fbpx

Ђорђе Ивковић: КУВАЊЕ НАРОДА – Вучићева издаја Србије

0
(0)

Коначно, луди Минхаузен нас је позвао на договор да се одрекнемо Косова и Метохије. Ако се лепо не договоримо, он ће то ипак урадити ради нашега добра, пошто је он мудар а ми смо идиоти.

На општенародни договор „о Косову“ са сугерисаним епилогом Александар Вучић нас је позвао у „ауторском тексту“„Зашто нам је потребан унутрашњи дијалог о Косову“који се немилице данима ишчитава по свим нашим „слободним медијима“. Уз то иду његови ексклузивни драмосерни ТВ наступи „без длаке на језику“, уз обавезно ридање да је изложен шикани штампе. А шиканиран је зато што је он храбар, мудар и највећи српски патриота. Медији су као што знамо 97% под његовом папучом. Истина, многима је добро под папучом, а „грађанској Србији“ не смета шта тих 97% гласила бестидно пропагира, већ што папуча није њихова.

Кад Вучић проклето лаже

Бранко Павловић

Бранко Павловић је у тексту „Вучићиве неистине у „Блицу“ за Гиниса“ дао један задовољавајући пресек лажи, флоскула и обмана које је наш јадни Председник натруковао у свом курвинском памфлетићу којим нас позива на велеиздају у име патриотизма. Пресек је „задовољавајући“ из једноставног разлога што би био потребан прописни елаборат да се све то раскринка. Да погледамо само наслов и отворимо логичке недоумице:

– Шта ће нам у опште дијалог о Косову? Народ је изгласао Устав и тамо је записано што треба.
– Шта конзумира придев „унутрашњи“? Који су то унутрашњи? Ко с ким и како да дијалогизира?
– Како уопште мисли да води тај „унутрашњи дијалог“, шта год под тим замишљао, у ситуацији када су практично сви медији под његовом контролом, а народ није у прилици ни да бира вође по свом уверењу? Он са својим ботовима, чини се?
– Дијалог је разговор равноправних. Јесмо ли равноправни? Како смо то равноправни? Каква је то равноправност кад Вучић сваки дан разговара са овереним српским непријатељима и терористима, макар пред њима снисходљиво чучао на хоклици, а не налази за сходно да уђе у унутрашњи дијалог са Круном која је све створила, па и Космет и његову Босну ослободила ропства, а што су он и његови проћердали и упропастили? Зар српски интерес није да су Вучић и Престолонаследник Александар Карађорђевић у свакодневној комуникацији? Зашто се Вучић не састаје са Војиславом Коштуницом и не тражи савете од њега, обзиром да је неупитно Коштуница неупоредиво већи државник од њега? Вучић може да пези и леже по патосу пред сваком белосветском уштвом, а никада на свим тим пузајућим путешествијима није имао времена да обиђе српску политичку емиграцију и разговара са њима. Ово, до душе, ако би они у опште хтели да га виде. На дијалог позива Председник који презире и бојкотује пола српства?!
– Ако дијалог треба да буде само о Косову, Метохија ерго не постоји? Или је Вучић већ преузео лексику Бали Комбетара?

-Да ли је само Косово тема о којој треба јавно да расправимо? Могли бисмо и много даље. Рецимо, Вучић хвали врлину дијалога: “ Подсећајући да је својевремено Шимон Перес објаснио да инсистира на преговорима са Палестинцима рекавши: „а замислите само шта би могло да буде ако то не ради“, Вучић указује да и он када треба да одговори на питање о потреби дијалога са Приштином и унутрашњим српским дијалогом о Косову каже „а само замислите шта би могло да буде ..ако одједном сви заћутимо, ако престанемо да разговарамо.“ Можемо додати да је Шимон Перес истовремено обезбедио и одређену количину атомских бомби, уз остало наоружање, па је заиста „могао да говори тихо, јер води пса са собом“. Но, суштина Пересове спремности на дијалог се базира на спремности Израелаца да пет година служе војни рок. Ако Вучић хоће да учи од Израелаца, ето му наука, а оружје да набавља од оних који нас нису убијали.

Или, ако је до вађења главе из песка, како се Александар Вучић с пијететом сећа „Призренске лиге“ из 1878., док се не сећа Јајца и Бихаћа. Свакако да треба извадити главу из песка, али тада ћемо знати да су Тито, Кардељ, Пијада, КПЈ, Јајце и Бихаћ управо генератори наше пропасти. А то је последња ствар коју ће Вучић признати.

Прво кување народа

Нећемо о „ћоравим кутијама“, убиствима и „Пасјим гробљима“. То спада у класични „револуционарни“ терор, нимало различит од аустроугарског или нацистичког. Ако Александар Вучић хоће „ћоравом кутијом“ да нас нагна на пут у ЕУ, где нас никада неће примити – чега је и сам потпуно свестан – једини ефективни резултат ће бити да Срби као народ нестану.

Ваља се, међутим, добро присетити „јавне расправе“ са хапшењима и прогонима, након које је донет Устав 1974.

Професор Михаило Ђурић осуђен је 1972. године на две године строгог затвора („одлежао“ девет месеци)…због кривичног дјела непријатељске пропаганде из члана 118 Кривичног законика, с образложењем да је ,,позивао на насилну и противуставну промену друштвено-политичког уређења‘‘, ,,лажно и злонамерно приказивао прилике у земљи‘‘ и ,,ширио националну мржњу и нетрпељивост‘‘. Председавајући судија Ђорђе Катић је рекао, образлажући пресуду, да је иступање оптуженог Ђурића подстицало разбијање братства и јединства и да је распиривало шовинистичке страсти. Оптужени је, речено је, нетачно и злонамерно приказивао ситуацију у земљи. Он је и говорио и писао да је српски народ угрожен и да мора да се бори за свој угрожени интегритет и идентитет. Југославију је поистовећивао са животарењем једног географског појма.

Нагласићемо, професор Ђурић је послат у затвор од оних који су га претходно позвали да слободно изнесе своје мишљење.

„Онај тко позива на насилну и протууставну промјену друштвено-политичког уређења нема право да се заштићује формулом академске слободе дискусије.“ – грмео је Јосип Врховец, формално секретар Извршног комитета ЦК СКХ, практично много више од тога, Титов човек од највећег поверења.

„Дезинтеграција српског народа“

Михаило Ђурић

У ожујку 1971. године професор социологије и политичке филозофије на Правном факултету у Београду, др Михајло Ђурић, на сједници Секције универзитетских наставника која је расправљала о предстојећим уставним промјенама, изјавио је да ,,Југославија већ данас представља готово само географски појам, будући да се на њеном тлу или, тачније, на њеним развалинама, и то под маском доследног развијања равноправности између народа који у њој живе успоставља неколико самосталних, независних, чак међусобно супротстављених националних држава‘‘. Професор, међутим, према властитим ријечима, заправо није дебатирао о тексту предложених амандмана, ради чега се Секција састала. Своје излагање он је започео оградом од амандмана. ,,Хтео бих одмах на почетку да јасно и отворено кажем да нећу говорити о слову предложених уставних промена, јер сматрам да о томе уопште није вредно говорити.‘‘ Др Ђурић, напротив, тај текст жели демаскирати. ,,Све што бих имао да кажем сводило би се на то да је он недовољан и неприкладан за стварни разговор о ономе што је у овом тренутку једино нужно, ма како срећно прошло његово предвиђено претресање у јавности.‘‘ Стога он говори о ,,ономе што амандмани скривају и забашурују‘‘, па их квалифицира као противне ,,животним интересима српског народа‘‘, јер они воде ,,дезинтеграцији‘‘ тог народа. Ђурић ту тезу образлаже на овај начин: ,,Очигледно је да границе данашње СР Србије нису никакве ни националне ни историјске границе српског народа. Ни за једну републику у Југославији, изузев, можда, Словенију, постојеће границе нису адекватне, а поготову не за Србију. Треба ли уопште да вас подсећам да изван у ж е Србије живи око 40% Срба, или готово колико и Хрвата у СР Хрватској, односно колико има Словенаца, Македонаца и Муслимана заједно? У тренутку кад је силом прилика доведен до тога да треба поново да успоставља своју националну државу, може ли српски народ да буде равнодушан према својим многобројним деловима изван садашњих граница СР Србије?‘‘

,,Смишљене смутње‘‘ проф. Ђурића. Према Ђурићевим ријечима, ,,Срби у Босни и Херцеговини, иако су већина становништва, немају могућности ни да се служе својим ћириличним писмом, а у СР Црној Гори српски народ нема право ни на своје властито национално име‘‘.

Он сматра да је поратни централизам у нас уведен прије свега да би се избјегло питање ,,националних одговорности за геноцид над српским народом‘‘ почињен за вријеме рата. Он затим констатира да је ,,српски народ достојанствено прешао‘‘ преко злочина који су над њим почињени, али сматра да је, ,,више него било шта друго, данас неопходно отрежњење српског народа од заблуда прошлости‘‘. Српски се народ мора ,,окренути себи, мора почети да мисли на свој опстанак, мора почети да се бори за свој опасно угрожени национални идентитет и интегритет‘‘.

Овим речима професора Ђурића, ако се појам „Југославија“ замени појмом „Србија“, од пре четрдесетпет година нема се шта додати и ту би се сваки „унутрашњи дијалог о Косову“ морао завршити, с обзиром на већ стечено искуство.

Шта после Вучића?

Хипотетички, да би се могло ући у некакву општу и јавну расправу о нашој тешкој стварности и могућим путевима изласка из погибељи, морали би се најпре остварити неки предуслови:

– Најпре, мора се формирати Влада националног спаса, од засигурно некомпромитованих личности.

– Медији се морају потпуно ослободити и дозволити проток свих идеја, како би се јавно мњење декотаминирало од досадашњег бесомучног спиновања. Озлоглашени РЕМ укинути. Сам Александар Вучић да се добровољно „скине“ са телевизија и из штампе, годину дана да га нема, да се народу одмори мозак од њега.

– У расправи немају право учешћа појединци и удруге финансиране од стране НАТО земаља, јер то више не би био унутрашњи дијалог, већ штетна свађа са експонентима агресора.

– Док се све не обави да се замрзну сви преговори са ЕУ и НАТО, „Приштином“ нарочито.

Потпуно је јасно да се признавањем „Косова“ не решава ништа, већ се жаришта или попришта конфликата само примичу Београду и да би отуда наша позиција постала још тежа. Дијалог би имао смисла само ако би се отворили сви проблеми који генеришу наше пропадање. Једно од тих питања би свакако морало бити питање сврсисходности даљег опстајања комунистичког атавизма САП Војводина. Такође, улазак у ЕУ и НАТО, враћање обавезног служења војног рока и враћање у Кривични закон злочина велеиздаје, и са тим у вези питање смртне казне, па све до коначног питања поништавања ефеката Хитлерове окупације и одлука АВНОЈА, односно рестаурације монархије. И, наравно, о свему би коначни суд морао дати народни референдум.

Пусти снови. Није Вучићу на крај памети одговорни дијалог. Њему треба само још један грандиозни симулакрум, помпезна политичко-пропагандна шарада, ради алибија за сопствену велеиздају и, узгред, да мало заобиђе досадне процедуралне препреке које му поставља важећи Устав.

И, без бриге, већ је почела трка проданих душа које се несебично нуде да заузму места на панелу, и кажу са строгошћу мудром коју реч у наше име у прилог ратосиљања Косова и Метохије.

И не само то. Јављају се и несретни Срби који верују Вучићу само зато што је њихов, па мисле да су проникли у тајни план. Ево тог „тајног плана“, како га један види: „Вучићу кажи јасно да те сви Срби разумеју : „Ако сви Срби буду уједињени, Србија може уместо Републике Косова (чију самосталност су већ признале скоро све државе ЕУ и света), да добије Републику Српску са 1,2 милиона жестоких Срба.“

Сачувај нас Боже ове жестоке памети. Републику Српску не признаје нико. И, не да је неће припајати Србији, већ ће је укинути чим обаве посао са Косметом. Наведено размишљање једног „ћопићевца“ типичан је пример како Срби знају сами себи убрзано да копају рупу.

Не требају нама ни „ћопићевци“ ни „ћосићевци“ већ нови Гарашанин.

Да парафразирамо једно давно питање Светог Николаја Велимировића нашем роду: „Знамо ли браћо Срби шта ћемо после Тита?“. Александра Вучића ће враг однети пре или касније. За данас смо закаснили. Али браћо и сестре, знамо ли шта ћемо сутра, кад историјски ветрови одувају Вучића?

Ђорђе Ивковић, Српски културни клуб

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

“Вучић ужива у психопатском обраћању грађанима”

4.4 (10) Уз претешку озбиљност, драмске паузе и тон пресуде, грађанима је председник државе јуче …

Вучићева Србија (видео)

5 (5) Да ли смо се борили за овакву Србију? Да ли иживљавање над сопственим …

6 Коментара

 1. HLADAN TUŠ ZA VUČIĆA! Rusi promenili taktiku!? (VIDEO)
  РУСКО ОРУЖЈЕ НЕ ДОЛАЗИ У СРБИЈУ? Црвена линија Американаца коју Вучиће не сме да пређе (ВИДЕО)
  Da li stižu ruski migovi? – Politikon
  https://www.youtube.com/watch?v=eb5rl1wMO8E

  • IZDAJA OBMANJIVAČA

   Zbog stalne obmane i velike izdaje Srba, Vučića treba hitno uhapsiti, privesti pravdi i osuditi kaznom (zabranom pomena).
   Nije greh!?
   Srpski narod je zbog nedostatka pravih informacija dosta naivno poverovao Vučiću da će ga on povesti u neku dobru i berićetnu budućnost. I umesto toga Vučić je samo obmanama uspeo da ih odvede u pravu propast. Inače većina Srba nije mogla ni poverovati da radi o jednom potpuno nesposobnom političaru, koji je svoju vladavinu zasnovao isključivo samo na izdaji srpskih nacionalnih interesa. Evropa je to odmah primetila i makar zbog naše vere i naše saradnje sa rusima odmah je zgrabila Vučića u krila i usmerila ga ka potpunom uništenju Srbije. Uz primljene instrukcije Vučić se tu nije mnogo kolebao i umesto patriotizma javno je prihvatio izdaju i uništenje i srpskog naroda i države Srbije. Tako je on potpisivao mnogo dogovora, štetnih ugovora, davao obećanja i vukao izdajničke poteze sve na štetu nacionalnog interesa srpskog naroda. Tu se stalno vukla neka priča o ulasku Srbije u Evropu o nekim ZSO na Kosovu što je Vučić oberučke koristio ali samo kao obmanu srpskog naroda. Usput kroz tu priču Vučić je podigao i 13 milijardi kredita vrlo štetnog za Srbiju. Pare su jednostavno nestale i potrošene a Srbija nije krenula napred. I tako zbog nepoštenja političkih oligarha i pored uzetog kredita Srbija ima danas najniži standard u Evropi. Da je Vučić odavno u ofsajdu najbolje govori činjenica da za Srbe nema ni Evrope ni boljeg standarda dok je Srbija potpuno uništena zemlja. To govori da je Vučić jako naivan i pohlepan političar koji je dobro iskorišten u Evropskoj uniji samo za uništenje Srbije. Evropa je dobro znala da Vučić krije sopstvenu izdaju od naroda pa su mu to i dozvolili. Međutim kako je vreme proticalo oni su mu skretali pažnju na uzurpaciju medija i sudstva u Srbiji. Kad je misija završena i kad je Vučić počeo da ih laže i odbija da oslobodi (tač. 23 i 24) tj. medije i sudstvo u Srbiji oni su ga šutnuli. Evropi je eksperiment uspeo jer su sve svoje ciljeve ostvarila preko izdaje Vučića. A on uvidevši da je priteran uza zid i da istina neumoljivo isplivava na površinu više nezna ni kud’će, ni šta će, ni gde će. Jedini spas je video da nastavi tamo gde je i stao. Znači da ne dozvoli nikakav vid javne kritike i da zadrži svu kancetrisanu vlast u svojim rukama. Pošto je patološki lažov i vrlo sklon obmanama on i dalje nastavlja vrlo drsko da obmanjuje (laže) srpski narod. Veliku podršku u prikrivanju stvorenog’ zla ima u tajkunskim medijima kao i od TV-a Srbije. Svi oni zajedno ne brinu mnogo o Srbiji već mi je glavna preokupacija da se ne otkrije istina u njihovom enormnom bogatstvu. Svi su oni svesni toga da kad se uspostavi red u Srbiji, oni nemaju šta da traže ovde već moraju zbog pljačke bežati odavde. Zato se oni tako zdušno trude da se uvek nađu pri ruci Aleksandru Vučiću. Pored njih on još uvek ima i podršku izdajnika, mediokriteta, skupštine i raznih seravela po internetu koji su mu zdušno pomagali da napravi ovoliko zlo. Svi oni moraju biti pohapšeni, sudski procesuirani i strogo kažnjeni. Pored njih na sudu se moraju naći i svi nadležni ministri koji nisu obavljali svoju dužnost na koju su položili zakletvu. Izdaja je čista kao suza ali ova bulumenta ćuti i svojim stavom i stvorenom anarhijom samo stimuliše dalju propast Srbije. Čuda se dešavaju!? Danas Srbija stvara neku vojsku koja kažu neće ratovati i braniti srpski narod!? Pitam čemu onda takva vojska? Hoće li braniti bar sebe! Mi nemamo ni vojske ni karaula na našoj granici! Šta je to? Kad je Vučić obišao neku karaulu!? Srbija jedina u Evropi nema vojske na granici. Umesto da čuva Srbiju Vučić je tajnim potpisom od dana: 30. juna 2015.g. u Briselu protiv-ustavno odvojio Kosovo od Srbije. Zašto se to krije i ne kažnjava? Ima li nadležnih za to???

   Vučiću su dobro poznate teme sa kojima je stvarao samo zla: Izdaja, Ustav, Brisel, pljačka, rasprodaja naše grude, Kosovo, stalno obmanjivanje srpskog naroda… To nisam ja radio već je to radio Vučić. Šta tu nije jasno!? Ako ja lažem istina i činjenice ne lažu!? Samo krivci beže od istine! Hajde da to proverimo! Ako je učestvovao samo u jednom pomenutom zlu!? Odmah sledi ona gore pomenuta najteža kazna nego šta!
   Mi se moramo rešiti za sva vremena takvih srboždera kao što je Vučić u protivnom mi ćemo brzo nestati… Pozdrav…
   P:Sajdžo 2018.

 2. vUCKov plan za KiM

  Da li je ovo vUCKov plan za Kosovo i Metohiju?
  Srbima koji ulaze u juznu SRPSKU POKRAJINU zabranjeno unosenje bilo kakvih srpskih obelezja!!!
  Video torture siptarskih terorista:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=701556290026569&id=287611814754354

 3. SVE JE JASNO ALI KASNO
  Živim na Voždovcu kod voždovačke crkve i stalno sam gledao jedan grafit na kome je pisalo: “KOMINIZAM=DEMOKRATIJA=ZLO”. Odmah sam razumeo ovu poruku ali nikako nisam uspeo da saznam ko je to napisao. Po dolasku SNS na vlast ovaj grafit je izbrisan jer su se pridošlice sigurno prepoznali u njemu. Sada smo u toj fazi ZLA. Na čelu tog zla stoji Vučić koji upornim lažima ubija ISTINU u Srbiji. Uz to on je potpuno blokirao medije i sudstva u Srbiii. I u toj fazi zla dolazi do potpunog uništenja i nestajanja naše nacionalne države. Na našu veliku nesreću radi se o našoj Srbiji koju ova vlast nemilosrdno rastače. Šta se dešava?

  Današnja vlast naočigled celog’ srpskog naroda javno se poigrava i zarad vlasti uništava ovu srpsku državu. Zatiru srpsku veru, kulturu i naše bitisanje na našim vekovnim prostorima. To je istina i to se danas dešava pred našim očima! Mi kao gradjani smo uvek bili žigosani i izigrani i ništa nam drugo i ne preostaje nego da gledamo svoju crnu sudbinu. Nemoćmi smo! Zašto se to dešava?
  Zato što nam je komunizam koji mi još volimo, potpuno uništio patriotizam, državnost i srpsku nacionalnost. Mi od tih vremena ne znamo ni ko smo ni šta smo. Posebno ne znamo da čuvamo svoj nacionalni interes. Zato dsnas u Srbiji nema više nijednog srpskog nacional-patriote koji bi stao na čelo-grudobran Srbije i zaštitio ovu Srbiju, njenu čast i srpski nacionalni interes. To nije sramota već je i dužnost svakog Srbina da čuva svoju nacionalnu državu. I srpska vlada i srpska vojska i srpska akademija i srpska pravoslavna crkva i srpski narod moraju da brane srpski nacionalni interes. Vučićeva rasprodaja Srbije nije u nacionalnom interesu. On više brine o manjinama u Srbiji nego o svom matičnom narodu i to nije u nacionalnom interesu. Mi moramo da naučimo i da pamtimo naše vekovne neprijatelje u našem okruženju. Ima ih puno koji vrebaju kada će nam zabiti nož u leđa. Mi ne pravimo razliku između njih i naših prijatelja…

  Komunizam nam je odgajio i “podario” glavešine koje danas mirno sede i gledaju kako Srbija nestaje. Oni ne misle o tome i nisu oni stvoreni da brane nacionalni interes Srba. Oni se bave ćistom demagogijom u Srbiji. Nikakve koristi od njih nema srpska nacija. Ali zbog prirodne učmalosti i Srbima više ne pada napamet da brane svoju nacionalnu državu. Svi gledaju ali niko ne upozorava kuda ide Srbija i ne pruža otpor toj propapasti…

  Zbog gubitka svog nacionalnog identiteta Srbi su se odavno pretvorili u dobre sluge nacionalnim manjinama u Srbiji. Inače te manjine dobro koriste naš naopak mentalni sklop, slabu srpsku veru i izgubljeni srpski patriotizam. Tako da im Srbi danas služe kao sluge; spodižu i hrane njihovu decu u Srbiji dok svoje dece nemaju ni za prostu reprodukciju. Znači da i sami Srbi iz neznanja rade na svojoj dezintegraciji i bržem samouništenju. Glavni nedostatak Srba je potpuno gubljenje osećaja nacionalnog identiteta i državotvornosti.
  Zbog svoje zaostalosti Srbi su napravili još jednu veliku grešku, predali su svoju sudbinu u ruke sada bolesnoj personi. Iako ih on stalno obmanjuje, pljačka i laže ali mu oni uvek poklanjaju novo poverenje. Na našu veliku žalost, tako je…
  Na kraju nacija koja ne uoćava ove krucijalne probleme i ne žigoše krivce tih problema ne zaslužuje ni da postoji…
  Lično tvrdim da je Vučić ojadio Srbiju…
  Na samom kraju! Da nema televizije Vučić nebi bio nikada na vlasti. Tvrdim da 70% Srba nerazume šta sam i zašto sam ovo rekaoo.

  Živeli svi nacionalisti. Hvala…
  P:SAJDZO 2018

 4. NAROD IZLUĐUJE

  Ako u Srbiji ovako nastaveve opozicija i vlast u Srbiji sigurno će doći do međusobnog rata. Na jednoj strani biće lopovi, prevaranti i obmanjivači a na drugoj strani biće neki drugi srpski svet. Ako se pokrene rat Srbija će se definitivno očistiti od svih zala… Poledice ove vlasti će ostati… Hitno treba uvesti Dušanov Zskonik! Kome to i zašto nije jasno? Da li se možda neko prepoznaje ovde!? Ja te neću žaliti…
  P:Sajdzo 2018.

 5. NAPREDNA PLJAČKA SRBIJE

  Živim na Voždovcu kod voždovačke crkve i stalno sam gledao jedan grafit na kome je pisalo:
  „Komunizam=Demokratija=Zlo”.
  Odmah sam razumeo ovu poruku ali nikako nisam uspeo da saznam ko je to napisao. Taj grafit je više nego dobar jer on govori o srpskim nesrećama više nego sva komunistička učila srpske istorije do danas. Po dolasku SNS na vlast ovaj grafit je izbrisan jer su se sigurno pridošlice prepoznale u njemu. A mi Srbi sada živimo u toj trećoj i neizbežnoj fazi u fazi ZLA. Na čelu tog zla stoji zasad ponosni Vučić ali koji koristi laži i obmane da ubije ISTINU u Srbiji. Inače ISTINA je njegov jedini neprijatelj. Pitaj te ga!? Pošto je počinio pravi ršum po Srbiji iluzorno je očekivati od ovakvog predsednika da će on osloboditi sud i medije u Srbiji. Ne pominje on ni te tačke 23 i 24 a to su sudstvo i mediji u Srbiji. Na našu veliku žalost Vučić baš to potpuno blokirao u Srbiji. Na ovaj način on je stvorio anarhiju i idealne uslove za nečuvenu pljačku Srbije. Pljačka još uvek traje, nestale su tone i tone našeg’ zlata u Bazelu a on ni reči o tome. Ćuti i guvernerka. To je sitnica znate. Rasprodati su svi industrijski giganti u Srbiji i uskoro sva prirodna bogatstva Srbije. Vučić i danas vrši rasprodaju Srbije i to daleko od očiju javnosti, sve radi u četiri oka. On to pravda nekim novim zapošljavanjem a u stvari on raspodaje Srbiju. Vlasnici tih novootvorenih firmi u Srbiji su stranci, koji odnose sav stečeni kapital eksplotišući jevtinu radnu snagu Srbije. Da bude paradoks još veći Vučić se sa tim hvali.
  Ej Narode!!!

  Šta se dešava?
  Da bi prikrili istinu i izbegli krivičnu odgovornost za nevidjenu izdaju i pljačku Srbije ova vlast je definitivno rešila i da uništi ovu zemlju. Pogledajte samo kako nam nemilosrdno zatiru našu teritoriju, istoriju, veru, kulturu i bitisanje na ovim našim vekovnim prostorima. Svi oni složno rade samo da što pre nestanemo i kao narod i kao država. Brisanje naše istorije vrše pod pamfletom da se ne živi od istorije i da treba gledati samo (negde) napred a istoriju što pre treba zaboraviti. Tako Vučić briše istoriju jednog od najstarijih naroda u Evropi a to smo mi koji smo stari kao narod preko 10.000 godina. Srećom on je jedan nespretan obmanjivač koji se i sam deklariše ne kao rodoljub već baš kao veliki srpski izdajnik. Uz ovu izdaju i pljačku Vučić nas bez stručnih kometara stalno laže o nekim njegovim velikim uspesima. Ali na njegovu žalost njegovi rezultati i glad naroda ga demantuje. I sve evropske analize pokazuju da smo mi zadnji u Evropi i to po svim parametrima. I Albanija je ispred nas. To Vučić nikad ne temantuje. Obmanjivač da bi prikrio istinu o ekonomskom uništenju Srbije on se odlučio da bučnim parlanjem o čuvanju nekog mira u regionu zaplaši i zbuni srpski narod. I tako uplašeni Srbi nemaju ni vazduha da dišu a kamoli da primete probleme koje im on stalo proizvodi. Srbija nema pravu opoziciju koja bi se suprostavila ovoj tiraniji i propasti Srbije. Ta šatro opozicija obećavala je vladavinu prava i slobodu medija i od svega toga nema ništa. Dok su seli u te klupe sve su to po običaju zaboravili. Umestovi da nastave borbu za tu slobodu medija, sudstva i pravnu državu u Srbiji, oni ustvari samo održavaju Vučića na vlasti. I služe Vučiću kao šlagort za zezanje. Inače taj parlament je pravi haos-cirkus-rijaliti. To je pravo ogledalo i vlasti.
  Zbog stanja u kojem se Srbija danas našla neophodno je da podsetim na jednu činjenicu! Komunisti nikad nemaju slobodno sudstvo i slobodne medije u zemlji. Već zloupotrebom istih oni samo obmanjuju narod i tako „uspešno“ vladaju. Naravno da je to čista manipulacija. Ovo u Srbiji nezna srpski narod koji inače podržava taj komunizam i zato smo došli ovde gde jesmo. A ako ovako nastavimo Srbija će nestati a krivci se neće kazniti. Gde funkcioniše pravna država tu komunista nema.
  Inače u Srbiji i vlast i opozicija su pravi komunisti koji brane status QVO, vole i brane petokraku i vole bezzakonje i svi zajedno bez ikakvih argumenata patološki mrze monarhiju. Ali nisu gadljivi i nemaju stida što kao političari koriste i prljaju te prelepe monarhističke zgrade po Beogradu. Iz ideoloških razloga nikada nisu našli za shodno da bar pohvale te stare neimare. A oni danas grade neke barake u odnosu na sva ta monarhistička zdanja. Zajedničko im je da samo iz ideoloških razloga složno i stalno ljagaju i mrze monarhiju. Tu se vidi i njihov moral. Ali dela sama za sebe govore. Lažu narod da je to zastarelo i prevazidjeno društveno uređenje iako sami znaju da su mnoge napredne zemlje danas upravo kraljevine. Posebno mrze CARA DUŠANA jer kad’ bi se uvela ona njegova seča bili bi svi ćopavi a mnogi i do lakata. To se odnosi i na opoziciju. Tu se krije i glavni zec ali lopovi ćute i neće da se okažu! I u monarhiji bilo je ubistava to je tačno ali krađe i izdaje zemlje nije bilo. Ovi danas i kradu i izdaju državu i svi su na slobodi. To nigde nema samo u Srbiji. Pitajte Vučića! Neću ja sad o monarhiji ali moram da kažem da je Srbija za vreme monarhije bila u samom vrhu Evrope posebno u diplomatiji. Što se tiče uporedbe društvenog uređenja, to su dve potpuno različite ideologije. Prva je patriotska i ona je stvarala državu Srbiju a druga ova danas je izdajnička i ona uništava državu Srbiju. Za ovo nam ne trebaju nikakve analize i dokazi jer mi to danas doživljavamo…

  Šta se nesme zaboraviti?
  Ne sme nikada zaboravi da su Tito i njegovi srpski poltroni potpomognuti ruskim komunistima izvršili u Srbiji jednu ideološku krvavu čistku. Oni su u Srbiji od 1943. do kraja 1945.g. ubili oko 200.000 monarhista koji su bili samo njihovi neistomišljenici a njih oko 150.000 uspelo je da pobegne iz Srbije najviše u Kanadu. U Srbiji još nije izvršena ni denacionalizacija kako bi se vratila imovina monarhističkim potomcima, to i Evropa traži.
  Uz sve to diktatorski i nametnuti sistem nam je uništio veru, patriotizam i čast. Tako da mi Srbi još od tih vremena ne znamo ni ko smo ni šta smo. Zato mi danas u Srbiji nemamo nijednog srpskog nacional-patriote koji bi stao na čelo-grudobran ove Srbije i zaštitio njenu čast i srpski nacionalni interes. Umesto takvih mi imamo ljigavce i izdajnike na vlasti. Vučić nezna da nije sramota braniti svoju državu, svoj narod i istoriju. Umesto da štiti naš nacionalni interes on ga koristi za potkusurivanje. Ne može ni promenom zakona da se uništava zemlja. Već je zakonska obaveza i dužnost svakog Srbina je da čuva svoju nacionalnu državu. I srpski predsednik (naravno) i srpska vojska i srpska akademija i srpska crkva i srpski narod, svi moraju da brane srpsku čast i nacionalni interes. Vučićeva briselska i protivustavna predaja Kosova Albancima je najteže krivično delo koje ne zastareva. I to nije u nacionalnom interesu. Da je bio u vojci to bi znao i znao bi šta je Srpski Ustav. Takođe Vučićeva stalna rasprodaja Srbije strancima a to je ono kad nemaš ovce ti prodaš livadu, umesto da kupiš ovce. I to je krivično delo jer ćemo na taj način uskoro ostati bez igde ičega u našoj Srbiji. Bićemo na ledini-utrini. I to nije u nacionalnom interesu. Proglašavati Srbe kao neradnike i pretvarati ih u roblje koje će raditi u robovlasničkoj državi i to nije u nacionalnom interesu. Njegova podrška nastranosti LGBT ili gej populaciji i rijalitiju u Srbiji nisu u nacionalnom interesu. Uz sve to on više brine o manjinama u Srbiji nego o svom matičnom narodu i to nije u srpskom nacionalnom interesu. Primanje ovolikih migranata (to su oni koji trajno ostaju ovde) nije u nacionalnom interesu. Ko će ih sprečiti da uđu u Srbiju? Mi vojske nemamo koja kontroliše našu granicu? Ali zato imamo Vučića koji sada otvara novu avio liniju Tehetan-Beograd odakle upravo stiže najveći broj migranata. Najezda se očekuje sad u martu i aprilu. Da se ne zaboravi Vučić nam je čak i pripretio rečima: „Nesme da im fali dlaka s“ glave“. Ja tvrdim da će nam doći glave. Oni se asimilirati neće! A mi smo siromašni i ko će ih i zašto hraniti? A oni se zasad međusobno jurcaju po Beogradu i bodu noževima. Bilo je i 20 na jednog. Ni to nije srpski intetes. Ovo je samo kratak rezime Vučićevog 20-točasovnog uspešnog’ arbajtovanja. Ja tvrdim bolje da je sedeo i čitao „Informer“. O tome toliko…

  A šta je interes Srba? Da od sada gledamo samo svoja posla. Moramo da prestanemo da radimo na svom samouništenju jer je i to u nacionalnom interesu. Da ubedimo Srbe da zavole i da čuvaju svoju nacionalnu državu. Da najzad nauče da naprave razliku između svojih vekovnih neprijatelja i pravih prijatelja. Ako već ne možemo da se osvetimo tim neprijateljima onda treba bar da pamtimo njihovo zlo. Zato što kratko pamtimo mnogo puta smo bili ismejani upravo od tih naših neprijatelja. Vučić to sve prašta.
  Mi u našem okruženju uvek imamo mnogo neprijatelja koji samo vrebaju trenutak kada će nam zabiti nož u leđa. Srbija mora da ima ono osnovno a to je svoju nacionalnu i profesionalnu srpsku vojsku. Da služenje vojnog roka bude zakonska obaveza. Bez dobre vojske nema ni dobre države. To je sve u srpskom nacionalnom interesu. Zato prestanite da uništavate vojnu imovinu jer će nam to zasigurno trebati. Sredstva za vojsku mora da budu uvek obezbedjena. Mora da se vratimo svojoj veri, našim obeležjima i našim običajima. Moramo da ispričamo istinu o komunističkim zlodelima nad nama Srbima. Komunisti se moraju žigosati i zabraniti im bilo kakav rad, uništiti sva njihova obeležja a ima ih u Beogradu na sve strane. To ne znači i revanšizam. Ima i danas po celom svetu komunista ali ovakva zverstva oni nisu počinili. Tačka…
  Da smo ovo sve pobrojano odradili danas bi bili potpuno mirni i cenjeni. Dalje…

  Da ponovim komunizam nam je uništio i seme i pleme. Ali nam je stvorio, “podario” i „odgajio“ neke zlokobne-glavešine koji danas samo spokojno sede, i nigde ih nema da nam pomognu. Oni mirno gledaju kako nam Srbija nestaje a ponašaju se tako kao da su pali sa MARS planete. Ima tu i nekih pridošlica koji takođe ne vole ovu Srbiju i oni ćute kao zaliveni. To su ustvari sve nekažnjeni komunisti koji ne misle i nisu stvoreni da brane srpski nacionalni interes. Oni se bave ćistom demagogijom i tiradama gde se god nađu. Uopšte ih ne brine što su odavno izvanđali i što ih više niko u Srbiji ne razume. Opredelili su se da i dalje čvrsto čuvaju komunizam, petokraku i da što više prosipaju mržnju prema monarhiji. U taj kliše potajno su se uklopili i glumci koji skrnave naš dijalekt i podržavaju anti srpske vlasti. Komunisti su stvorili i ideologiju protiv srpskog nacionalnog intetesa. Zato nikakve koristi od njih nije imala srpska nacija već samo štetu. Svi oni ne vole niti izlaze na kritičke debate na ovu temu. Od njihovih vremena Srbi su izgubili patriotizam i poprimili su neku vrstu letargije i učmalosti tako da danas mnogi Srbi neće da brane ni svoj nacionalni interes ni svoju državu. Samo blenu i niko ne upozorava kuda ide ova Srbija. Niko ne pruža nikakav otpor ovoj propasti…

  Zbog gubitka nacionalnog identiteta Srbi su otišli u drugu krajnost pa su sebe pretvorili i u dobre sluge svim nacionalnim manjinama (tuđinima) u Srbiji. Inače te novokompovane manjine odavno su naučile da koriste naš vidno naopak mentalni sklop, slabu srpsku veru i izgubljeni srpski ponos. Jer danas jedino Srbi od svojih usta odvajaju da spodižu i hrane tuđu-njihovu decu u Srbiji dok svoje dece nemaju ni za prostu reprodukciju. Kad se radi o zaštiti manjinskih prava u Srbiji sve srpske vlasti su radile uvek na štetu srpskog nacionalnog interesa. I to Srbi ne vide ali sa tom praksom mora da se prestane. Mi mora da radimo na našem natalitetu i da pokušamo da popravimo demografsku strukturu Srbije…
  Pitali ciganku: Šta je to ljubav? A ona će: „A to je samo za bogate oni uživaju u tome, a mi cigani može samo da se jebemo“…

  Moram da kažem da su Srbi nedozreo narod koji ima dve istaknute karakteristike lakovernost i nevernost. I tako oni zbog lakovernosti veruju u laži a zbog nevernosti ne veruju istini. Sve oni to brzo zaborave i opet Jovo nanovo. Nikako da nauče da oni sami kroje svoju sudbinu…

  Zbog svoje zaostalosti Srbi su napravili još jednu veliku grešku, predali su svoju sudbinu u ruke sada jednom patološkom obmanjivaču koji nažalost sve odlučuje: „biti ili ne biti“. Iako ih on stalno vuče za nos, obmanjuje, pljačka i laže ali mu zbog lakovernosti uvek poklanjaju novo poverenje. I to je ono: „stalno laganje ludom radovanje“. A šta on radi? On jaše sve televizije i obmanjuje lakoverne i drugo ništa ne radi. Srpski narod ne zna da mediji služe i za kritiku…

  ☆ Sada moram da se osvrnem na temu o kojoj se uopšte ne nikad debatuje u Srbiji, mislim na te „samozvane“ nezavisne medije u Srbiji. Vidimo da Vučić gostujući na tim TV-ima propušta neki pamflet o tobože slobodnim medijima u Srbiji iako Evropa tvrdi suprotno. Ali da se vratimo na te medije u Srbiji. Vrlo je bitno što pre obelodaniti ko su vlasnici svih tih televizija!? Šta su njihovi interesi odnosno zašto i iz kojih razloga oni ustupaju svoju frekvenciju samo Vučiću i njegovim pristašama? Prisustvo kritike je strogo zabranjeno. Ova pitanja se odnose i na štampane medije. Tvrdim da kad Srbija dobije nezavistan sud tada će se otvoriti i ta pandorina kutija i sve će biti jasno. Ko je ko i šta je radio. Tada će se apsane brzo napuniti. Srpski narod će tek tada shvatiti ko je ko i zašto je podržavao Vučića. Danas zbog krize morala Vučić menja svoj iskaz u svakoj sledećoj rečenici. Zbog nerada suda mi danas nemamo nikakav uvid s’kim se Vučić družio i šta je radio. Biće to jednog dana strašna priča. Iako on stalno i paranoično obmanjuje Srbe ovo se posebno nesme zaboraviti.
  Vučić nam je bar 100x rekao: „Nikada neću priznati državu Kosovo“. Dok je nama to govorio u isto vreme je radio i da Kosovo dobije sve prerogative jedne suverene države. Još uvek za nas tajni dogovor je sklopljen u Briselu dana: 30.juna 2015.g. u 22h i 54m. Tu izdaju overio je i rečima u Mitrovici: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu pa iako vi ne uđete u nju“. Samo da se ne zaboravi i Đurić se deklarisao kao izdajnik kad’ je pozvao zgranute Srbe: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Danas je to carina Jarinje i granica sa Kosovom. Na našu veliku žalost svi smo to čuli i videli. Kad proradi sud u Srbiji svi izdajnici i njihovi pomagači moraju krivično odgovarati. Tako moraju završiti i svi pljačkaši Srbije. O teškoj i nečuvenoj pljačci Srbije Vučić nikada ne govori. Naravno kad proradi sud biće veselo. Na optuženičkoj klupi biće i ministri pravde jer se pljačka Srbije dešavanja za vreme njihovih mandata. Svaki političar mora da odgovara za iznetu laž a kamoli za krađu. A tek pljačka? Pitam: Šta je tu sporno? Ništa.
  I na samom kraju, da nema televizije Vučić nebi bio nikada na vlasti…
  Svim pravim opozicionarima preporučujem da se udruže samo samo oko jednog cilja da oslobode medije u Srbiji. Kad se to desi onda su pobedili. Pod blokadom medija treba bojkovat’ izbore. Prizovite se pameti najzad!!!

  Živeli svi nacionalisti sveta. Hvala…
  P: Slavko Jakovljevic „Sajdzo“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *