ЕКСКЛУЗИВНО САЗНАЈЕМО: СНС губи Београд, потребно спречити изборну превару

Дошли смо до врелих инфромација поводом предстојећих београдских избора!

Путем приватних извора добили смо пројекције рејтинга за следеће изборе. Инфо журналу се обратило неколико читалаца са ексклузивним информацијама. Преносимо вам све детаље.

Београдски избори су почетак краја напредњачке власти. Губитком Београда покренуће се домино ефекат. Српска напредна странка ће изгубити последњу Месну заједницу у Србији, према информацијама и статистици која показује ЕНОРМАН пад рејтинга, не само у Београду, већ у целој Србији.

Међутим, како сазнајемо, СНС ће прибећи изборној превари. Већ неколико сценарија тестирају и сигурно је да, ако их не спречимо, можемо имати последице.

Српска напредна странка спрема велику сеобу својих сигурних гласача из градова у унутрашњости у Београд за предстојеће београдске изборе, што је најава велике изборне преваре, сазнаје Инфо журнал из више независних извора из владајуће странке који знају за план.

 Извори откривају да су напредњаци сковали паклени план да око 150.000 својих симпатизера и чланова из околине Београда – Смедерева, Смедеревске Паланке, Раче, Ваљева и других градова – доведу у Београд и промене им место пребивалишта како би добили право гласа на изборима за град, који би требало да се одрже до марта 2018.

Све су гласније шпекулације да би референдум о измени Устава могао да се одржи истог дана кад и београдски избори. Опозиција и аналитичари то виде као Вучићев маневар који ће му омогућити да у кампањи буде свеприсутан.

План је следећи. Спојиће се избори за градске одборнике и уставни референдум, што ће несумњиво омогућити Вучићу да опет буде на свакој бандери, да још једном својим ликом повуче листу напредњака.

Рејтинг СНС се тренутно налази на око 31% што је огроман пад у односу на претходне изборе. СНС никада није имала мањи рејтинг, а већ месецима, је само у падуч

Подсећамо, Инфо журнал је средином авугста објавио извештај који је процурео из главног одбора, према коме би СНС у Београду подржало свега 32,2% бирача.

ИНФО ЖУРНАЛ

Актуелно

Закон о финансијској подршци породици с децом штити државу а не породице

Београд – Закон о финансијској подршци породици с децом, чија примена је почела 1. јула …

Београд: Обрачун нарко кланова се наставља, још једна експлозија аутомобила бомбе

Млађа страна држављанка (24) повређена је у ноћи између петка и суботе око 2.30 сати …

4 Коментара

  1. Kakav crni Beograd pa pre par dana su na zatvaranju fesztivala džez muzike u Nišu gradonačelnika Bulatovića izvriždali kao konja.

  2. NIJE VALJDA GA CE VISITI NA BANDERI.MORA DA JE NEKA GRESKA

  3. Sto znaci da bi trebalo na izbore da izadje vise od 64,5% glasaca, a to je nemoguce za Beograd !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons