fbpx

Евроатлански шибицари – играјмо се гласања!

0
(0)

Саша Пјевовић

Јединствени електронски бирачки списак

„У Влади Србије јуче је представљен јединствени електронски бирачки списак, први од увођења вишестраначја који ће, према речима министра за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу Милана Марковића, бити база података за предстојеће изборе. Марковић је у Влади рекао да по бирачком списку у Србији има 7.058.683 бирача. Он је објаснио да ће бирачи за републичке изборе моћи да гласају по месту боравишта у земљи, а не пребивалишта, односно неће морати да путују као до сада да би гласали.“

Евроатланска клика се лепо досетила да Србину потури нову-стару шибицарску игру, само у електронском формату. За тај задатак je Влада Србије (на челу са просрпским председником Борисом Тадићем) одредила непристрасну екипу, људе од поверења, који немају интерес и ни у ком смислу не могу да злоупотребе новонаметнути систем те тиме наставе садистичку игранку, србождерачки пир продуже припремајући тле за задњу етапу колонизације Србије.

„Јединствени бирачки списак је, како је наглашено, резултат домаће памети и рада стручњака међу којима су „Телеком Србија“, Привредна комора Србије, „Комтрејд“ и Цесид.“

Да видимо ко су то наши драги момци од поверења.

Телеком Србија  – Генерални директор : Бранко Радујко

Члан је Демократске странке од 1998. Каријеру је започео као адвокатски приправник, а потом је две године радио у међународном хуманитарном сектору, на пројектима повратка избеглица у Хрватску, БИХ и на Косово. Почетком 2002. именован је за саветника премијера Зорана Ђинђића, задужен за питања избеглица. Потом је био шеф кабинета премијера Зорана Живковића, а у августу 2004. председник Борис Тадић поставио га је за саветника за регионалну политику. Од јуна 2006. радио је на месту генералног секретара председника Србије. У току формирања тада актуелне Владе помињан је и као кандидат за шефа БИА.

Привредна комора Србије – Председник: Милош Бугарин

Рођен је 1962. у Бијелом Пољу, где је стакао средње образовање, а Пољопривредни факултет завршио је 1988. године у Београду.

Прво запослење имао је у Пољопривредном комбинату Београд 1989. године, где је обављао разне управљачке послове, да би за генералног дректора Корпорације ПКБ био постављен 2001. 2005. у акцији Агенције за тржишне комуникације Медија инвент из Новог Сада, проглашен је за најбољег менаџера Србије.Као директор ПКБ-а добио је више награда Привредне коморе Београда за најбоље приносе у пољопривреди, а Клуб привредних новинара доделио му је награду за пословност и квалитет Менаџер 2006. 
Бугарин за Б-92 6.09.2007. каже да не зна колико је политика била умешана у његов избор. „Мора се направити политички консензус око избора председника ПКС јер глупо би било да председник куца на затворена врата неког министарства зато што је то нечији делокруг рада, неког партијског оквира“, каже он.

„Ја нисам члан ниједне странке. Моје је право да будем симпатизер и то је право сваког грађанина. Није тајна – ја сам симпатизер ДС-а и гласам за њих већ годинама“, каже Бугарин.“ 
2008. добија награду „НАЈевропљанин“ за област економије.

ВЕСЕЛИН ЈЕВРОСИМОВИЋ, председник „ComTrade GROUP“

На сајту “Зоом инфо” нема података о његовом образовању ни биографије, како је уобичајено за пословне људе. Веселин Јевросимовић, рођен 28.01.1965, студирао је менаџмент на Универзитету на Флориди. Као студент, 1986, почео је дистрибуцију првих персоналних рачунара и компоненти у земље Средње и Латинске Америке. Своју прву компанију оснива 1988. године у Немачкој, а 1998. у Србији оснива „ComTrade GROUP“.

„ComTrade GROUP“ брзо постаје водећа ИТ компанија на Балкану и један од лидера на том пољу у Југоисточној Европи.                                                                                                                       

5. маја 2008, председник „ComTrade групе“, Веселин Јевросимовић, добио је повељу почасног грађанина Бостона као признање за напоре да се изгради и прошири пословање у локалној заједници. Оснивањем компаније у Бостону, “Комтрејд група” је на америчко тржиште донела напредна софтверска решења и познавање најсавременијих технологија за развој софтвера. Почетком маја исте године боравио је у Бостону и најавио да ће у том граду бити седиште пословања компаније „Spinnaker New Technologies”, чланице “ComTrade групе”.

“Јевросимовић је (бивши) спортиста, отворен и вешт у социјалном контакту, не оставља утисак човека који се угодно осећа за радним столом већ у “акцији”, потпуна супротност штреберима  какав је Гејтс. Стекао сам утисак да га рачунари врло мало приватно занимају – радни сто му је празан, стоног рачунара нема, а некакав минијатурни Тошибин лаптоп извукао је тек када ми је пожелео приказати планове за некретнине и развој дела Београда у којем је зграда „ComTrade GROUP“  , а који би требало постати нови „waterfront”, уз велики раст цене некретнина у кварту.”

5.12.2006. председник је поништени тендер за набавку 30.000 рачунара за школе у Србији. Министарство науке и спорта поништило је тендер јер је само један понуђач испунио све услове конкурса, који предвиђа да се понуда изабере на лицитацији са најмање два понуђача. На конкурсу су учествовали конзорцијуми “Комтрејд ЦТ”, “Паком”, “МП софт”. У компанији “МП софт” тврде: “Комисија је направила низ прекршаја у корист “Комтрејд”! На дан отварања понуда Комисија за јавну набавку оставила је тендерску документацију три сата без контроле. Председник Комисије прочитао је из деловодника Министарства просвете да је “Комтрејд” понуду доставио 13. октобра, два месеца пре објављивања јавног позива! Касније се у записнику појављује други датум, због чега три члана комисије нису потписала записник. Нас су одбили јер на ковертама понуде није назначено која је оригинал, а која копија! Ми смо били најзначајнији претенденти, ушавши у конзорцијум са руском компанијом “Азбис ентерпрајзис ПЛЦ”, која има обрт од 2,5 милијарди долара годишње”.
Пословни маг али уз „малу помоћ Владе Републике Србије :

„Београд — Влада Србије је усвојила уредбу о одобравању субвенционисаних потрошачких кредита за куповину рачунара домаће производње.“

И наш нови-стари Млађа Динкић Упропаститељ:

„Министар економије Србије Млађан Динкић је, током обиласка фабрике Комтрејд из Београда, рекао да ће месечна рата тих кредита за набавку најосновније конфигурације компјутера бити између 200 и 300 динара у првој години, а у другој и трећој од 2.200 и 3.000 динара.“ ( Није битно што зли језици говоре да се рачунати производе у Кини а овде само лепи сличица)

Марко Благојевић (ЦЕСИД)  „…је посебна прича, он вероватно сматра да „својој“ отаџбини Србији још није довољно дубоко забио нож у леђа…

Недавно, приликом покушаја организовања субверзивне и анти-државне (анти-руске) активности (за потребе западних обавештајних служби) у руском „Подмосковљу“ је демаскиран јавно од стране руске државне телевизије и сабсеквентно протеран из братске Русије. 

Али то га није спречило, да се уз посредство Борка Стефановића – шефа преговарачког тима са лажном „државом“ Косово, и уз благослов министра Јеремића нађе на челу „елитне“ Консултантске групе (дебело плаћене од стране српских порезника) у чијем саставу су се „неким чудом“ нашле и две најозлоглашеније „анти-српске“ даме: назочна Наташа Кандић, директорка западно-обавештајно финансираног Фонда за хуманитарно право – и председница другог, западно-шпијунски финансираног, Хелсиншког одбора за људска права, назочна Соња Бисерко!? Какве ће то националне „српке“ интересе заступати ове две „минхенске“ даме заједно са другим, горе споменутим петооктобарским превратницима, на челу са „про-српским“ председником Тадићем? Мислим, да нам то није тешко претпоставити…“ (Миодраг  Новаковић; „Како је  ЦИА направила ОТПОР)
Да ли имате поверења у ову србождерачку уиграну екипу ?

Да ли мислите да неће посегнути за вашим гласовима  и фингирати вољу народа?

Да ли заиста верујете да овим изборима Вашингтон-Брисел не завршава последњу етапу колонијализације Србије ?

Ако послушници ВБ-а остану,ми као народ идемо у историју. О нама Србима ће се причати као о старим Грцима. „ Беше једном један народ…“. Џабе свађе и пљувачина око СПЦ, расправе око државног уређења, ко је више а ко мање украо… Шта нам вреде Душанове царске границе, кад неће имати ко да у њој живи.  Експоненцијални пад прираштаја, летаргија, народни аутизам на друштвено-политичка збивања, банализација зла и несреће.

Ово је референдум  ЗА или ПРОТИВ ЖИВОТА Србије. Не дозволимо да нам и то одузму!
Ништа није готово, тек почиње !

Референце:

http://www.ekapija.com/website/sr/page/420922
http://rt.com/usa/news/democracy-promotion-usa-regime/
http://www.telekom.rs/AboutUs/AboutUs.aspx?temp=0&sid=1&id=501
http://www.telegraf.rs/vesti/98111-jevrosimovic-kapital-ne-dolazi-preko-noci
http://www.cesid.org/
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/vesti/2011/decembar/kako-je-cia-napravila-otpor.php

 

Видовдан

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ВЕЋИНА ЋЕ МОРАТИ ДА СЕ ВАКЦИНИШЕ: Министар Смрт упозорава – нема опуштања, живећемо са маскама

1.5 (8) МИНИСТАР здравља Златибор Лончар је рекао на данашњем обраћању јавности да не сме …

Студенти Филозофског факултета: Није филозофски ћутати – није српски увреде и издају трпети

4.4 (8) Апелујемо овом приликом на професоре да закопају ратне секире, и да раде како …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *