Дојчиновић: Вучић је знао за постојање плантаже марихуане Јовањица…

Дојчиновић: Вучић је знао за постојање плантаже марихуане Јовањица…

Главни и одговорни уредник Мреже за откривање криминала и корупције (KРИK) Стеван Дојчиновић изјавио је да је председник Србије Александар Вучић знао за постојање плантаже марихуане Јовањица.

Дојчиновић је у интервјуу за недељник Нови магазин рекао да је несумњиво да је држава била уплетена у производњу дроге, што се потврђује и у оптужници, јер је свим агентима тајних служби радни задатак био да обезбеђују производњу марихуане.

“Сигуран сам да је Вучић знао за Јовањицу, јер су плантажу марихуане штитили припадници БИА, МУП-а и ВБА. Сва та авантура Предрага Kолувије имала је подршку државе. То доказује и дописивање Kолувије с једним агентом БИА, који каже забринутом Kолувији да се не плаши јер је он ‘здрава системска прича’”, испричао је Дојчиновић.

Нагласио је да је председник Србије дао отворену подршку шефу групе која се бавила производњом дроге.”Видело се да је Kолувијино хапшење било инцидент, да није планирано из врха државе. Врх државе сада на све могуће начине покушава да Kолувију ‘опере’ у јавности”, навео је он.

Kоментаришући нападе провладиних таблоида на инспектора Слободана Миленковића и његове сараднике, као и најаву смене људи који су открили плантажу марихуане, Дојчиновић је рекао да су ти људи сада на леду, препуштени сами себи, уместо да буду награђени и …

Извор Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Зашто је Александар Вучић опасан по Србију?

Зашто је Александар Вучић опасан по Србију?

На самом почетку да разјаснимо зашто Александар Вучић представља велику хипотеку за Србију и њено …

Брат убијеног Оливера Ивановића за НИН: Вучић пласира неистине

Брат убијеног Оливера Ивановића за НИН: Вучић пласира неистине

Мирослав Ивановић, брат убијеног председника Грађанске иницијативе “Слобода, демократија, права” Оливера Ивановића, оценио је да …

Један коментар

  1. Није јасно народу да политичари су толико укључени у Јовањици, а праве се наивни да ништа не знају. Не знају, а највећи је узгајивач конопља или другог, како кажу.у Европи. Ухапшени власник Јовањице чами у апсани, а ови који га здушно помагали и подржавали ником ништа. Наивни нису, знали шта jе марихуана, можда нису је користили. Друго, Србију води, развија, без ичије помоћи, као њен тутор. Он ради свакодневно више од 24 сата. Он гради аутопутева, фабрика, железница, а богами доста фабрике затворише чаробни страни инвеститоти када утрошише паре које им је поклонио газда. Он се секира колико народу требају сардине, енергије и све што је неопходно једном човеку или породици. Он све, на жалост, сам ради, а сарадници, уколико их има, служе да климају главом, да аплаудирају газди и да измишљају све што ће газда мислити да је добро, не за себе, већ за свој толико вољени народ. Све што се гради граде страни извођачи за добре паре. У времену Тита, с којим се упоређује, све је пројектовано, грађено и изграђено са домаћом радном снагом и домаћом опремом, чак и лопатом и крампом. Напредовало се, како каже, а стварно плате су међу најнижим у окружењу, пензије су само веће у односу на БиХ, економски проспертет да је највећи у Европи. БДП по глави становника је пар хиљада евра, а у Европи пар десетине хиљада евеа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *