Свет

Група Г7 као библијска седмоглава звер коју јаше курва вавилонска

Ових се дана у Британији одржао самит тзв. Г7, који чине лидери најважнијих западних земаља. Пре него што су избацили Русију 2014. године, звала се Г8. Током овог састанка снимљена је ова иконична фотографија, снимљена у заливу  Carbis у граду Cornwallu, у Британији. Главне теме састанка биле су сасвим очекиване: како што пре вакцинисати све људе на свету, како деловати против наводних климатских промена, увођење глобалног пореза на добит, критиковање Русије и наравно, како даље промовисати укључивање (читај: LGBTQ агенда).

Г7 Лоше и предвидљиво. Убрзо након тог састанка, процурили су снимци тих истих лидера који су срдачно цурили, руковали се и пљескали, шалили се, разговарали и шапутали, без маски и даљине, док мисле да су камере искључене. А онда када се укључе, одједном почињу да се држе на одстојању и постављају се на растојање од 2 метра за сликање. Затим су дошле фотографије тог истог залива Царбис, негде почетком 20. века, које показују да су нивои мора у тим годинама заправо били виши него данас. Кроз ова два примера може се лако видети кроз цело њихово лицемерје и шупљу пропаганду. Али паметни ионако све то већ знају.

Група Г7 као библијска седмоглава звер коју јаше курва вавилонска

Оно што ми је овог пута привукло пажњу била је још једна невероватна библијска референца. Кажем „још један“ јер смо недавно о Kовид пасошима и вакцинама писали као о библијском печату звери и верујем да је већина упозната са познатим патентом Billa Gatesa 060606 којим је Мицрософт патентирао микрочип технологију за праћење кретања у људском телу . Такође имамо закон америчког Конгреса којим се ЦДЦ даје 100 милијарди долара за покретање мобилних јединица за тестирање на KОВИД (а можда и вакцинације сутра) од куће до куће. Тај закон носи број 6666. Тешко је поверовати да су то само случајности.Група Г7 као библијска седмоглава звер коју јаше курва вавилонска

И сада Г7 стиже на плажу. Зашто су одабрали такву локацију? До сада их никада нисмо видели на плажи, увек су састанци у скривеним швајцарским Алпима или у неком затвореном луксузном летовалишту. У библијској књизи Откривење 13: 1-18 стоји:

Zvijer izlazi iz mora. Ima sedam glava i deset rogova. Zmaj joj je dao moć, prijestolje i veliku vlast. Ljudi su se poklonili zmaju i zvijeri, govoreći: Tko je velik kao Zvijer i tko se može boriti sa njom? Dobila je vlast na 42 mjeseca i bilo joj je dopušteno da se zarati sa svetima i da ih pobijedi. Dobila je vlast nad svakim plemenom, pukom, jezikom i narodom.

Prisiljavala je sve ljude – male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, da prime njezin žig na čelo ili na desnicu. Kako nitko ne bi mogao kupovati ni prodavati osim onoga koji ima žig. Njen broj je 666.

Група Г7 као библијска седмоглава звер коју јаше курва вавилонска

То је нешто што можемо наћи у многим изворима https://www.jw.org/en/bible-teachings/questions/revelation-13-beast/ . Међутим, можда се питате ко је тај Змај, који је дао моћ седмоглавој Звери? Сетимо се, како нам кажу људи попут Дејвида Икеа, да су нам заправо вековима владали „гмизавци“ и да су краљевске лозе делимично „гмизавчка крв“. Такође постоје бројна сведочења људи који тврде да су видели како се моћници на власти буквално трансформишу у гмизавца, а многе такве приче постоје у историји готово свих народа. Davida Ickea тврди да је данас британска краљица главна међу њима. Наравно, нико не зна да ли је Davida Ickea говорио у метафорама или заиста описује оно о чему говори. И погодите ко је дошао да се слика са Г7 и погледа централно место дато британској краљици.Група Г7 као библијска седмоглава звер коју јаше курва вавилонска

Група Г7 као библијска звер са 7 поглавља 1 Да ли су све ове библијске случајности само невероватне случајности или заиста живимо у последњим данима? Зашто се о томе нигде у јавности не говори осим у одређеним круговима разних америчких протестантских цркава? Где су отишли ​​наши локални хришћани, који су толико гласни када је реч о „ходању за живот“ и нигде их нема сада кад су стигли Последњи дани и Звер? А да ли те ствари знају наши локални политичари, који се сваког Ускрса и Божића сликају у првим редовима катедрала, а затим ревносно извршавају дневни ред Звери на послу? Шта је са свим тим људима, да ли смо заиста сви тако слепи заједно или имамо неко свесно одабрано Зло као свој пут? А каква је улога Русије која је избачена 8. чланица?

То су питања која ме муче и на која немам одговоре. Али оно што је позитивно, ако је веровати Књизи Откривења, Звер ће имати моћ 42 месеца, што је 3,5 године. У поређењу са вечношћу, то је ситница. Издржите, све уцене и притисци, не примите знак, спасите се, и слуге Звери ће бити осуђени. који се сликају у првим редовима катедрала сваког Ускрса и Божића, а затим на послу ревносно извршавају дневни ред Звери? Шта је са свим тим људима, да ли смо заиста сви тако слепи заједно или имамо неко свесно одабрано Зло као свој пут? А каква је улога Русије која је избачена 8. чланица?

То су питања која ме муче и на која немам одговоре. Али оно што је позитивно, ако је веровати Књизи Откривења, Звер ће имати моћ 42 месеца, што је 3,5 године. У поређењу са вечношћу, то је ситница. Издржите, све уцене и притисци, не примите знак, спасите се, и слуге Звери ће бити осуђени. који се сликају у првим редовима катедрала сваког Ускрса и Божића, а затим на послу ревносно извршавају дневни ред Звери? Шта је са свим тим људима, да ли смо заиста сви тако слепи заједно или имамо неко свесно одабрано Зло као свој пут? А каква је улога Русије која је избачена 8. чланица? То су питања која ме муче и на која немам одговоре. Али оно што је позитивно, ако је веровати Књизи Откривења, Звер ће имати моћ 42 месеца, што је 3,5 године. У поређењу са вечношћу, то је ситница.

Издржите, све уцене и притисци, не примите знак, спасите се, и слуге Звери ће бити осуђени. члан? То су питања која ме муче и на која немам одговоре. Али оно што је позитивно, ако је веровати Књизи Откривења, Звер ће имати моћ 42 месеца, што је 3,5 године. У поређењу са вечношћу, то је ситница. Издржите, све уцене и притисци, не примите знак, спасите се, и слуге Звери ће бити осуђени. члан? То су питања која ме муче и на која немам одговоре. Али оно што је позитивно, ако је веровати Књизи Откривења, Звер ће имати моћ 42 месеца, што је 3,5 године. У поређењу са вечношћу, то је ситница. Издржите, све уцене и притисци, не примите знак, спасите се, и слуге Звери ће бити осуђени.

Извор: Logicno.com

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!