Да се заките! Три српска удружења Николићу и Пантићу шаљу по – шиптарско кече

0
(0)

ПРЕДСТОЈЕЋИ локални избори на Косову и Метохији показују сав неморал бројних политичких актера, који данас владају Србијом. Ово се пре свега односи на оне из тзв. Српске напредне странке, ако ту ишта има напредно.

Заменик директора Канцеларије за КиМ, господин Крстимир Пантић, који је уједно и координатор општине Косовска Митровица (у сукобу интереса), као и кандидат за градоначелника Јахјагиних избора за исту општину, то је човек који је до сада много пута мењао и принципе и стране и чије политичко деловање личи на временску прогнозу.

Прво је био члан ДСС, па онда Тачијев стипендиста и високи функционер владе Косова, па ,,србенда”, па ,,европејац”, па противник Бриселског споразума, па жестоки заговорник истог споразума.

Данас он – у жељи да убеди Србе у Косовској Митровици да изађу на локалне изборе – своје грађане обмањује лажима да су избори статусно неутрални, да је непостојећа заједница српских општина институција српске државе, да ће Срби у Тачијевој држави живети боље и томе слично.

Да бисмо подсетили господина Крстимира Пантића да избори нису статусно неутрални – Друштво ,,Српско-словенске солидарности” (председник Владимир Ракић), Народни покрет ,,Отаџбина” (председник Игор Војиновић) и Удружење грађана ,,Стара Србија” (председник Златибор Ђорђевић), шаљу кече (шиптарску капу) господину Крстимиру Пантићу уз напомену да су ово избори самопроглашене и лажне државе Косово, у којој је до пре неког времена Крстимир Пантић био шеф сектора за прикупљање информација и управљање њима.

Три удружења ће кече послати и председнику Србије Мр. Томиславу Николићу, који подржава локалне изборе у сепаратистичкој творевини, чиме свесно гази Устав Србије, на који је положио заклетву.

Током предизборне кампање, наш вајни председник је у Косовској Митровици говорио да су његови пореклом са Косова и Метохије и да су због зулума у турска времена напустили Косово.

Слањем кечета подсећамо председника, због кога су његови преци отерани са родног огњишта.

 

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Са територијом Републике Србије нема играња, терористичке и нарко банде се УНИШТАВАЈУ без МИЛОСТИ!

5 (3) Председник Александар Вучић рекао је да је Србија увек спремна да разговара о …

Вучићу, одговараћеш кад тад за издају Србије, није ти Косово и Метохија Анђелкова ливада у Чипуљићима!

5 (10) Заједница српских општина је још једна у низу превара и обмана грађана Србије …

2 Коментара

  1. ovi sleve strane stola su prodavci srpskog kosova,a fale jos ….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend