fbpx
понедељак , 24 фебруара 2020

Доста је бесмисленог ријалитисања у Бриселу

0
(0)

Чега се наше власти плаше, да ли кривице за „неуспеле преговоре“ и заустављања пута слепим колосеком ка ЕУ коју тресу вируси брегзита, волстрита и корупционита? На овим странама смо већ писали на тему домета преговора у Бриселу и закључили да се у истом ништа круцијелно и битно за опстанак Србије не може постићи јер се воде на месту које није компетентно за то, право је у СБ УН и искључиво по питању реализације Р1244 и политичког статуса КиМ. После тога је сва друга питања лако решити.

Која озбиљна држава преговара са терористима и злочинцима и уместо о њиховом процесуирању и успостављању пуног суверенитета над најбогатијим делом државе о томе да ли ће се неки зидић срушити или не, да ли ће сецесионисти добити пахуљицу или звездицу од 2 или 3мм уз име своје „државе“ и када ће им прорадити позивни телефонски број који их третира као државу? О чему се уопште са вођама криминалних кланова може договорити, а о чему са трговцима људским органима и наркотицима?Чињеница је да се ни један договор, почев од Р1244, није спровео у пракси и да су сви „преговори“=замлаћивања водили искључиво у правцу реализације жеља, прохтева и планова сецесиониста и њихових инспиратора, ментора и налогодаваца.

Највећа издаја Србије икада је била извлачење питања опстанка Србије из СБ УН, маргинализација Р1244 и мењање питања МСП и Резолуције у УН, уз испоруку убицама Србије и малих Милица свих заслужних за опстанак под НАТО бомбама, а онда и настављање те неодговорне политике и послушничкоподаничкоаматерске дипломатије из цртаних филмова, док се косметска, државе Србије богатства, агресивно пљачкају и дневно износе у износу од преко 100 милиона ЕУР.

Да ли власти знају ко нам отима косметска богатства и светиње, ко нам вади срце нације док смо још живи, а ко нас је осудио на биолошко и физичко нестајање засипањем ОУ и плутонијумом?

Ако не знају ево проверене информације: Отимају нам они код којих се иде на преговоре, за које тврдимо да су нам „пријатељи“, који су осмислили и рамбујеовску превару, око Рачка, Сребренице, улице Васе Мискина, Маркала, који су разбили и финансирали крвопролиће у ЈУ да би опљачкали марионетизоване државице цуцлаторе и задужили их до изнад носа. О чему се са истима може договорити и да ли Тачи и компанија уопште имају мандат да се о нечему договоре?

И да хоће не смеју, нису „стелташи“, „вокераши“, „шарпингаши“, „клинтонаши“, „кушнераши“, „ахтисаријаши“ и остали неоколониЈАШИ Србије за џабе „кречили“ и просули на хиљаде тона отрова и експлозива. Чега се наше власти плаше, да ли кривице за „неуспеле преговоре“ и заустављања пута слепим колосеком ка ЕУ коју тресу вируси брегзита, волстрита и корупционита?

Тек да не брину, народ није за тај пут тунелом усред мрака у коме је на излазу зид од челика од истопљених српских тенкова. Са тим плутањем, калимерисањем и домановићевисањем се једноставно мора престати. У поверењу, никада нисмо били у плану за пријем у ЕУ, да јесмо примили би још пре 27г ЈУ, много озбиљнију, организованију и уређенију државу, задужену 15,1 а не сада преко 150 милијарди $ из чијих државица је изнешено и опљачкано преко 500 милијарди $. Шта нам је за чинити?

Поставити јасан захтев и рокове да се пре било чега другог реализује Р1244 и све договорено у Бриселу, посебно ЗСО. Ако се то не уради захтевати да се проблем опстанка Србије врати у СБ УН. ЕУ је неспособна и неће то да реши, осим да понуди неке нове поделе, мењање граница и трампу једних српских територија за друге, уз промоцију Војске као ОС “К“. Истовремено поднети захтев за пријем у Евроазијску ЕЗ и свеколику помоћ Русије и Кине.

Идеолозима новог светског робовласничкофеудалнонеолибералног не/поретка волстритског типа требају само они који немају слободарски дух, националну просвећеност и револуционарне традиције, већ послушничкослуганси менталитет и спремност да као пешадија самопрозваних Господара света без прстенова и са ракетним штитовима јуришају на баснословна руска богатства у њихово име.

Александар Михаиловић , Пуковник у пензији

ВасељенскаТВ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Обрадовић: Ако депеше Викиликса говоре истину, Вучић и Стефановић да поднесу оставку

4.4 (11) Ако депеше Викиликса говоре истину, „а до сада се показало да је тако“, …

Бриселски споразум – тајно и јавно деловање

5 (4) О статусу Бриселског споразума пред Уставним судом Србије и „Уставним судом“ Косова* Увод …

Један коментар

  1. Ови наурени нам лудаци раде све против Србије !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *