Насловна / Србија / Док је Вучић по Косову глуматао „патриоту“, српски МУП је Образу забранио одлазак на Косово!
Док је Вучић по Косову глуматао "патриоту", српски МУП је Образу забранио одлазак на Косово! 1

Док је Вучић по Косову глуматао „патриоту“, српски МУП је Образу забранио одлазак на Косово!

Издајничка власт Александра Вучића јуче је незаконито онемогућила саборце Србског Образа, на челу са Младеном Обрадовићем, да уђу на Косово и Метохију и уруче поклон-пакетиће деци из Зубиног Потока.

По наређењу из самог врха власти, без икаквог правног основа, полиција Србије је зауставила припаднике Образа на излазу из Рашке и забранила им даље кретање ка прелазу Јариње, под изговором да немају пребивалиште на тлу Косова и Метохије. Истовремено, нашим члановима који су се налазили у другом аутомобилу полицајци су такође су рекли да не могу наставити пут, и то зато што су млађи од 35 година!?

Саборци Образа су потом покушали да уђу на Косово и Метохију преко прелаза Брњак, али су их службеници МУП-а Србије поново у томе спречили, рекавши да је „стигло такво наређење из Београда“. Под полицијском пратњом припадници Образа су враћени до Новог Пазара, а потом даље, у правцу Београда.

Овакво противзаконито ограничавање слободе кретања и спречавање одласка држављана Србије на Косово и Метохију — где су намеравали да поделе новогодишње поклоне србској деци — јесте још један показатељ дволичне, штеточинске и велеиздајничке политике Александра Вучића, као и свих оних који су се докопали власти вољом непријатеља Србије и србског народа. Истовремено, то сведочи и о њиховом огромном страху од оних Срба који се смело и истрајно боре за Истину и Слободу уместо лажи и издаје.

Србски Образ најоштрије осуђује и јучерашње противуставно, крајње лицемерно и безобзирно понашање председника Владе током посете Пасјану, Грачаници и Штрпцима. Уз обиље лажних обећања слуђеном и обезглављеном народу, празних речи о непостојећој „подршци“ Владе Србије, те прећутане истине о сопственом гажењу Устава Србије и гурању косовско-метохијских Срба у разбојничку творевину звану „Република Косово“, Александар Вучић чак ни приликом откривања споменика Светом Краљу Милутину није пропустио прилику да се поново наруга Небеској Србији. Ипак, требало би да зна да сви који скрнаве и потиру духовна и државотворна достигнућа наших Светих Предака, хтели-не хтели постају непријатељи Божији — а Бог ником дужан не остаје.

 

Образ

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Погледајте како је Вучић од напредних ботова направио стоку! (видео) 11

Погледајте како је Вучић од напредних ботова направио стоку! (видео)

Погледајте како велику љубав према велеиздајнику из Чипуљића плаћају напредни ботови. Сатерани у обор као …

Ми Макрона погачом а он нама у сред Србије: "Косово је европска држава" 12

Ми Макрона погачом а он нама у сред Србије: „Косово је европска држава“

Председник Француске поновио је свој став у вези са проширењем Европске уније, напомињући да ЕУ …

Један коментар

  1. Реља Матовић

    pa jasno,juce nije bio dan za patriote ,na kosovu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *