Да би Вучићу порасла и очврснула муда батинаши и полиција му их редовно дувају (видео, фото)

Опозиција окупљена у Савезу за Србију обавештава грађане Србије и међународну јавност да је Александар Вучић званично извршио суспензију државе и званичних институција.

Студентска акција је у свим медијима под његовом контролом проглашена “угрожавањем безбедности председника”, “најавом атентата” “позивом на линч председника” и “надолазећим фашизмом”.

Александар Вучић је на улице Београда извео плаћене криминалне групе и параполицијске формације које су урадиле следеће:

– формирали кордон са свих страна зграде РТС-а
– блокирали телима Абардареву улицу
– одбили да покажу било какво службено обележје
– спречили грађане да се слободно крећу
– спречили медије да се крећу и извештавају са лица места
– физички напали у тукли окупљене грађане

Сада већ карактеристична Вучићева пратња, састављена од одреда ћелавих и набилдованих батинаша са капуљачама, је формирајући два кордона држала грађане, незадовољне цензуром на Јавном сервису, без могућности да се крећу.

Од самог почетка мандата Александра Вучића, када су његови приватни батинаши давили и физички склањали новинаре и фоторепортере испред Скупштине, до застрашивања грађана по мањим местима, организовања подршке сексуланим манијацима и налогодавцима покушаја убиства новинара, пребијања опозиције и организатора протеста, до убиства опозиционих лидера, Александар Вучић је вечерас на студенте и слободне грађане извео његове плаћене криминалце и батинаше.

Овај чин представља потпуну замену демократије, државе и институција, силом, криминалом и приватним Вучићевим фалангама.

Притиснут аферама и разоткрвеном корупцијом и криминалом, у који су умешани како чланови Владе тако и он лично, Вучић прибегава производњи лажних вести, афера, инцидената и сукоба.

Упозоравамо грађане Србије и међународну јавност, да ови поступци Александра Вучића јасно указују на његову спремност да изазове сукобе између грађана и његових парамилитарних приватних фаланги, од којих ће грађани бити принуђени да се бране.

Александар Вучић ће лично бити одговоран за све што се догоди у наредном периоду.

Извор: savez-za-srbiju.rs

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Те неспособне пропагандисте страха сакривене иза "Кризног штаба" треба одмах укинути и растерати као мачке са јебишта!

Те неспособне пропагандисте страха сакривене иза “Кризног штаба” треба одмах укинути и растерати као мачке са јебишта!

Народна странка позивала је данас Kризни штаб да “престане да удовољава властима стварањем утиска да …

Романија - хладна вода са Kнежак извора (видео)

Романија – хладна вода са Kнежак извора (видео)

Документарна емисија о животу народа на Романији. RTS Oko – Zvanični kanal Поделите вест са …

3 Коментара

  1. ne budite smesni, ova pogan kereca ne zadrhta; on ima oko sebe placenike i ubice, vojsku, policiju, nato fasiste, masone i sataniste; vi ste samo rana i sluge ove lude azdaje iz bosanskog vilajeta, ljudozdera, decoubice, lopova i genocidnog zlikovca.

    sa ovakvima se ne pregovara, vec ko divlja zver u cosak satera, a i svak ko ga podrzava surovo se kaznjava.
    doslo je vreme kad ce morati i otac na sina, i sin na oca a kamo li na ovog ludaka i izmet-care njegove.
    djavole ubi se i bar jedno dobro delo ostavi iza sebe.

  2. А ви то о оном храбром човеку кога саветује његов пријатељ врљави Блер, а породица, кумови и “пријатељи” (мада он то никада ни као дете није имао) припадају криминалним миљеима. Он онако разгужен дочекује колонијалне курирчиће и умишља да нешто представља, а носи пелене. Није он крив јер свако јутро видети ону педерску жвалаву фацу у огледалу, казна је Божија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *