Др Јована Стојковић: Јавно здравље и тајни рачуни

1
(1)

Лажљиво смеће од новина које служи окупационој контроли, са својим лажљивим смећем од новинарке, данима износи „приче оболелих од морбила“ који за своју патњу наводно оптужују „антивакцинални лоби“ који је „крив“ за епидемију малих богиња.

Да би овакву покварену и бесмислену подметачину пласирали у тзв. јавност, служе се психолошким маневрима изазивања јаких емоција туге, беса, огорчености, услед којих је прималац њихове подметачине неспособан да рационално разложи узрочно-последичан след догађаја и упореди њихову интерпретацију са сопственим искуством. У договору са државним институцијама које су добиле налог да спроводе присилну вакцинацију деце, спречен је сваки прилаз медијима главног тока људима који би својим аргументима разбили фаму о неопходности и оправданости обавезне вакцинације.

Иако већина упућених у проблематику разуме о каквој се манипулацији ради, истине ради покушаћемо да распинујемо методе окупаторског гласила које ставља мету на чело родитељима који бране своју децу и родољубима који не пристају на корпоративни фашизам.

 1. Заменом теза покушава се да се од покрета за слободу избора који подједнако заступа права оних који се вакцинишу као и оних који се не вакцинишу направи покрет против вакцинације и свих оних који ту интервенцију подржавају.
 2.  Заједно са министром здравља, обмањује се јавност о присталицама слободе избора, који се називају „антивакцинашима“ иако су сви до једног родитељи (са постојећом децом, нажалост и оболелом након вакцинације) а неки од њих медицинске и сродних струка као и правничке струке.
 3. Експлоатишу се пробрани „ауторитети“ који по команди блебећу о паду обухвата вакцинациje испод 95% као узроку епидемије, а који ЗАБРАЊУЈУ присуство у емисијама својим колегама који би јавности донели на увид чињенице које хушкачко-пропагандну тезу доводе у питање.
 4. Као „забринута јавност“ представљају се психопатске структуре личности међу којима су лажни доктори и лажни родитељи.
 5. Врши се хајка на здраву невакцинисану децу која нису преносиоци вируса, а игноришу се деца оболела од морбила након вакцинације као и старије вакцинисане особе које су упркос вакцинацији оболеле и шириле вирус, што производи вакцинални апартхејд и дискриминацију здраве невакцинисане деце у односу на здраву вакцинисану децу.
 6. Бесрамно се доводе у питање мотиви родитеља који се боре да се питају о СОПСТВЕНОЈ деци, док тзв. стручњаке представљају као безрезервне љубитеље туђе деце иако постоје докази да су они директно примили новац од произвођача ММР вакцине.

Подаци за 2016. годину:

Предраг Кон (Градски завод за јавно здравље) 86.381 дин.
Горанка Лончаревић (Батут) 86.381 дин.
Драган Илић (Батут) 173.187 дин.
 1. Под претњом, тераjу да се безрезерво верује институцијама које прете лекарима одузимањем лиценце уколико се супротставе кршењу медицинске етике и слободно изразе лично уверење, и које су такође финансиране од произвођача ММР вакцине:

Подаци за 2016. годину:

Градски завод за јавно здравље Београд 370 000 дин.
Институт за јавно здравље Ниш 123 169 дин.
„Батут“ 488 880 дин.
Институ за мајку и дете 553 292 дин.
Медицински факултет Београд 1 057 309 дин.
Медицински факултет Нови Сад 2 474 000 дин.
Српско лекарско друштво 1 994 294 дин.
Удружење педијатара Србије 917 219 дин.
Удружење за превентивну педијатрију 304 512 дин.
 1. Игноришу примедбе и бриге родитеља чијој се деци десила повреда након вакцинације, називајући то „анегдоталним случајевима“ а родитеље „нестручнима“, док им не смета да исте „анегдоталне“ случајеве компликација од морбила и процене њихових „нестручних“ родитеља стављају на насловне стране свог смећа, злоупотребљавајући их за своју прљаву кампању против слободе избора.
 2. У случају било каквих последица, амнестирају произвођача вакцине и лекара који вакцину даје, као и државу која прописује обавезну вакцинацију, иако су они ДИРЕКТНО криви за насталу повреду, а људе који се боре за право на избор за СВОЈУ децу оптужују да су криви за страдање људи које никада нису видели.
 3. Дозвољавају бљуцовој пресститутки Соњи Тодоровић која је  (из непознатог разлога) годинама примала месечну надокнаду од РФЗО, да едукује грађанство о благодетима вакцине чија је документација за одобрење „службена тајна“ према члану 49. Закона о лековима и медицинском средствима.

Може ли луђе, бесрамније, поквареније?

Погледајте у следећем броју „Бљуца“.


ПРИЛОЗИ:

 1. Платни списак ГлаксоСмитКлајна за 2016. у коме су жутом бојом подвучени главни вакцинашки актери: GSK_RS_2016_EFPIA_HCPO_Disclosure_Report

Подсећамо: „GSK“ – GlaksoSmithKline, водећи произвођач „Priorix“ – ММР-а (којим се вакцинишу деца у Србији), био је главни спонзор „Педијатријских дана“ у Нишу, почетком октобра 2017. Тада су педијатри (више стотина из целе Србије) потписали сагласност да ће појачати активности на сузбијању тзв. „антивакциналног лобија“. Гле чуда, тих дана, избија епидемија у Нишу и први случај морбила са смртним исходом… Са овим списком видимо да нема случајности, све јасно к’о дан! (Коментар: Вакцине.инфо)

GSK_RS_2016_EFPIA_HCPO_Disclosure_Report-1GSK_RS_2016_EFPIA_HCPO_Disclosure_Report-2GSK_RS_2016_EFPIA_HCPO_Disclosure_Report-3GSK_RS_2016_EFPIA_HCPO_Disclosure_Report-4GSK_RS_2016_EFPIA_HCPO_Disclosure_Report-5

 1. Линк ка тексту Таблоида у коме се наводи да је дотична новинарка Бљуца добијала новац од РФЗО: http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=280&cl=18

Capture

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Kинези и преко Железаре у Смедереву уништавају живот и грађане у Србији

4.3 (7) Србија је светски шампион у загађивању животне средине. На сателитским снимцима већина европских …

Вучић на Генералној скупштини УН: Србија је за универзалан и равноправан приступ вакцинама

3.7 (3) Србија се у апсолутном смислу залаже за универзалан и равноправан приступ вакцинама и …

Један коментар

 1. Забринути родитељ

  Ко је иоле способан да размишља својом главом и да му није оштећен мозак од свакодневне мафијашке пропаганде за коју је Гебелс дете из обданишта, може да уочи да су сви написи докторке Стојковић препуни чињеница и доказа, док тзв државни стручњаци, тј људи са политичким функцијама имају само речи страга, претње казнама, затвором, одузимањем деце,…Такође, уместо да им речник буде богат стручним објашњењима и доказима, он је богат увредама, потцењивањима, понижавањима,…почев од тзв министра, па на доле.
  Зашто се њима бави и Таблоид?Зато што је то лист против мафије и корупције.
  Замислите храброст, па написати јавно колико је тај др Кон, који пре неки дан плаши народ, узео пара.У динар.Друге да не помињем.
  Унеколико би оставили добар утисак на нас, кад би нам објаснили кога и зашто зову:“Др Смрт“, „Др профит“, „Српски Менгеле“…?
  И пронађох неке одговоре и то илустроване фотографијама, али не код нас, већ на хрватском сајту:istinomprotivlazi.com

  Држава би се делимично опрала љаге, коју су јој нанели корумпирани људи, тако што би сменила Лончара и укинула обавезу вакцинисања деце, повукла тужбе против родитеља који брину о својој деци, спречила одузимање и трговину децом (док истовремено, гле контрадикторности, потстиче наталитет, да ли због могуће веће трговине, јер у искреност им баш због одузимања деце, нико и не верује).
  Уместо што омогућава соијалним радницима истовремену зараду и код страних фирми које тргују децом. требало би да их отпусте са радних места, која су корумпирали и да их покажњава……
  Много има грешака које је држава направила и сада би могла да буде „добра“ да их исправи, као што често ради.
  Нпр: укините обавезну вакцинацију, као што то уради амерички председник, и одмах сте се решили др Стојковић и свих многобројних њезиних присталица.Тиме ћете скресати прсте и оним корумпираним „докторима“, који и не заслужују да се тако зову, а нећете ни бити свесни колико ћете допринети здрављу популације.
  Не ваља бити толико тврдоглав и гурати вакцине, за које сви нормални, поштени, стручни доктори широм света доказују да доносе веће проблеме него користи, а истовремено, као форсирати наталитет.
  Имало нормалном и обавештеном човеку, те две ствари су у супротности.
  Народ се опире и једној и другој, зато што брине о својем потомству и што није глуп и што зна узрочно-последичне везе свега тога.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend