понедељак , 30 новембра 2020

Држава је наставила, да „беспрекорно“ обавља свој посао! (видео)

0
(0)

Редакцији Телепромптер.рс стигао је снимак од једног нашег читаоца који показује тотални хаос који влада у Београдској арени. Погледајте запањујући снимак који доказује бахато однос државе према хуманим донаторима!

Према речима читаоца који нам се обратио, Београдска арена је претворена у сметлиште гардеробе по којој се гази и која се крате и касније распродаје на пијацама.

– Црвени крст је отишао, дошли су извиђачи. Арена је пуна робе коју су донирали грађани и која није до краја организована, а волонтери је деле како им ко затражи, без било каквог реда.

Наш читалац напомиње да међу волонтерима круже гласине да је гардероба крадена и касније продавана на пијацама.

– Међу волонтерима кружи прича да је нека роба коју су давали касније нађена на бувљој пијаци. Обућа је већином распарена, али су мајице све на једном месту и има их и то много, као и хране и играчака. Све је у централном делу хале, делимицно пописано и цека да се разграби без реда.

Он напомиње да је у Арени све мање влонтера који су вољни да помажу евакуисаном становништву.

– Волонтера је све мање, јер да би насли једну ствар, на пример, мајицу одговарајуће величине, треба им минимум 10 минута да претражују у гомили ствари.

Хигијена у Београдској арени је запањујућа, наводи наш читалац.

– Тоалети су смрдљиви, помало као и неки људи који само мењају мајице не одлазећи на туширање. Хвала Богу, па сви имају и да поједу и да се обуку. Пласим се само да сва та роба не заврси на сметлишту када људе иселе, јер неће бити ко да је подели најсиромаснијима. Свака част свима који су донирали, стета сто це нека одеца заврсити на поду изгазена, јер они који су задузени за организацију не умеју или не желе да боље распореде волонтере, којих зато има све мање.

Овако се држава односи према донаторима великог срца!

 

Телепромптер.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ко то тамо краде?

0 (0) Без коментара. Да ли је овај текст користан? Кликните на звезду и оцените! …

Србима хуманитарна помоћ из Русије

0 (0) У Ниш је стигло око 25 тона хуманитарне помоћи коју је Српско-руском центру …

6 Коментара

  1. Да су паре, све би до сад биле уредно сложене по Швајцарским банкама, Кајманским острвима Енглеској, Америци… Овако, сића и багатела остављена циганима и нашим ситним проданим душама (којих има међу нама) да покупе и продају по бувљацима…

  2. Да су паре, све би до сад биле уредно сложене по Швајцарским банкама, Кајманским острвима Енглеској, Америци… Овако, сића и багатела остављена циганима и нашим ситним проданим душама (којих има међу нама) да покупе и продају по бувљацима…

  3. to je iznenadilo sve srpska dobrota i solidarnost

  4. bruka i sramota pa ko ce ponovo dati pomoc ako se ovako baca

  5. Ne može pomoć da budu iznošena odeća i obuća koje je dosta ljudi donelo da bi se iste oslobodili…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend