ГУТОВИЋ: Видим Вучића у Нишу дочекале бабе из Београда и Крагујевца

На твитеру кружи наводна порука легендарног глумца Ланета Гутовића који је и раније критиковао власт и њихове одлуке. Познато је да је подржао Заветнике током претпоследњих избора.

Каква је порука реч?

У питању је реакција о окупљању “Нишлија” у центру због доласка Вучића:

Видим Вучића дочекале бабе у Нишу. Само што те бабе нису одатле, дошле су из Београда, Крагујевца, Сопота. Јер иначе је логично да бабе у осам ујутро путују 300 километара да би аплаудирале председнику а после 20 минута да се одмах врате својим кућама. То је баш логично – сматра Лане Гутовић.

Дневни журнал

 

Актуелно

Рада Трајковић: Држава највероватније стоји иза ликвидације Оливера Ивановића (видео)

Ђорђе Вукадиновић: Кажу: „Насмеши се, човече. На шта то личи и ко ће то да гледа?“ …

Ана Брнабић на питање новинара бахато поручила: Питајте Блера ко га финансира!

Премијерка Србије Ана Брнабић не жели да открије ко плаћа Институт Тонија Блера да саветује …

Један коментар

  1. NEMOJTE TAKO PA VUČKO POVLAČI SRBIJU U GROBNI ŽIVOT ON ĆE SVE UČINITI DA MU SE TO OSTVARI ON JE PAMETAN INTELEGENTAMN KO MAZGA A TVRDOGLAV KOMAGA .ON JE VREDAN DRUGI SRBUII SU LENJI ON IMA PRIJATELJE KOJE DRUGI NIKO NEMA BLERA KLINTONA CIFILIČARA I MERKELEVU KOJA UVEK NADOJI VUČKA MAJČINSKIM MLEKOM.TAKO DA ON POLUDI OD SREĆE.JEDINI KOJI RADI I STVARA 24 SATA U SBIJI HAOS .ON JE I FILMSKI GLUMAC BEZ NJEGA NEMA SREĆE KO SE BR 10 PUTA NEPOJAVI NA TEVEU.NEGO SRBIJO REŠITE SE BUDALE OLJE JEDANA LUDA DA STRADA NEGO CELA SRBIJA.CEO SRBSKI NAROD SU OVCE A ON VOĐA KOJI SVRA U ZLATNU FRUKLU OVCE IGRAJU A ON POSKAUJE .NAJVIŠE GA VOLE NJEGOVI BIRAČI BABE PENZIONERKE I PENZIONERI ONI ĆE U BUDUĆE BITI ODBRANA SRBIJE .MISLIM U SLUČAJU 3 SV .RATA BRAVO .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons