ЂОРЂЕВИЋ ОПОЗИЦИЈИ: Видели сте јуче на шта ће личити избори

ЂОРЂЕВИЋ ОПОЗИЦИЈИ: Видели сте јуче на шта ће личити избори

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић обратио се поводом јучерашњих догађаја опозиционим лидерима „који су се одлучили за излазак на Вучићеве лажне изборе“. Ђорђевић је указао да ће насиље над демонстрантима који су у више градова Србије протестовали против измена Закона о експропријацији и отварања рудника Рио Тинто бити свакодневица у изборној кампањи.

„Српска нарко странка ангажује батинаше и криминалце да бију грађане, полиција је под политичком контролом и брани власт“, истиче лидер Ослобођења.

Према његовим речима, јучерашњи догађаји показују да власт неће пасти на изборима и да је излишно излазити на изборе које организује СНС.

„Сви који излазе на изборе и верују у Вучићеве гаранције су политички наивци. Вучић ће потписати било шта, а онда ће опет на вас послати батинаше и багере“, објашњава Ђорђевић. Он је подсетио да је покрет Ослобођење још раније позвао на грађанску непослушност „као једини облик победе над овом влашћу“.

„Мафија се неће рушити на изборима, из простог разлога што мафија никада неће организовати изборе које може да изгуби. Излазак на гласање је само давање легитимитета њима и равно је политичком самоубиству“, истиче председник покрета Ослобођење.

Ђорђевић се са делегацијом покрета Ослобођење тренутно налази у Москви, одакле је већ понудио план за рушење актуелне власти који би укључио „грађанску непослушност усмерену на оставку Александра Вучића као врха криминалне пирамиде“.

„То мора да буде циљ и једини захтев сваког протеста. Вучић је организатор криминала и насиља и главни извор нестабилности у Србији. Да би Србија продисала, он мора да оде“, закључује Млађан Ђорђевић.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Сорошоидна и лажна режимска опозиција би да протесте и блокаде претворе у јалове шетње

Сорошоидна и лажна режимска опозиција би да протесте и блокаде претворе у јалове шетње

Саво Манојловић из Иницијативе “Крени-промени” написао је Твитеру да постоје извесни притисци да се протести …

Млађа Ђорђевић: Вучић лаже Путина, Руси знају за његов тајни пакт, спремају му "шпанску крагну"! (видео)

Млађа Ђорђевић: Вучић лаже Путина, Руси знају за његов тајни пакт, спремају му “шпанску крагну”! (видео)

Аутор и водитељ Никша Булатовић #Вучић #Русија #Избори2021 HelmCast Поделите вест са пријатељима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *