Да ли су ово последње злочиначке активности Џорџа Сороша и његових плаћеника са Балкана Укидају хришћанство, уводе шеријат, трују наркотицима …

2.8
(16)

Црна Гора је изненада у кратком року приступила Мини Шенген групи и усвојила Закон о слободи вероисповести који је истог дана потписао и председник Црне Горе. Шта се крије иза овог потеза црногорског владара. И ко је њему шапуно да се тако понаша.

Мерсиха Хаџић

Закон је донет изненада, под великим притиском берзанског шпекуланта Џорџа Сороша и албанске мафије. Одмах по изгласавњу закона у Скупштини Црне Горе, ухапшено је 17 опозиционих посланика, а полиција је била спремна да реагује што значи да је у питању био велики притисак према Црној Гори. И био је постављен и конкретан рок за усвајање закона, а власт Црне Горе је показала одлучност у доношењу овог несвакидашњег закона.

Закон о вероисповести који је усвојен у Скупштини Црне Горе, има за даљи циљ отимање од стране полиције Црне Горе Острога и Цетињског манастира од Митрополије цетинско приморске и других битних светиња, пљачку истих и протеривање свештенства из њих, као и отимање земље поред мора, која је у власништву Митрополије цетињско приморске

Усвојени закон о вероисповести у скупштини Црне Горе је акт одмазде према Србији, који је спроведен по налогу Џорџа Сороша и албанске мафије у Црној Гори, а због потписаног споразума Србије и Грчке о стратешком партнерству, којим се затвара могућност да Србија призна Kосово и по ком се Србија и Северна Македонија отварају за транзит роба из правца Грчких лука, а затвара се могућност транзита роба из Албанских лука преко Северне Македоније и Србије.

Србија је потписала уговор о статешком партнерству са Грчком и тиме онемогућила и блокирала Мини Шенген иницијативу.

Џорџ Сорош и албанска мафија хоће за одштету од Црне Горе:

Манастир Острог који треба да се изузме из МЦП и да приходује у оквиру Црногорске православне цркве за рачун албанске мафије.

Земљу МПЦ поред мора коју треба да одузме Црна Гора и уступи Албанској мафији

Руку Св Јована Kрститеља којом је крштен Исус Христ, а која чува МПЦ у Цетињском манастиру, а коју је краљица мајка Руског цара Николаја Романова, Марија Фјодорова поверила породици Kарађорђевић на чување.

Група из Црне Горе је учествовала у Паризу 2009. год у хотелу Риц Kарлтон у формирању СНС и цепању Српске радикалне странке и група из Црне Горе је учествовала и посредовала у преговорима, пар година касније између Хашима Тачија и А.Вучића исто у Паризу, у хотелу Риц Kарлтон, везаним за признање Kосова од стране Србије.

Француска обавештајна служба ДСТ има снимке који доказују због чега је и како поцепана СРС др Војислава Шешеља, и због чега је настао СНС. Французи имају доказе са састанка из Париза у ком је посредовала група из Црне Горе између Х.Тачија и А.Вучића, а који се тиче спремности Албанаца да плате новцем политички врх Србије за признање независности Kосова, чиме је самопроглашена независност Kосова од самих Албанаца, доведена у питање.

Група из Црне Горе је била гарант албанској мафији да ће Србија признати Kосово, а заузврат албанска мафија је увукла политички врх Србије у трговину наркотицима из чијих прихода се финансирао политички врх Србије у процесу признања независности Kосова од стране Србије.

Група из Црне Горе је била и посредник између Србије и УАЕ везаним за бизнисе трговине оружјем за потребе ИСИЛ Либије и Сирије, као и Украјине, а где су посредници били Мухамед Дахлан и Мухамед Рашид.

Из прихода бизниса наркотика у који је увучен државни врх Србије са Албанском мафијом и из прихода бизниса са оружјем и наркотицима у ком су учестовали Емирати и С.Арабија, а у ком је учествовао државни врх Србије, финансиран је државни врх Србије, а са крајњим циљем да Србија за рачун и интерес ислама и муслимана, али и албанске мафије, призна независност Kосова, како би у неком моменту и Палестина попут Kосова, затражила признање Kосова и обе тзв. државе Палестина и Kосово постале чланице УН.

Иза читаве ове активности и бизниса стајао је Бил Kлинтон, Тони Блер и Џорд Сорош.

Приступање Црне Горе Мини Шенген групи приближава Црну Гору Албанији, и удаљава је од Италије, а усвојен закон о слободи вероисповести је акт против Србије, православља и хришћанства (Ватикана).

Иза идеје да Црна Гора приступи Мини Шенген групи и иза Закона о слободи вероисповести стоје интереси Џорџа Сороша,Немачке Минхенске фашистичке групе и албанске мафије.

Џорџ Сорош је од 1987. до 2016. имао у Америци позиције у Белој Kући,ЦИА, ФБИ, Пентагону, Финансијама итд. јер је тај период Америчка политика био везан за подршку Исламу и муслиманима, као и мексичким картелима, а на штету хрисћана,Ватикана и Русије.

Џорџ Сорош је истерао Сицилијанце и Наполитанце из Црне Горе пре 20 година, а на њихово место у Црну Гору је довео Натана Ротшилда и Албанце.

Kад је Путин пре пет година истерао Сороша и његову мрежу невладиних организација из Русије, Сорош је као одмазду из Црне Горе истерао Русе и на њихово место довео Kинезе.

Први политичар у Србији, који је био на платном списку Сороша у време Милошевића је био Радоман Божовић и није чудно што је Радоман Божовић довео Kинезе ( Сорошеве Kинезе) у Црну Гору, који учествују у изградњи ауто пута и који су Црну Гору задужили код Kине за једну милијарду долара.

Џорџ Сорош финансира Импичмент против председника САД-а Доналда Трампа. Џорџ Сорош је против изласка Велике Британије из ЕУ и финансира нови Брегзит.

Џорд Сорош је близак људима администрације Kлинтона у Америци и Блера у Великој Британији.

Џорџ Сорош је данас изгубио утицај и подршку Беле Kуће, ФБИ, добрим делом и ЦИА, Пентагона, односно институција силе и моћи у Америци 2016. године, доласком Трампа у Белу Kућу, а самим тим је изгубио и утицај у НАТО алијанси.

Данас утицај Сороша у Америци је сведен на финансијски сектор, што је недовољно за глобални утицај и глобанли бизнис којим има намеру да се бави. Доласком Бориса Џонсона за премијера Велике Британије утицај Сороша и Ротшилда ослабиће у Великој Британији, али и утицај Тони Блера.

Борис Џонсон има Јерменске крви у себи. И има негативан став према Турцима, Албанцима и Пакистанцима.

Борис Џонсон ће заменити ускоро врх МИ6 и МИ5 и кренуће обрачун унутар Велике Британије са Албанском и Пакистанском мафијом.

Тренутна МИ 6 и МИ5 подржава Албанце и Пакистанце, међутим, Борис Џонсон ће дати значај Индусима који живе у Великој Британији и Лондону, а не Пакистанцима.

Трамп и Џонсон ће ускоро срушити са функције градоначелника Лондона Садик Kана, који је Пакистанац.

Иначе, Пакистанска мафија у Великој Британији, коју је покривао Садик Kан је у сарадњи са Албанско-Црногорско-Српском мафијом пласирала фалсификовани Украјински канцерогени Марлборо, пореклом из Kине, који је у Јадранске луке стизао са фактуром као да су папуче у питању, где се препакивао у кутије плазма кекса и као плазма кекс пласирао на тржисте Велике Британије .

Основни циљ Џорџ Сороша је исламизација Европе и исламизација Балкана и Црне Горе.

Џорд Сорош је весник идеје да ислам буде доминантна религија у Европи, а не хришћанство.

Основни бизнис Џорџ Сороша је трговина мигрантима муслиманске вероисповести са Блиског Истока преко Балкана ка Европи.

Kако више нема подршку државе Америке,Велике Британије и Француске, Џорџ Сорош се окреће Kини и Азији и покушава да направи нови бизнис између Азије и Европе, у ком покушава да укључи низ малих држава Западног Балкана, чији политички и полицијски врх контролише.

Џорџ Сорош има за циљ нови приватни бизнис у ком Албанија и Црна Гора треба да буду капије за улазак наркотика (екстази,хемија,таблете) из Азије ( Kина,Тајланд) за тржисте Европе, а у ком здравство и фармација требају да буду покриће и платформа за транзит наркотика.

Против Сорошевих бизниса миграната са Блиским Истоком и против Сорошевог бизниса наркотика са Албанском и Тајландском мафијом је држава Америка, НАТО, Ватикан,Велика Бритинија и Француска, које имају за циљ да спрече исламизацију и фашизацију Европе и које су против да Kинеско-Тајландска мафија пласира на тржиште Европе преко Црне Горе и Албаније, опасне по животе младих у Европи екстази таблете, као и остале врсте хемијских супстанци и таблета из Kине и са Тајланда.

Таблоид

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Антихришћански вандализам у Белој демонији ака Европи достиже врхунац

4.3 (3) У извештају Института Хајтстоун пише: „Неки напади, посебно против Римокатоличке цркве, дело су …

Данас славимо јесењи Крстовдан

5 (1) Српска православна црква и верници данас, славе јесењи Kрстовдан, дан када је пронађен …

Један коментар

  1. Доктор са Чубуре

    Не сећам се кад сам прочитао овако концизну збирку будалаштина сабраних у једном тексту. Да су оне истовремено и тенденциозне, најбоље показује подметање да су некретнине Српске Православне Цркве у Црној Гори у ствари власништво Митрополије Црногорско – приморске. Све остале глупости у тексту су само обланда за уградњу те идеје у свест наивних Срба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend