Драгаш: Наши интелектуалци су јајаре, а Јункер симболизује распад ЕУ! (видео)

ГОСТ новог „Политикона” на телевизији Хелм Каст био је економиста Бранко Драгаш.

Поводом реферндума о осамостаљењу Kаталоније Драгаш каже: “Дошло је до те завршнице и кулминације, значи урадили сте то насиље признавши Косово и Метохију, е сад ће то да вам се врати у случају Баскије, Каталоније, Тирола, Шкотске и све тако редом. Домино ефекат је кренуо, ту нема говора. Ватра коју сте на Косову запалили сада ће код вас да гори”.

О евробирократама, Драгаш без увијања каже: “То су потпуни дилетанти. Онај Јункер је идот, дебил, значи по фаци кад му је видиш и чујеш начин како говори, пијана будала једна најобичнија. Он симболизује распад Европске уније.”

Говорећи о домаћим сепаратистима, који су сада кренули да се оглашавају поводом Каталонског референдума, Драгаш наставља: “Оно што је мени одвратно је то понашање и сликање Чанка – као неки лешинари. Немој да се радујеш туђој несрећи, какве везе имају Војводина и Каталонија.”

Драгаш сматра да српска интелигенција сноси највећу одговоност за катастрофалну ситуацију у којој се као држава и народ налазимо:

„Проблем је што је српска интелигенција кукавичја, јајарска, мекушаста, полтронска, гледа само свој уски интерес. Ми данас имамо издајничку интелигенцију која се продаје за пар тезги и путовања по свету, врх синода који је потпуно залутао, промашио правац кретања, САНУ која не сме да се огласи и универзитет који је у катастрофи”.

О стању у медијима Драгаш каже: “Погледајте ту тужну судбину Миломира Марића, то је јадно и бедно на шта се он спустио. О Жељку Митровићу сувишно је и говорити, јер то је толико јадно и одвратно. Дакле, није проблем у њему (Марићу) што је потпуно пао и пропао и што ради најпрљавије ствари за режим. Проблем је у оним интелектуалцима који сада гостују код њега кад је потпуо полудео и кад је у функцији растакања српског националног идентитета и бића. Код њега је све зајебавање, све је простаклук. Дакле, ако идете код Марића онда га развалите. Дакле, дал` ћеш да гледаш курветине, стриптизете, болесне педофиле, манијаке, перверзњаке или ћеш да гледаш од чега ћеш да живиш”.

Факти

Актуелно

ИНТЕРВЈУ: Дуци Симоновић – Желео сам да спречим мафијаше да ухапсе Слободана Милошевића! (видео)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Љубодраг Дуци Симоновић, магистар правних наука и доктор филозофије, …

Вучић уводи ЛГБТ програм у вртиће! – Слободан Ерић (видео)

Гост новог „Политикон-а“ је био Слободан Ерић,оснивач и главни уредник часописа „Геополитика“. Разговарало се о …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons