Ђукановић се тајно састајао са шиптарским нарко босом Кељмендијем у Котору

Ђукановић се тајно састајао са шиптарским нарко босом Кељмендијем у Котору

0
(0)

Бивши амбасадор Црне Горе у Хрватској Горан Ракочевић звани Сито је главна спона између Мила Ђукановића и Фахрудина Радончића, човјек који је обојици на услузи за све њихове послове.

То у наставку интервјуа за портал Борба тврди Армин Цибра, који је дуже од једне деценије обезбјеђивао и био сјенка Фахрудина Радончића.

Каже и да им је увијек на услузи било дипломатско возило амбасаде Црне Горе у Загребу, „мерцедес мл”, који су користили. Готово свим састанцима Ђукановића и Радончића, присуствовао је и Ракочевић, који је био редован гост код Радончића у Сарајеву.

„Његова бивша супруга Зденка је била кључни човјек Радончићеве фирме у Подгорици, која се звала ‘Аваз рото прес’, преко које су се куповале некретнине у Црној Гори“, прича Цибра.

Тврди и да су Радончић и Ђукановић имали заједничку брокерску кућу која се звала „Eurohaos Balanced”.

„Испред Радончића на преговорима о процентуалном власништву био је Зијад Белкић, а испред Ђукановића је то био Веселин Баровић. Знам и да су помињали извјесног Шотру, али не знам како се зове и каква му је тачно била улога у свему томе“, каже Цибра.

Наводи и да се Радончић састајао са Дарком Шарићем у Котору и да је био присутан и Сито Ракочевић, том приликом. Наглашава и да су се Ђукановић, Радончић и Кељменди срели у хотелу „Сплендидо”, у Котору.

„То вам је на другој страни наспарам старог дијела Котора, то је као нека бивша касарна која је сад хотел и власник је тада била нека Рускиња. Ја сам био тада у Радончићевом обезбјеђењу на том сусрету“, појашњава он.

Наставља причу о Ситу Ракочевићу, подсјећајући да је њему Ђукановић вјенчани кум и да је његов човјек од повјерења.

„Он је уговарао љетовања, резервирао хотеле на мору, резервирао нам мјеста у дискотеци Топ Хил. Организовао нам је роштиљ у својој резиденцији-вили у Даниловграду у мјесту Клокотница или тако некако, не могу тачно да се сјетим тог назива. На том роштиљу су Радончић и Ђукановић били са супругама Азром и Лидијом. Ракочевић је такође долазио у Сарајево са супругом гђе су зимовали на Јахорини али сам ја ишао по њих свако вече како би са Радончићем и његовом тадашњом љубавницом Алмом Феровић.

Сита Ракочевића смо посјећивали у Загребу кад га је Мило Ђукановић поставио за амбасадора Црне Горе и ишао је с нама на љетовање у Ровињ, у хотел Лоне. Тамо су се Сито Ракочевић и Радончић састајали са извјесним Андрејем, који је у Ровињу имао јахту и за кога су причали да је познати вођа нарко картела“, каже Цибра.

ИН4С

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Могу ли одважни агенти ДЕА, ловци на наркокартеле, спасити нас застрашене грађане од Вучићеве мафије?

Могу ли одважни агенти ДЕА, ловци на наркокартеле, спасити нас застрашене грађане од Вучићеве мафије?

5 (12) Уочи прославе Сретења, америчка организација за борбу против наркотика ДЕА је спровела у …

СЕКРЕТАР Владе Србије Новак Недић ћути о вези са Вељом Невољом, његовом нарко мафијом и убицама

СЕКРЕТАР Владе Србије Новак Недић ћути о вези са Вељом Невољом, његовом нарко мафијом и убицама

5 (3) Генерални секретар Владе Србије Новак Недић и даље ћути о наводима бившег потпредседника …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend