Добрило Дедеић: Зашто било ко нормалан, ако стварно јесте против Ђукановића, излази на већ унапријед намјештене изборе (видео)

5
(1)

Предсједник Српске листе Добрило Дедеић саопштио је данас да ко год свјесно излази на Ђукановићеве фарсичне изборе директно ради у корист његовог режима.

‘’Јер зашто би ико нормалан у Црној Гори, из редова опозиције, ишао на изборе у држави која је од стране међународне заједнице окарактерисана као хибридна демократија? Зашто било ко нормалан, ако стварно јесте против Ђукановића, излази на већ унапријед намјештене изборе, у јединој држави у Европи и свијету у којој се прогоне православни хришћани у 2020. години, у 21. вијеку? У рукама опозиције и у рукама свих вјерника Српске православне цркве је тежак и значајан зицер – док се не повуче Закон о слободи вјероисповијести, нема избора у Црној Гори! Тако ће да поступе искрени опозиционари у овој држави’’ казао је он.

‘’Kада Ђукановић покраде изборе, имаћемо највећи проблем – он ће добити легитимитет за спровођење Закона о слободи вјероисповијести, као што је раније изборни легитимитет користио за разбијање заједничке државе са Србијом, за признање лажне државе Kосово и за улазак Црне Горе у НАТО пакт. Немојмо то понови дозволити’’ позива Дедеић.

‘’Пресудно је значајно знати да, уколико неко, из опозиције, изађе на ове парламентарне изборе, под овим условима, и тиме Ђукановићу да легитимитет за крађу, директно ради против интереса Српске православне цркве која има циљ да сачува име, имовину, част, углед, достојанство и канонски поредак на територији Црне Горе. Мисија Српске православне цркве је значајнија од тога да политичке елите међу собом тргују и да неки вјечити опозиционари увијек дају изборни легитимитет Милу Ђукановићу. Овога пута, без обзира на разлике, можемо да се договоримо да Ђукановића рушимо тамо гдје је објективно то једино могуће, а то је улица!’’, закључио је Дедеић.

Предсједник СЛ је раније казао и да ови избори имају најмање шанси да буду регуларни од свих до сада одржаних, од 1990. године. Зато је упозорио грађане и бирачко тијело Црне Горе да предстоји невиђена изборна пљачка.

Српско уједињење

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Што си певала, певала си! Нећеш ти више видети Србије а и многи други монтенегрини са тобом!

3.7 (6) Након што јој је стари Инстаграм профил угашен због великог броја пријава, на …

Немачки медији: Ђукановић има двије опције – егзил или раздор

3.5 (2) У коментару се оцјењује да је Ђукановић одавно изгубио смисао за политичку реалност …

Један коментар

  1. Sta ovaj hegemon ima u Srbiji? Dostavljajte sve što ste čuli o zidanju zgrada po Beogradu sa Brankom Crvenkovskim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend