Добрило Дедеић: Зашто било ко нормалан, ако стварно јесте против Ђукановића, излази на већ унапријед намјештене изборе (видео)

Предсједник Српске листе Добрило Дедеић саопштио је данас да ко год свјесно излази на Ђукановићеве фарсичне изборе директно ради у корист његовог режима.

‘’Јер зашто би ико нормалан у Црној Гори, из редова опозиције, ишао на изборе у држави која је од стране међународне заједнице окарактерисана као хибридна демократија? Зашто било ко нормалан, ако стварно јесте против Ђукановића, излази на већ унапријед намјештене изборе, у јединој држави у Европи и свијету у којој се прогоне православни хришћани у 2020. години, у 21. вијеку? У рукама опозиције и у рукама свих вјерника Српске православне цркве је тежак и значајан зицер – док се не повуче Закон о слободи вјероисповијести, нема избора у Црној Гори! Тако ће да поступе искрени опозиционари у овој држави’’ казао је он.

‘’Kада Ђукановић покраде изборе, имаћемо највећи проблем – он ће добити легитимитет за спровођење Закона о слободи вјероисповијести, као што је раније изборни легитимитет користио за разбијање заједничке државе са Србијом, за признање лажне државе Kосово и за улазак Црне Горе у НАТО пакт. Немојмо то понови дозволити’’ позива Дедеић.

‘’Пресудно је значајно знати да, уколико неко, из опозиције, изађе на ове парламентарне изборе, под овим условима, и тиме Ђукановићу да легитимитет за крађу, директно ради против интереса Српске православне цркве која има циљ да сачува име, имовину, част, углед, достојанство и канонски поредак на територији Црне Горе. Мисија Српске православне цркве је значајнија од тога да политичке елите међу собом тргују и да неки вјечити опозиционари увијек дају изборни легитимитет Милу Ђукановићу. Овога пута, без обзира на разлике, можемо да се договоримо да Ђукановића рушимо тамо гдје је објективно то једино могуће, а то је улица!’’, закључио је Дедеић.

Предсједник СЛ је раније казао и да ови избори имају најмање шанси да буду регуларни од свих до сада одржаних, од 1990. године. Зато је упозорио грађане и бирачко тијело Црне Горе да предстоји невиђена изборна пљачка.

Српско уједињење

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Води прави пропагандни рат против Срба, српске државе и цркве а син му докторира у Крагујевцу!

Води прави пропагандни рат против Срба, српске државе и цркве а син му докторира у Крагујевцу!

Син председника Владе Црне Горе Здравка Kривокапића 16. јула браниће докторат на Медицинском факултету у …

Копривица: Од одсудне је важности да се СПЦ у Црној Гори дистанцира од „тројанског коња“ Кривокапића

Копривица: Од одсудне је важности да се СПЦ у Црној Гори дистанцира од „тројанског коња“ Кривокапића

* Антагонизовање нове подгоричке администрације с Београдом и Бањалуком, иако је она уведена у власт превасходно …

Један коментар

  1. Sta ovaj hegemon ima u Srbiji? Dostavljajte sve što ste čuli o zidanju zgrada po Beogradu sa Brankom Crvenkovskim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *