TAJNA 20 VEKA“.

 7. Mislim da je Miroslav Todorovic zreo za ustanovu zatvorenog tipa, samo nadlezni to jos nisu uocili !!!

 8. Neznam ko ima interes da sada posle toliko godina unistavanja svega sto je Tito izgradio, da ga tako besramno opanjakava. Zar takvima nije jasno da je Tito mogao da ukloni sve tragove svoje proslosti a ne da je nosa u crnoj tasni. Vecu glupost nikada nisam cula.Neznam koliko su mladi pojedini komentatori, ali ako nisu bili rodjenu u Jugoslaviji, onda nemogu o Titu i Jugoslaviji bas nista da pisu. Procitano iz nekih radikalnih novina, iz vlada koje su nas posle Tita samo unistavale je samo zabluda. Danas je moderno da svako kroji istoriju po svom nahodjenju.

 9. Jeb’o vas Tito, najveći zlotvor u srpskoj istoriji. Ubijao Srbe u prvom sv. ratu, sarađivao sa Ustašama i Nemcima u drugom čime je odgovoran za izazivanje i raspirivanje građanskog rata i smrt ogromnog broja ljudi, poubijao i uništio srpsku građansku klasu i intelektualnu elitu, stvorio republike i veštačke nacije čime je od Srba načinio manjinu u sopstvenoj zemlji i stvorio sve preduslove za građanski rat devedesetih godina prošlog veka. Na kraju drugog sv. rata, iz čisto ideoloških razloga streljao ogroman broj ljudi. Uništio privatnu svojinu i stvorio preduslove za propast ekonomije nakon njegove smrti. Na teritoriji Srbije stvorio dve pokrajine od kojih se jedna otcepila a druga će uskoro…A naše ga ovce i dalje vole i slede. Tačno je da se za njegovo vreme živelo lepo (oni koji su preživeli), ali je to bila jedna iluzija i optička varka da se zamažu oči domaćim budalama. Jugoslavija je stvorena na lažnim temeljima, po nalogu Engleske i Vatikana, i napravljena je da bi propala i da Srbi ne bi mogli da se ujedine. I još jednom – jebo vas Tito.

 10. SRPSKE NESRECE!!!
  Srpski narod je jako nesrećan narod jer je u svojoj istoriji doživeo dve velike moralne kataklizme. Prva nesreća je turcizam koji je u Srbiji trajao 520 godina. Za to vreme Srbi su preživeli najstrašnija moralna poniženja. Druga nesreća su komunisti koji su na vlasti od 1941 godine pa sve do današnjeg dana. I za svo to vreme Srbi su preživljavali strašan teror, progon i poniženja koja i danas traju. Obe ove srpske nesreće ubijale su srpski patriotizam i čast u srpskom narodu i uništavale Srpski Etnos. Sa istim ciljem komunisti su izvršili krvavu čistku u Srbiji i izbrisali praktično postojbinu Srba na svojim vekovnim prostorima. I danas govore da Srbija nije srpska. Njima Srbija služi za velika podkusurivanja sa dokazanim srpskim neprijateljima. Smatraju da svi treba da imaju veća prava u Srbiji od samih Srba. I dalje čine samo zlo Srpskom Narodu. Komunizam je samo Srbima činio zlo i nametnuo bratstvo i jedinstvo. Naučio ih da sve praštaju i zaboravljaju iako su u svim ratovima bili topovsko meso. Srbi još neznaju svoju istoriju. Mnogi Srbi misle da su nastali tamo negde u Jajcu 1941 godine. Ova vlast su prerušeni komunisti. Svi u svetu sem Srba to znaju a ovi se i dalje prave budale. Kad negde odu van granica Srbije samo se smeju (kao lud na brasno) tako da zbunjuju svu svetsku diplomatiju. ZBOG OVAKVOG PONASANJA NAS SVI MRZE NEMAMO PRIJATELJE!!! KO NAS VOLI??? Ovi iz Titovog sinjela slave i iste praznike kao komunisti, vole petrokraku i mrze monarhiju. Takvi su bili i oni pre njih. To je sistem gde nema SLOBODNIH NEDIJA I NEZAVISNOG SUDA, patriotizma, morala, poštenja, časti, pravde i ISTINE. To je rezim koji se istice samo po besčašću i lopovluku. Ovi danas su od skupstine napravili cirkus, pravi “RIJALITI” Oni pre su uništili sve umne i ugledne patriotske srpske porodice koje su bile ponos i dika srpskog naroda. I posle svega dokle smo stigli.!? Dosli smo do toga da danas u Srbiji nemamo lidera, patriotu, nemamo normalnog coveka koli bi poveo Srpski Narod. Ostao je samo talog i iz tog taloga stvorila se i ova izdajnicka vlast. Oni besomucno unistavaju Srbiju. Odabno su napunili pune dzepove para čerupajući ovu sirotinju. Sta sada rade nude azil svim izbeglicama a ima ih preko 360000 hiljada da ostanu ovde u Srbiji. A oni su muslimani iz kojih se regrutuju i borci za “Islamsku drzavu”. Pa ja necu da zivim u pravoslavnoj Srbiji ako se ona islamizira i naprave dzamije!!! Ko ih je primio treba ga obesiti… Ej ovo je Srpska Zemlja… MUKAMIJE!!! DALJE. Ja živim na Voždovcu i odavno sam primetio jedan grafit koji mi je zapao za oko. Neću da kažem gde je ali taj grafit govori sve, a on glasi:”KOMUNIZAM=DEMOKRATIJA=ZLO”. Pa da podjemo redom: Onu prvu fazu komunizma sa Titom mi smo prošli, druga faza komunista pod imenom demokratija sa Mićunovićem mi smo prošli. I sad su Srbi u trećoj fazi koja se zove ZLO. U fazi zla glavni lik je Vucic. Prvo je rasturio državne granice. To već odavno imamo na delu. Nema Kosova otvorene su granice nema nigde karaula. Druga faza je potpuna rasprodaja narodnog blaga i to imamo na delu. To se radi pod plaštom stranih ulaganja. Potpisuje i nosi kesu Vucić. Treca faza je naseljavanje stranih migranata.Opet naš nam dragi Vicić. Migranti su lica koja trajno ostaju da zive u doseljenu drzavu. Ova vlast je stavila i potpis da ce sve izbeglice da smesti u Srbiju. Ovi srbožderi iz EU su ponovo po ko zna koji put ucenili ove nase nasmejane blese treba da rade u interesu Srbije oni a ne po diktatu. To je na sceni odavno i svi to vidimo. I četvrta (zadnja) faza će tek da se desi uništavanje svih institucija i izazivanje gradjanskog rata…Na kraju bekstvo iz zemlje… Prava je sreca ako ispuste medije i sudstvo i onda bih odmah pobegli… ZAMISLITE DA SRBI POSLE 77god. DOBIJU SLOBODNO SUDSTVO I MEDIJE!!! Pozdrav: SAJDZO 2016.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *