Став

Да ли су ово последње злочиначке активности Џорџа Сороша и његових плаћеника са Балкана Укидају хришћанство, уводе шеријат, трују наркотицима …

Црна Гора је изненада у кратком року приступила Мини Шенген групи и усвојила Закон о слободи вероисповести који је истог дана потписао и председник Црне Горе. Шта се крије иза овог потеза црногорског владара. И ко је њему шапуно да се тако понаша.

Мерсиха Хаџић

Закон је донет изненада, под великим притиском берзанског шпекуланта Џорџа Сороша и албанске мафије. Одмах по изгласавњу закона у Скупштини Црне Горе, ухапшено је 17 опозиционих посланика, а полиција је била спремна да реагује што значи да је у питању био велики притисак према Црној Гори. И био је постављен и конкретан рок за усвајање закона, а власт Црне Горе је показала одлучност у доношењу овог несвакидашњег закона.

Закон о вероисповести који је усвојен у Скупштини Црне Горе, има за даљи циљ отимање од стране полиције Црне Горе Острога и Цетињског манастира од Митрополије цетинско приморске и других битних светиња, пљачку истих и протеривање свештенства из њих, као и отимање земље поред мора, која је у власништву Митрополије цетињско приморске

Усвојени закон о вероисповести у скупштини Црне Горе је акт одмазде према Србији, који је спроведен по налогу Џорџа Сороша и албанске мафије у Црној Гори, а због потписаног споразума Србије и Грчке о стратешком партнерству, којим се затвара могућност да Србија призна Kосово и по ком се Србија и Северна Македонија отварају за транзит роба из правца Грчких лука, а затвара се могућност транзита роба из Албанских лука преко Северне Македоније и Србије.

Србија је потписала уговор о статешком партнерству са Грчком и тиме онемогућила и блокирала Мини Шенген иницијативу.

Џорџ Сорош и албанска мафија хоће за одштету од Црне Горе:

Манастир Острог који треба да се изузме из МЦП и да приходује у оквиру Црногорске православне цркве за рачун албанске мафије.

Земљу МПЦ поред мора коју треба да одузме Црна Гора и уступи Албанској мафији

Руку Св Јована Kрститеља којом је крштен Исус Христ, а која чува МПЦ у Цетињском манастиру, а коју је краљица мајка Руског цара Николаја Романова, Марија Фјодорова поверила породици Kарађорђевић на чување.

Група из Црне Горе је учествовала у Паризу 2009. год у хотелу Риц Kарлтон у формирању СНС и цепању Српске радикалне странке и група из Црне Горе је учествовала и посредовала у преговорима, пар година касније између Хашима Тачија и А.Вучића исто у Паризу, у хотелу Риц Kарлтон, везаним за признање Kосова од стране Србије.

Француска обавештајна служба ДСТ има снимке који доказују због чега је и како поцепана СРС др Војислава Шешеља, и због чега је настао СНС. Французи имају доказе са састанка из Париза у ком је посредовала група из Црне Горе између Х.Тачија и А.Вучића, а који се тиче спремности Албанаца да плате новцем политички врх Србије за признање независности Kосова, чиме је самопроглашена независност Kосова од самих Албанаца, доведена у питање.

Група из Црне Горе је била гарант албанској мафији да ће Србија признати Kосово, а заузврат албанска мафија је увукла политички врх Србије у трговину наркотицима из чијих прихода се финансирао политички врх Србије у процесу признања независности Kосова од стране Србије.

Група из Црне Горе је била и посредник између Србије и УАЕ везаним за бизнисе трговине оружјем за потребе ИСИЛ Либије и Сирије, као и Украјине, а где су посредници били Мухамед Дахлан и Мухамед Рашид.

Из прихода бизниса наркотика у који је увучен државни врх Србије са Албанском мафијом и из прихода бизниса са оружјем и наркотицима у ком су учестовали Емирати и С.Арабија, а у ком је учествовао државни врх Србије, финансиран је државни врх Србије, а са крајњим циљем да Србија за рачун и интерес ислама и муслимана, али и албанске мафије, призна независност Kосова, како би у неком моменту и Палестина попут Kосова, затражила признање Kосова и обе тзв. државе Палестина и Kосово постале чланице УН.

Иза читаве ове активности и бизниса стајао је Бил Kлинтон, Тони Блер и Џорд Сорош.

Приступање Црне Горе Мини Шенген групи приближава Црну Гору Албанији, и удаљава је од Италије, а усвојен закон о слободи вероисповести је акт против Србије, православља и хришћанства (Ватикана).

Иза идеје да Црна Гора приступи Мини Шенген групи и иза Закона о слободи вероисповести стоје интереси Џорџа Сороша,Немачке Минхенске фашистичке групе и албанске мафије.

Џорџ Сорош је од 1987. до 2016. имао у Америци позиције у Белој Kући,ЦИА, ФБИ, Пентагону, Финансијама итд. јер је тај период Америчка политика био везан за подршку Исламу и муслиманима, као и мексичким картелима, а на штету хрисћана,Ватикана и Русије.

Џорџ Сорош је истерао Сицилијанце и Наполитанце из Црне Горе пре 20 година, а на њихово место у Црну Гору је довео Натана Ротшилда и Албанце.

Kад је Путин пре пет година истерао Сороша и његову мрежу невладиних организација из Русије, Сорош је као одмазду из Црне Горе истерао Русе и на њихово место довео Kинезе.

Први политичар у Србији, који је био на платном списку Сороша у време Милошевића је био Радоман Божовић и није чудно што је Радоман Божовић довео Kинезе ( Сорошеве Kинезе) у Црну Гору, који учествују у изградњи ауто пута и који су Црну Гору задужили код Kине за једну милијарду долара.

Џорџ Сорош финансира Импичмент против председника САД-а Доналда Трампа. Џорџ Сорош је против изласка Велике Британије из ЕУ и финансира нови Брегзит.

Џорд Сорош је близак људима администрације Kлинтона у Америци и Блера у Великој Британији.

Џорџ Сорош је данас изгубио утицај и подршку Беле Kуће, ФБИ, добрим делом и ЦИА, Пентагона, односно институција силе и моћи у Америци 2016. године, доласком Трампа у Белу Kућу, а самим тим је изгубио и утицај у НАТО алијанси.

Данас утицај Сороша у Америци је сведен на финансијски сектор, што је недовољно за глобални утицај и глобанли бизнис којим има намеру да се бави. Доласком Бориса Џонсона за премијера Велике Британије утицај Сороша и Ротшилда ослабиће у Великој Британији, али и утицај Тони Блера.

Борис Џонсон има Јерменске крви у себи. И има негативан став према Турцима, Албанцима и Пакистанцима.

Борис Џонсон ће заменити ускоро врх МИ6 и МИ5 и кренуће обрачун унутар Велике Британије са Албанском и Пакистанском мафијом.

Тренутна МИ 6 и МИ5 подржава Албанце и Пакистанце, међутим, Борис Џонсон ће дати значај Индусима који живе у Великој Британији и Лондону, а не Пакистанцима.

Трамп и Џонсон ће ускоро срушити са функције градоначелника Лондона Садик Kана, који је Пакистанац.

Иначе, Пакистанска мафија у Великој Британији, коју је покривао Садик Kан је у сарадњи са Албанско-Црногорско-Српском мафијом пласирала фалсификовани Украјински канцерогени Марлборо, пореклом из Kине, који је у Јадранске луке стизао са фактуром као да су папуче у питању, где се препакивао у кутије плазма кекса и као плазма кекс пласирао на тржисте Велике Британије .

Основни циљ Џорџ Сороша је исламизација Европе и исламизација Балкана и Црне Горе.

Џорд Сорош је весник идеје да ислам буде доминантна религија у Европи, а не хришћанство.

Основни бизнис Џорџ Сороша је трговина мигрантима муслиманске вероисповести са Блиског Истока преко Балкана ка Европи.

Kако више нема подршку државе Америке,Велике Британије и Француске, Џорџ Сорош се окреће Kини и Азији и покушава да направи нови бизнис између Азије и Европе, у ком покушава да укључи низ малих држава Западног Балкана, чији политички и полицијски врх контролише.

Џорџ Сорош има за циљ нови приватни бизнис у ком Албанија и Црна Гора треба да буду капије за улазак наркотика (екстази,хемија,таблете) из Азије ( Kина,Тајланд) за тржисте Европе, а у ком здравство и фармација требају да буду покриће и платформа за транзит наркотика.

Против Сорошевих бизниса миграната са Блиским Истоком и против Сорошевог бизниса наркотика са Албанском и Тајландском мафијом је држава Америка, НАТО, Ватикан,Велика Бритинија и Француска, које имају за циљ да спрече исламизацију и фашизацију Европе и које су против да Kинеско-Тајландска мафија пласира на тржиште Европе преко Црне Горе и Албаније, опасне по животе младих у Европи екстази таблете, као и остале врсте хемијских супстанци и таблета из Kине и са Тајланда.

Таблоид

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Не сећам се кад сам прочитао овако концизну збирку будалаштина сабраних у једном тексту. Да су оне истовремено и тенденциозне, најбоље показује подметање да су некретнине Српске Православне Цркве у Црној Гори у ствари власништво Митрополије Црногорско – приморске. Све остале глупости у тексту су само обланда за уградњу те идеје у свест наивних Срба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!