Досије Вучић: Укинут од пријатеља

Досије Вучић: Укинут од пријатеља

Док у околини Србије ничу логори за обуку исламских терориста, посебно на Косову и Метохији, у Албанији и Босни и Херцеговини, мандатар у техничкој влади, формира бригаду од 1.500 војника да га чувају кад опљачкана и побеснела маса крене да тражи оно што јој је његов режим отео.

Али, ко ће да одбрани Србију и од њега и од нових исламских освајача који свакодневно пристижу са аманетом његових „пријатеља“ из Емирата, Катара и Саудијске Арабије?

То је 23. јула ове године, у пре подневним сатима, он лично и потврдио, рекавши да ће уместо њега неко други формирати нову владу уколико он не буде могао (да ће он одредити ко ће бити „тај неко“), те да „…постоје ствари о којима не може да говори“. Такође је додао да он не може да формира владу „коју не може да подржи“. Тако је Вучић најавио своје бекство и „предају ингеренција“, само се још не зна ко ће бити та несрећна личност на чија ће плећа натоварити читав хаос и пљачку коју је за четири године мандата починио.

Истог дана, Вучић је у веома нервозном тону саопштио како се „…свет креће у чудном смеру“ те да Србија мора бити спремна за сопствену одбрану, „…због чега ће 1.500 војника бити врхунски обучено и опремљено“. Дан раније, у касарни „Растко Немањић“ у Панчеву, формиран је „почасни строј“ за Александра Вучића, министре одбране и унутрашњих послова Зорана Ђорђевића и Небојшу Стефановића, те начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића, команданта Копнене војске генерал-потпуковника Милосава Симовића…У овој касарни би требало да се врши „врхунска обука“ поменутих 1.500 војника. Тог дана, приказане су вештине будуће Специјалне бригаде, а посебно како би изгледало ослобађање талаца из запоседнуте зграде!

Није тешко замислити како побеснели народ држи и премијера и владу у опсади и тражи оставке, док Специјална бригада извлачи виновнике четворогодишње пљачке из обруча отпуштених радника, гладних и очајних грађана…

Са друге стране, оваква Специјална бригада би мало шта могла да уради по питању масовног упада имиграната, индивидуалних терористичких напада или војног упада неке суседне државе на територију Србије.

Наиме, чињеница је да кроз Србију циркулише знатно више афро-азијских имиграната него што их режимска пропаганда приказује. Последње реалне процене говоре да је реч о 15 хиљада људи, расутих на путевима Србије, од Прешева до Суботице (и обрнуто). Наиме, од границе са Мађарском па до границе са Македонијом, Србија је постала један велики сабирни центар који је већ постао претња по безбедност целе западне Европе. У овом броју Магазина Таблоид на странама 4,5 и 6, детаљно је описано како су браћа Александар и Андреј Вучић успели да због свог великог бизниса са удомљавањем и транспортом имиграната, потпуно изолују Србију и ставе је у службу најмрачнијих планова панисламистичких вођа. Вучићев план о „1.500 врхунски обучених војника“, очигледно има за циљ да предупреди догађаје који следе.

Његово физичко бекство из Србије је тешко могуће, јер ће му банкарски повериоци и политички ментори стати за врат. А, унутар Србије, чекају га већ потписане обавезе: продаја највећих државних (јавних) предузећа, признавање Косова, промена Устава…Западу се жури а Вучић би да некако успори те процесе. Његов једини излаз је да преда мандат некоме из своје странке, како би преко њега, из сенке, он и даље руководио хаосом и пљачком. Ни то више није могуће, јер га нико не жели, ни Запад ни Русија. Оба блока желе своје људе у влади, а не Вучићеве носиоце свилених гаћа и љигаве апологете његових сулудих мисли и дела.

Јер да је остао на премијерском месту, суочио бих се већ последњих дана лета и првих дана јесени са великим социјалним бунтом. Бес који ће се сручити и на њега и на његову власт, неће моћи да амортизује никаквим медијским пренемагањима. Остаје му пука физичка одбрана.

Идеја о специјалној обуци 1.500 војника „за одбрану од тероризма“, заправо је прича о стварању његове личне гарде која ће га бранити од „насртаја на реформе“.

Да је на челу Србије озбиљан државник, а не „двојац“ из деведесетих, Вучић-Николић, не би се такав неко бавио стварањем Специјалне бригаде, него би сагледао укупно стање у Војсци Србије, и, уместо бачене милијарде евра у чељусти криминалног директора РТБ Бор, тај новац би употребио за побољшање стандарда српског војника, онога ко ће истински бранити границе ове државе. Не може 1.500 војника данас да одбрани ни граничне прелазе са Бугарском и Албанијом, нити их је Вучић са својим трабантима формирао из тих разлога, а требало би! Не 1.500, него најмање 15.000 добро обучених, добро наоружаних и материјално збринутих војника морала би Србија да има у приправности за евентуалне масовне упаде на територију државе!

Али, ни Вучић нити било ко од властодржаца из деведесетих који данас управљају Србијом то не може да учини. Реч је о људима који су изгубили све ратове из деведесетих, па чак и онај са сопственим народом у Србији! Тако вишеструко поражена дружина, која се волшебно опет докопала власти, није способна ни за шта друго него да се окружи разним преторијанским гардама.

У међувремену, на Косову и Метохији, постоји најмање пет кампова Исламске државе за обуку, коју спроводе бивши терористи ОВК. Највећи кампови смештени су у областима у околини Урошевца и Ђаковице, као и округу Дечани. У редовима Исламске државе тренутно је 314 косовских Албанаца који се боре у Ираку и Сирији! У тим логорима за обуку ИСИС-ових терориста на Косову и Метохији, бивши „официри“ ОВК их подвргавају практичној обуци (герилској борби и руковању оружјем). Таквих кампова, мада их још локалне владе нису „препознале“, има и у Македонију и у Босну и Херцеговини (где „тренира“ убијање скоро 1.000 џихадиста).

Организације под именом Центар за истраживање питања западног Балкана (Western Balkans Security Issues) још је 2013. године у својим извештајима упозоравао да се на територији Косова и Албаније налазе кампови за обуку терориста ИСИС-а, а албанске власти на Косову су то признале годину дана касније. Сви они су спремни да у Србију убаце велики број наоружаних масовних убица (неки од њих су „туристички“ већ прошли кроз Србију на путу за Европску унију, па их је тек у Холандији полиција идентификовала).

Како се ближи време формирања Војске Косова, коју финансира и подржава породица шеика из Емирата и Саудијске Арабије, опасност по Србију је непосредна.

Најбоље обучени терористи ИСИС-а, биће нека врста „легије странаца“ у тој војсци, онај њен најкрволочнији део. А, Вучић формира Специјалну бригаду од 1.,500 војника и обећава „повећање плата у војсци“ која је гладна, незадовољна, лошег психолошког стања и која је у расулу, док њен командни састав распродаје све што има икакву вредност.

Никола Влаховић, Таблоид

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

И Финска обуставља примену вакцине Модерна код мушкараца млађих од 30

И Финска обуставља примену вакцине Модерна код мушкараца млађих од 30

ХЕЛСИНКИ – Финска ће обуставити употребу вакцине „Модерна” против ковида-19 код мушкараца рођених 1991. године и …

ЕРДОГАН ОДЛАЗИ После Вучићевог Бибија, Меркелове, Мила, спрема се и „султан“

ЕРДОГАН ОДЛАЗИ После Вучићевог Бибија, Меркелове, Мила, спрема се и „султан“

Вучићеви најближи пријатељи, браћа како их зове и сарадници (на штету Србије) убрзано одлазе с …

2 Коментара

  1. Odlican text. Inace, list ‘Tabloid’ ne moze da se otvori.

  2. ПЕТИЦИЈА ЗА РАСПИСИВАЊЕ РЕФЕРЕНДУМА ПО ПИТАЊУ ЕУ ИНТЕГРАЦИЈА – http://www.peticije24.com/signatures/149532/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *