ГУТОВИЋ: Видим Вучића у Нишу дочекале бабе из Београда и Крагујевца

На твитеру кружи наводна порука легендарног глумца Ланета Гутовића који је и раније критиковао власт и њихове одлуке. Познато је да је подржао Заветнике током претпоследњих избора.

Каква је порука реч?

У питању је реакција о окупљању “Нишлија” у центру због доласка Вучића:

Видим Вучића дочекале бабе у Нишу. Само што те бабе нису одатле, дошле су из Београда, Крагујевца, Сопота. Јер иначе је логично да бабе у осам ујутро путују 300 километара да би аплаудирале председнику а после 20 минута да се одмах врате својим кућама. То је баш логично – сматра Лане Гутовић.

Дневни журнал

 

Актуелно

„Инвеститор Београда на води продаје имовину јер нема новца да заврши посао“

Консултант за стране инвестиције Махмут Бушатлија рекао је да вест да председник компаније Емар (Емаар) …

Нема уставног и законског основа за референдум који би легализовао ВЕЛЕИЗДАЈУ!

Група српских академика, политичара, јавних личности и старешина српских православних манастира упозорила је државних власти …

Један коментар

  1. NEMOJTE TAKO PA VUČKO POVLAČI SRBIJU U GROBNI ŽIVOT ON ĆE SVE UČINITI DA MU SE TO OSTVARI ON JE PAMETAN INTELEGENTAMN KO MAZGA A TVRDOGLAV KOMAGA .ON JE VREDAN DRUGI SRBUII SU LENJI ON IMA PRIJATELJE KOJE DRUGI NIKO NEMA BLERA KLINTONA CIFILIČARA I MERKELEVU KOJA UVEK NADOJI VUČKA MAJČINSKIM MLEKOM.TAKO DA ON POLUDI OD SREĆE.JEDINI KOJI RADI I STVARA 24 SATA U SBIJI HAOS .ON JE I FILMSKI GLUMAC BEZ NJEGA NEMA SREĆE KO SE BR 10 PUTA NEPOJAVI NA TEVEU.NEGO SRBIJO REŠITE SE BUDALE OLJE JEDANA LUDA DA STRADA NEGO CELA SRBIJA.CEO SRBSKI NAROD SU OVCE A ON VOĐA KOJI SVRA U ZLATNU FRUKLU OVCE IGRAJU A ON POSKAUJE .NAJVIŠE GA VOLE NJEGOVI BIRAČI BABE PENZIONERKE I PENZIONERI ONI ĆE U BUDUĆE BITI ODBRANA SRBIJE .MISLIM U SLUČAJU 3 SV .RATA BRAVO .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons