ЕВО ШТА НАС ЧЕКА: Билдерберг група и ЕУ уводе „интернет личне карте“ и „друштвену вредност људи“!

0
(0)

Билдерберг група свој овогодишњи скуп одржава у немачком граду Дрездену, а скуп ће трајати од 09. до 12. јуна.

Инфоворс, сајт који води утицајни амерички аналитичар Алекс Џонс, редовно прати скупове Билдерберг групе, а ове године су њихови новинари и ухапшени од стране немачке полиције.

Сајт Инфоворс пише да је једна од главних ствари коју ће „светски моћници“ разрађивати на овогодишњем скупу увођење својеврсних онлајн личних карата, тачније, увођење интернет идентификационог броја, тако да нико неће моћи бити анониман на Интернету.

На овом америчком сајту се наводи и факт да Европска Унија већ има разрађен пројекат идентификационих интернет докумената. Реч је о пројекту Европске Комисије.

Овај систем ће омогућити још већу контролу људи и наметање ропске свести целом човечанству. Без интернет ИД броја, људи неће моћи користити владине интернет сервисе, али извесно је ни популарне интернет мреже као што је Фејсбук, Твитер, Гугл, итд.

Како пише Инфоворс, у току је и прављење глобалне базе свих људи који ће бити рангирани према свом деловању на друштвеним мрежама, па се тако ствара својеврсна база „друштвене вредности“ сваке особе на планети.

За коефицијент „друштвене вредности“ особе ће се узимати у обзир и куповна моћ, као и политичка гледишта појединца. Иза пројекта стоји кинески гигант Алибаба и једна кинеска банка.

Поред тога, чланови Билдерберга ће разматрати могућност увођења глобалног пореског система који би био интегрисан путем Уједињених Нација, наводи Инфоворс.

Скуп се ове године одржава у хотелу „Taschenbergpalais Kempinski“ у Дрездену.

Правда

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Војна возила и полицијске патроле између Подгорице и Никшића: Сви морају да кажу куда иду (видео)

0 (0) На излазу из Подгорице ка Никшићу примећен је од јутрос велики број војних …

ДЈБ: Државни терор у Црној Гори над српским народом и црквом (видео)

5 (3) У Црној Гори је на сцени правно и физичко насиље над грађанима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend