Ђукановић се тајно састајао са шиптарским нарко босом Кељмендијем у Котору

Ђукановић се тајно састајао са шиптарским нарко босом Кељмендијем у Котору

0
(0)

Бивши амбасадор Црне Горе у Хрватској Горан Ракочевић звани Сито је главна спона између Мила Ђукановића и Фахрудина Радончића, човјек који је обојици на услузи за све њихове послове.

То у наставку интервјуа за портал Борба тврди Армин Цибра, који је дуже од једне деценије обезбјеђивао и био сјенка Фахрудина Радончића.

Каже и да им је увијек на услузи било дипломатско возило амбасаде Црне Горе у Загребу, „мерцедес мл”, који су користили. Готово свим састанцима Ђукановића и Радончића, присуствовао је и Ракочевић, који је био редован гост код Радончића у Сарајеву.

„Његова бивша супруга Зденка је била кључни човјек Радончићеве фирме у Подгорици, која се звала ‘Аваз рото прес’, преко које су се куповале некретнине у Црној Гори“, прича Цибра.

Тврди и да су Радончић и Ђукановић имали заједничку брокерску кућу која се звала „Eurohaos Balanced”.

„Испред Радончића на преговорима о процентуалном власништву био је Зијад Белкић, а испред Ђукановића је то био Веселин Баровић. Знам и да су помињали извјесног Шотру, али не знам како се зове и каква му је тачно била улога у свему томе“, каже Цибра.

Наводи и да се Радончић састајао са Дарком Шарићем у Котору и да је био присутан и Сито Ракочевић, том приликом. Наглашава и да су се Ђукановић, Радончић и Кељменди срели у хотелу „Сплендидо”, у Котору.

„То вам је на другој страни наспарам старог дијела Котора, то је као нека бивша касарна која је сад хотел и власник је тада била нека Рускиња. Ја сам био тада у Радончићевом обезбјеђењу на том сусрету“, појашњава он.

Наставља причу о Ситу Ракочевићу, подсјећајући да је њему Ђукановић вјенчани кум и да је његов човјек од повјерења.

„Он је уговарао љетовања, резервирао хотеле на мору, резервирао нам мјеста у дискотеци Топ Хил. Организовао нам је роштиљ у својој резиденцији-вили у Даниловграду у мјесту Клокотница или тако некако, не могу тачно да се сјетим тог назива. На том роштиљу су Радончић и Ђукановић били са супругама Азром и Лидијом. Ракочевић је такође долазио у Сарајево са супругом гђе су зимовали на Јахорини али сам ја ишао по њих свако вече како би са Радончићем и његовом тадашњом љубавницом Алмом Феровић.

Сита Ракочевића смо посјећивали у Загребу кад га је Мило Ђукановић поставио за амбасадора Црне Горе и ишао је с нама на љетовање у Ровињ, у хотел Лоне. Тамо су се Сито Ракочевић и Радончић састајали са извјесним Андрејем, који је у Ровињу имао јахту и за кога су причали да је познати вођа нарко картела“, каже Цибра.

ИН4С

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Бивши припадник ВОА Саша Вујисић који је у бекству сарађивао са нарко-бандом из Јовањице

Бивши припадник ВОА Саша Вујисић који је у бекству сарађивао са нарко-бандом из Јовањице

0 (0) Бивши припадник Војнообавештајне агенције (ВОА) Саша Вујисић, који је у бекству под оптужбама …

Ова надрогирана главуџа већ доста дуго поприлично сере!

Ова надрогирана главуџа већ доста дуго поприлично сере!

5 (2) Председник Црне Горе Мило Ђукановић је изјавио да „идеја велике Србије конзумира Црну …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend