Градоначелник Краљева опет „бриљирао“: Аеродрум је прошлост, сада знамо шта све може ЈЕДНА КАП уља! (видео)

Градоначелник Краљева опет „бриљирао“: Аеродрум је прошлост, сада знамо шта све може ЈЕДНА КАП уља! (видео)

0
(0)

После свечаног отварања семафора, као и објашњења да Краљево жели „аеродрум“, градоначелник овог града Предраг Терзић објаснио је својим суграђанима како је дошло до појаве мрље од уља у реци Ибар.

То је била и згодна прилика да се прошире видици, па су они који су га слушали могли да сазнају како долази до замућења воде, и која је количина уља за то потребна.

– Није отицала нафта, није отицала нафта у великој количини, ради се о отпадном уљу. Али црна боја коју видите, настаје тако што једна кап уља може да замути неколико стотина литара воде – објаснио је Терзић за локалну телевизију.

Уједно, из кабинета градоначелника Краљева рекли су да је тачно да се у ноћи између суботе и недеље догодио еколошки акцидент и да је градоначелник у понедељак на прослави Дана полиције, а пре тога консултујући се са Одељењем за ванредне ситуације дао изјаву у којој је рекао да је из бурета исцурело десет литара уља.

– Тиме су демантоване спекулације да се ради о бурету нафте које је исцурело у Ибар. Изјава која кружи друштвеним мрежама је извучена из контекста, скраћена и метафора је искоришћена и претворена у изјаву – кажу из кабинета градоначелника.

Иначе, мрља од уља у Ибру појавила се пре четири дана на градској плажи. Уље је било ускладиштено у пластичној цистерни, а највероватније је исцурело када су лопови покушали да га источе, мислећи да је реч о нафти. Иако је терен на коме се инцидент десио очишћен, извесна количина је највероватније завршила у канализацији, а одатле и у Ибру.

Очекивано, први човек Краљева је и овим објашњењем узбуркао друштвене мреже, које су се, поново, бавиле његовим „бравурама“.

Епизода са уљем није прва у којој Терзић показује своје „завидно“ знање. Пре месец и по дана, он је у јеку расправа о томе да ли нишки аеродром треба „пребацити“ на државу, републичким властима великодушно понудио краљевачки, како је рекао „аеродрум“. Иначе, реч је о аеродрому „Морава“, кога је Терзић упорно називао „аеродрум“.

Ово није први пут да медији пишу о Терзићу, коме није страна ни туча по улицама. Наиме, он је претукао извесног Николу Ковинића јер га је на друштвеним мрежама прозвао да је буџетски новац „извлачио“ у страначке сврхе.

Блиц.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нећеш ти Михајловићка нити било ко други икада угасити једну једину термоелектрану у Србији!

Нећеш ти Михајловићка нити било ко други икада угасити једну једину термоелектрану у Србији!

5 (4) БЕОГРАД: Потпредседница владе и министарка енергетике Зорана Михајловић изјавила је, уочи почетка расправе …

Нелегални објекат на Копаонику власт руши четири године, нема назнака да ће се то догодити

Нелегални објекат на Копаонику власт руши четири године, нема назнака да ће се то догодити

5 (6) Симбол нелегалне градње на Копаонику објекат од 1000 квадрата власт руши већ четири …

Један коментар

  1. kad geak, gurbet i gegula okaci masnu ne treba od njega ocekivati nesto vise od izvestaja o sekundarnim sirovinama, kanalizacionim poklopcima i resetkama, ili je krenuo na svadbu kod Lepog Bora. ako pod miskom nosi cemane opet je krenuo na svadbu. ako mota reci znajte da se vraca sa svadbe. ako ga sretnete negde na pijaci znajte da mu je tu negde mecka u blizini. a svog cara postuje i filere mu silje.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend