ДВЕРИ: Заштитник неких грађана, Јанковић, тражи да се педерском идеологијом трују сва деца у Србији

0
(0)
 • Припрема „Закон о родној равноправности“ у којем, у члану 56,тражи да „васпитање иобразовање о родној равноправности“ буде „саставни део предшколског, основног, средњег и високог образовања“. Чак и „трајног учења“
 • Од вртића до факултета слушаће се лекције о хомосексуалној – емотивној вези,многострукости и слојевитости људских идентитета, трансродности, сексуалним оријентацијама, интересексуалности и свим другим измишљотинама главне полазишне теорије свих геј-идеолога на свету – тзв. Теорије родова (енг. Gender theory)

        ЗАШТИТНИК (изгледа, само одређених) грађана, Саша Јанковић, одлучио је да геј идеолозима на поклон да наше школство и нашу децу. Такорећи, на тацни.

        Нови закон под именом „Закон о родној равноправности“, који се убрзано припрема и чији се предлог већ налази на сајту Заштитника грађана одређује управо то: да се геј идеологија може несметано промовисати у школама. И то, не само да се може промовисати, него је Заштитник отишао и корак даље – предлаже у овом Закону да се геј идеологија мора промовисати кроз школски систем – свој деци без изузетка!

        Да није истинито, звучало би невероватно!

        По члановима 56 и 57 будућег Закона о родној равноправности – свима, свој деци од вртића до факултета, морају да се предају лекције о „хомосексуалној – емотивној вези“, „многострукости и слојевитости људских идентитета,трансродности, сексуалним оријентацијама,интересексуалности и свим другим измишљотинама главне полазишне теорије свих геј-идеолога на свету – тзв. Теорије родова (енг. Gender theory).

        Верујемо да већина наших породица у Србији за пола ових термина није никада ни чула.

        Зато ће заштитник (неких) грађана Саша Јанковић добрано да се потруди да о овоме сазнају ваша деца пре вас и без обзира на вас!

        Деца ће пре родитеља сазнати да је хомосексуалност нормална варијација људске сексуалности, сазнаће да је „сасвим у реду“ уколико са 11 година имају дилему да ли се осећају као дечаци или девојчице, и да то тело са којим су се родили нема никакве везе са оним како се они унутра осећају: као мушко или женско или нешто треће.

        Сазнаће да је „сасвим у реду“ бити бисексуалан и да је привлачност према истом полу или жеља дечака да се облаче у женску одећу нешто са чим су се родили само нико од њихових „неуких и затуцаних“ родитеља нису знали да им ту „истину“ кажу. Али, „срећом“ по нашу децу, рећи ће им се у школи.

        Кога брига шта родитељи мисле када је у питању одгајање сопствене деце у њиховом најбољем интересу? Заштитника грађана сигурно не.

        И за крај, још једна невероватна ствар коју Заштитник (сада већ знамо тачно којих) грађана Саша Јанковић овим Законом предлаже:

        Да децу могу усвојити и појединци без обзира на брачно стање!

        Да, стварно тако пише. А ко су ти појединци који нису у „брачном стању“ а хтели би да усвоје дете? Јавља ли вам се нека идеја?  Наравно, овде се не говори о дуготрајним ванбрачним заједницама једног мушкарца и једне жене, него се врло лукаво полако отвара простор да ИСТОПОЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ – два „појединца“ и две „појединке“- као и самци могу усвојити децу.

        Невероватно? Да чујемо како гласи тај члан Јанковићевог геј-модела Закона о родној равноправности:

        Усвојење

        Члан 53.

        Свако лице у генеративном добу има могућност да под истим условима поднесе захтев за усвојење детета, без обзира на пол и на брачно стање.

        Поставља се питање коме да се пожалимо да нам помогне да заштитимо своју децу када се угрожава њихов најбољи интерес.

Заштитнику грађана, Саши Јанковићу?

        Јанковићу, даље руке од наше деце и школе! Немој нас више штитити!

        Геј Закон неће проћи!

        Ево шта Јанковић тачно предлаже:

        Родна равноправност у образовању – наставни планови и програми

        Члан 56.

        Васпитање и образовање о родној равноправности је саставни део предшколског, основног, средњег и високог образовања, као и трајног учења.

        Органи јавне власти, односно образовне установе,  у поступку доношења наставних планова и програма, односно студијских програма, и приликом утврђивања стандарда уџбеника,  наставних метода и норматива школских простора и опреме, дужне су да укључе садржаје везане за родну равноправност.

        У наставним плановима и програмима, односно студијским програмима на свим нивоима васпитања и образовања обезбеђује се васпитање и стицање знања о родној равноправности, обавезно стицање знања из области сексуалног образовања и репродуктивног здравља, промовишу многострукости и вишеслојности људских идентитета и тачан приказ истополне сексуално-емотивне оријентације, трансродности, трансполности и интерсексуалности, индивидуалност, солидарност и креативност, недискриминација, ненасилна култура, негује свест о различитостима и развија не дискриминаторна пракса у циљу превазилажења родних стереотипа и предрасуда и поштовања родне равноправности.

        У наставне планове и програме образовних установа на којима се образује наставни кадар, поред садржаја из става2 овог члана обавезно се укључују и садржаји који повећавају осетљивост за родни садржај наставног материјала и наставне праксе

        Посебне мере у области васпитања,  образовања и науке

        Члан 57.

        Органи јавне власти односно образовне установе,  у поступку доношења наставних планова и програма,  односно студијских програма, и приликом утврђивања стандарда уџбеника,  наставних метода и норматива школског простора и опреме,  усвајају посебне мере.

        Посебне мере укључују:

        1) интегрисање родне равноправности у наставне планове и програме образовних институција на којима се образује наставни кадар;

        2) коришћење родно осетљивог језика у уџбеницима и наставном процесу;

        3) процењивање уџбеника и приручника из перспективе њиховог директног и посредног родног садржаја;

        4) континуирано стручно усавршавање наставног кадра и укључивање садржаја о родној равноправности,  политици једнаких могућности и посебним мерама, људским и мањинским правима и правима детета, дискриминацији, насиљу у породици и насиљу према женама;

        5) подизање осетљивости за родни садржај наставног материјала и наставне праксе;

        6) у садржаје и методику рада у оквиру Грађанског васпитања укључити радионице о родној равноправности, облицима дискриминације,  насиљу у породици; различитим сексуалним оријентацијама;

  …

        14)  коришћење родно осетљивог језика у сведочанствима,  дипломама, квалификацијама,  звањима,  занимањима и лиценцима.

        Посебне мере из става 1  овог члана не сматрају се дискриминацијом.“

         (саопштење Покрета Двери)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Кривична пријава против Вучића и Малог због избегавања самоизолације…

4.9 (10) Топлички центар за демократију и људска права поднео је кривичну пријаву против председника …

Радуловић: Грађани јављају да се током ноћи дешавају разне ствари по Србији, а нема информација од Владе ни МУП-а (видео)

4.9 (28) Лидер покрета Доста је било (ЂБ) и народни посланик Саша Радуловић изјавио је …

32 Коментара

 1. dajte ljudi da maknemo ovog coveka iz te fotelje….on nije u vinkli,,,,

 2. ПРЕТПОСТАВЉАМ ДА ЈЕ ЈАНКОВИЋ ПЕДЕР

 3. Nemam nista protiv njhovih ljubavi ali u prirodi takve jedinke izumiru..sto je i normalno..ne vidim razlog zasto to deci koja odrastaju treba usadjivati u njihove neiskvarene umove.ocigledno je ova drzava odavno otisla u p…m……

 4. NEMA NIETA LOSE DA SE DECA UPOZNAJU SA ISTINOM I CINJENICAMA TREBA DA ZNAJU ALI ISTINU I DA SU RODJENI DA ZNAJU TU ISTINU PA NEKA ODLUCE STA CE IZABRATI DEVIJACIJU ILI NORMALAN ZIVOT NJIHOVIH PREDAKA DA ZNAJU DA NIJE NJIHOVH RODITELA DA NEBI BILO NI NJIH TREBA ISKRNO UPOZNATI I ISTINU IM RECI

 5. Na lomacu,njega,pedere i ona govna iz skupstine!

 6. Pa sta peder da predlaze vec opsti pederluk.

 7. BOZE ! ZASTITI ME OD OVOG ZASTITNIKA, ZASTITI SRBIJU OD NEKOG SABICA, TAMO NEKE SONJE BISERKO, NATASE KANDIC I OSTALIH NJIMA SLICNIH.

 8. BOZE ! ZASTITI ME OD OVOG ZASTITNIKA, ZASTITI SRBIJU OD NEKOG SABICA, TAMO NEKE SONJE BISERKO, NATASE KANDIC I OSTALIH NJIMA SLICNIH.

 9. BOZE ! ZASTITI ME OD OVOG ZASTITNIKA, ZASTITI SRBIJU OD NEKOG SABICA, TAMO NEKE SONJE BISERKO, NATASE KANDIC I OSTALIH NJIMA SLICNIH.

 10. satana.GOSPODE BOZE OPROSTI IM I USLISI MOLITVE NASE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *