Директан пренос

Директан пренос

Ко сумњ’о, не треба више ни под разно, Србија и њен АВ лидер, су планетарни хит. Такав развој, економије, демократије и свега што се развија није забележен у хисторији историје планете, а некмоли свеколиког сербства. И то не буде крај успона и успеха АВ старлете, у овом ријалитију је унапред познато само да ће нова Оро звезда бити победник. Јербо, то што је тамо неки ЦИНС статистичар, није им’о друга посла, изброј’о да је, само у једном РТС Дневнику, господар Вучић поменут 74 пута, је само почетак. Па нека се усуди неко да броји до бесконачно. Тај се, зна се, није родио!

Александар Вучић

Јесте ли видели, јако пре неки дан, а може и сутра, како скупштинска већина у Највишем законодавном телу Србије скаче и аплаудира кад АВ господин улази на врата, и наставља у истом ритму док Господин седа, прегледа материјал, намешта наочаре, поправља кравату, намешта руке, подиже главу у знак да је довољно. Е, тако има да буде и бидне свуда где се АВ господин појави, има да бидне да се 74 пута, за сада толико, устаје, кад год се помене име Првог господина на тај телевизор за који укинута претплата. То је резултат, лакше је устајати и аплаудирати, него плаћати претплату!

Скупштина Србије

Кад је добродош’о прош’о у Скупштини, АВ тркнуо до Лондона, да одржи једно мало предавање на Лондонској школи економије. Тамо постиг’о незабележен успех, рек’о да Сви виде Србију као стабилизирајући фактор и добро место за инвестирање, те да ће Србија ускоро бити водећа економска снага у региону. По повратку им’о само каже да Поносан како је Србија представљена у Лондону. Само да се устане, и аплаудира.

АВ господар још изволео рећи да грађанима има да каже да тајкуни, криминалци и њихове политичке слуге неће моћи да мењају ствари. Наравно да, био је самокритичан АВ господин, неке ствари могу бити неупоредиво боље. Али, нагласио је, што се тиче тих медија, плурализма у Србији има колико хоћеш. На ту тему има да свој лични допринос, све ће урадити да могу да говоре против њега сваког дана, и шта ће буде, његове победе ће бити још убедљивији, а резултати преко сваке убедљивости. Мало је рећи да изгледа шашаво, али, аферим!

И наставио са резултати, све телевизије јавиле да Америка изнела похвале на лидерску улогу Прима министра. Лично АВ господин уложио амандман на похвале, Све земље подржавају мере Србије. Онда на ту Националну телевизију био фудбал, Лига првака, баш у Лондону меч Манчестер сити – ЦСК. Кад се завршило прво полувреме, прешло се у студио да се искоментарише први део сусрета. И шта било, спортски новинар Страјнић – онај што му на мечу са Албанијом упало: Вучићу, педеру –  што није забележено у хисторији историје новинарства и јавне речи, прво па прочит’о да је господин Премијер телефоном разговарао са президент Путин, и да га је замолио, што је Путин оберучке прихватио, да Србији пусти гас. Нормално да су после, иако се играло у Лондону, победили Руси.

Стиг’о Господар и да на Аеродрому, што је најбољи резултат откад лету штуке, дочека четворомилионитог путника. Тек стиг’о да прими Француског премијера. Београд ће добије метро, мада има ту неких ситница које треба ускладити. И још га прима, ево овог петка. Речено да ће буде Директан пренос. Оно 74 пута помињање у Дневнику ће једним ударцем буде надмашено. Посетиће се и Обреновац. У дочек не треба сумњати, стиг’о абер да школска деца у Обреновцу добила слободан дан. Не треба сумњати како ће бити искоришћен. Биће то, ако већ није, спектакуларан дочек. Ваљда буде, било, у Директан пренос.

Александар Вучић

Да не буде да само Ав старлета заслужна за овај хисторијски напредак, ево апендикса. Штефан Филе, комесар за проширење ЕУ, коме истиче мандат, пис’о мастер председнику Томиславу да је импресиониран достигнућима Србије. Дод’о личну поруку: „Надам се да ће нам се путеви поново укрстити у будућности“! Како не бити поносан, не устати, и аплаудирати, док нас све не заболе!

Све то треба у Директан пренос, док она 74 пута не постану бесконачно. То не важи за твитераше и фејсбуковце, који, зна се по чијем налогу, оспоравају дивовске напоре и мега резултате. Зато овај пост нека буде за интерну употребу: Кад се они који се потписују палцем одлуче да укину кажипрст, следи им средњи прст!

А Шешељ? Војвода тата може само поново д’узме мегафан, продува и врати у сошку, у овај пренос нема места за прошлост, друге пошасти су на програму.

Драган Тодоровић, Истиномер

Аутор је новинар недељника „Време“.

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ЕУ комесарчићи у акцији спасавања суманутог редова

ЕУ комесарчићи у акцији спасавања суманутог редова

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић састао се данас са посредницима Европског парламента у међустраначком дијалогу Тањом …

ВУЧИЋУ ПРИШАО ГРАЂАНИН KРАЉЕВА: Није почело да се ради, не лажите! (видео)

ВУЧИЋУ ПРИШАО ГРАЂАНИН KРАЉЕВА: Није почело да се ради, не лажите! (видео)

Локални напредњаци покушали да слажу народ, а након добацивања локалних грађана Вучић је брзо окренуо …

20 Коментара

 1. Jeza! Šćepan Mali je premali za njega.

 2. Vucicu neznam zasto volis da izigravas malog Napoleona…. pa nemozes ti biti najpametniji u Srbiji i da svda stignes i svacim da se bavis….veruj mi sur\tra kad odes sa vlasti najebaces

 3. ovi preletaci kada budu bezali iz SNS, letece perje na sve strane…ali u koju stranku jer ovde su se jako lepo dokazali….

 4. Stvarno podiglismo razvoj, ekonomije, i demokratije na najvisi nivo u istorija SRBIJE i na planeti, da svevise nezaposleni, bedazavladao nasvim nivoima, sve visenezaposleneimamo u prozvodnji, jedino ogroman uspeh imamo u brojuzaposleni ujavnim sektorima. Kao iplate na zavidnom nivou pojedincima kao np…mer 1.000.000, dinara i 750000 dinarai plus penzija od 40000 hiljadadinara. U mesto smanjivanje penzije nas predsednik vlade bolje bi bilo da donese odluku o drasticsnom smanjenju zarade enormne u tim sektorima.

 5. “Јербо, то што је тамо неки ЦИНС статистичар, није им’о друга посла, изброј’о да је, само у једном РТС Дневнику, господар Вучић поменут 74 пута, је само почетак”.

 6. A Francuzu dao dres zvezde ahahahahahaha kakva bruka!

 7. Бићеш упамћен као најгори премијр Србије.

 8. Бићеш упамћен као најгори премијр Србије.

 9. Бићеш упамћен као најгори премијр Србије.

 10. ovaj novinar nedeljnka vreme mnogo sere a ima i muva pa se lepe na govna

 11. ovaj novinar nedeljnka vreme mnogo sere a ima i muva pa se lepe na govna

 12. ovaj novinar nedeljnka vreme mnogo sere a ima i muva pa se lepe na govna

 13. Izvesno je jedno, premijer AV je okružen ministrima idiotima (uglavnom, a možda je to i namerno, strategija) ali predsednik države nam je prava degradacija, kolaps, katastrofa, čak i onaj retardirani akademikov sin bio je manja bruka od njega, nije imao ženu pored sebe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *