Двери: Више хиљада Албанаца са КиМ противзаконито добило пребивалиште у Медвеђи и пасоше Србије
Медвеђа

Двери: Више хиљада Албанаца са КиМ противзаконито добило пребивалиште у Медвеђи и пасоше Србије

0
(0)

ПОЧЕТКОМ октобра 2016. године Српски покрет Двери упозорио је грађане Србије на потенцијалну могућност да више од 584 хектара земљишта у власништву (што чини 11% територије општине Медвеђа) и имовину Агроиндустријског комбината „Лесковац“ Д. П. у стечају из Медвеђе, купе тајкуни блиски владајућем режиму, албанским новцем и касније га, уз провизију, уступе стварном власнику.

На основу доступних података, директор Агенције за лиценцирање стечајних управника у Београду, због подигнутих тензија у јавности и изнетих чињеница Српског покрета Двери, које су се потврдиле као истините, а на препоруку БИА – проценом безбедносних ризика по Републику Србију, обуставио је продају ДП у стечају АИК „Лесковац“ у Медвеђи.

Можемо бити поносни на урађено. Међутим, албански пројекат „Економске окупације општине Медвеђа“ и стварања тзв. „Источног Косова“ није завршен.

У наредних неколико недеља ће се решавати судбина рудника Леце и рехабилитационог центра у Сијаринској бањи чији су ресурси, такође под будним оком сумњивог албанског капитала и криминалаца у државном врху Републике Србије.

Српски покрет Двери, овом приликом указује јавности Србије да у оквиру „пројекта стварања Источног Косова“ највећи безбедносни ризик и опасност по грађане Србије, представља чињеница да је уз свесрдну помоћ још увек активних полицијских службеника у општини Медвеђа и Министарства унутрашњих послова Републике Србије, више хиљада лица албанске националности рођених на Косову и Метохији пријавило пребивалиште у општини Медвеђа, кршећи при том одредбе Закона о пребивалишту и боравишту грађана Републике Србије.

Поменута лица албанске националности су одмах након добијања пребивалишта, добила биометријска документа Републике Србије – личне карте и пасоше, а након добијања биометријских докумената пунолетна лица албанске националности су уписана у бирачки списак општине Медвеђа, као и војну евиденцију Војске Србије. На тај је начин драстично промењен однос стварног и фиктивног броја становника српске и албанске националности у општини Медвеђа и отворене бројне безбедносне претње.

Народни посланици Српског покрета Двери су 11.10.2016. године у Скупштини Републике Србије постављањем посланичких питања премијеру Александру Вучићу, министру полиције Небојши Стефановићу и директорима Безбедносно-информативне и Војно-безбедносне агенције затражили потврду изнетих чињеница. Нажалост, поменути још ћуте, а у покушају да проблем реше, припадници Министарства унутрашњих послова, наишли су на тренутно непремостив проблем – своје људе у афери и организован криминал у својим редовима.

(саопштење Српског покрета Двери)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

СРБИ С КиМ: Албанска база у Црнуши да добије име по Александру Вучићу!

СРБИ С КиМ: Албанска база у Црнуши да добије име по Александру Вучићу!

5 (5) Непристањаје сепаратистичких власти из Приштине на понуду Београда за реконструкцију пута Косовска Митровица-Јариње …

Катастрофалне последице западне политике према Косову и Метохији

Катастрофалне последице западне политике према Косову и Метохији

5 (5) Косово и Метохија као Rеs extra commercium  и алхемија колонизације • Aпсолутна, глобална …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend