fbpx

Хипокризија „жутих“ лопова: подржали диктатора, а жале се на њега

0
(0)

Зашто су Другосрбијанци љути на полуделог Ацу Драмосера? Због његовог лудила? Због тога што уништава Србију? Због тога што разара здраву памет својим болесном демагогијом? Због тога што је постао тиранин? Не. То ништа не смета Другосрбијанцима. Све му то опраштају. Али не могу да му опросте што брже не ради на коначном признавању Косова и потпуној распродаји државне имовине и свих националних ресурса. Замерају му што не испуњава своје преузете обавезе, због којих је доведен на власт.

О, јадни, избезумљени Другосрбијанци. Више не знају куда ударају , шта причају и шта пишу. Бивши амбасадори ДОС-а, који су отишли на четворогодишњи одмор о трошку народа, кога искрено презиру, као награду за подршку тржишним талибанима, амбасадори који су се у туђини опијали и заљубљивали, њихове паланачке екселенције нису направиле ниједан користан посао за ту исту државу која их је послала, вративши се у земљу нису приметили колико је Србија опљачкана од стране њихових пријатеља неолиберала, колико је народ осиромашио и какву несрећу је донела жута мафијашка хоботница, подржали су издајничку политику конвертита Аце Драмосера, потписивање Бриселског споразума, продају Космета и признавање да смо геноцидан народ, подржали су отворено бившег ратног хушкача и профитера, радикалног шовинисту и министра цензора, јер је Србију знатно брже почео да води у банкротирану ЕУ, јер се одрекао Косова, јер је спреман да испуни све наредбе из Брисела, није им сметало што је увео култ личности, што уништава све демократске институције, што је постао Краљ Иби, да би данас, када поново избијају ескалације у региону, када се шкругуће зубима и прети оружјем, окрећу леђа том демагошком политичком лудаку, кога су некада поредили са Де Голом и Черчилом, почели су да га нападају да води агресивну руску политику на Балкану и окривљују га за то што је довео до ескалације сукоба у региону.

Јадни српски Другосрбијанци! Не могу они да се покрију ушима, да ућуте, умукну, да престану да блебећу, да уживају у својим професорским платама и пензијама, да се не баве више политиком, јер ништа не знају о политици, осим онога што им у главу улију бриселски сатрапи, не могу они да се повуку и кажу – подржавали смо криминалне бандите из ДОС-а, који су опљачкали и уништили Србију, падали смо ничице пред јагодинским келнером и слушали сваку његову наредбу, затварали смо очи пред успоном ружичастих тајкуна, нисмо ништа смели да пишемо о онима који су издали Милошевића и који су постали главни пљачкаши државе у досманлијском режиму, не могу они да признају да су од петооктобарског преврата били привилеговани, да су били каста повлашћених малограђанских српских одрода, којима нико није смео ништа да каже, који су монополизовали медије својим глупостима и својом баналношћу, својим пренемагањем и фолирањем, глумећи неке европске, наводно, просвећене интелектуалне скотове, док су писали највеће гадости о свом народу и тражили да се одмах призна независност Косова, јер их више Косово не занима, то је само, како су говорили, историјски тег на нашим ногама, то је остатак прошлости и зато су оберучке прихватили психопату Драмосера да се што пре и што брже отараси Косова и да пуном снагом поведе Србију у бриселске магле и мочваре, да нас уваља у ту бриселску каљугу неморала, уцена и лажи, јер је то, како истичу, једини начин да се дивљи и примитивни Срби, напокон, цивилизују крсташким наметањем јарма на вратове непокорне и курчевите српске раје.

О бедни српски Другосрбијанци!

Ко је крив за нову ескалацију вербалних сукоба у региону? Срби и Србија. Опет, ми! Зашто смо криви? Криви смо јер се у Вуковару руше натписи на ћирилици, јер се у Книну из стотину хиљада грла оре усташке песме и усташки покличи „ Србе на врбе“, јер је прошле године било 812 напада на Србе, јер је хрватска државна политика, све по налогу Вашингтона, постала изразито усташка, због Срба којих готово да нема у Хрватској, чије библијско страдање и етничко чишћење не смета фолирантима из Круга Двојке, криви смо што нас Албанци затиру на Косову, што пале православне светиње и што о томе европске бирократе не желе ништа да напишу, јер затирање древне српске цивилизације и реметилачких Срба је саставни део вековне европске инквизиторске политике, криви смо што Бошњаци хоће целу БиХ за себе, што друга два констутивна народа то никако неће, криви смо што је 40.000 Арапа населило око Сарајева, што су затуцанима исламистима ближи Саудијци, него словенска браћа Срби и Хрвати, криви смо што грађани Србије неће насилно да их угурају у банкротирану ЕУ и зликовачку алијансу НАТО, криви смо што Срби више воле Русе, него Турке, криви смо што Срби верују више Путину, него преваранту Ердогану, криви смо што смо Срби и што мислимо својом главом, што нисмо продали веру за вечеру, што нисмо амбасадори, мрсомуди, јајаре, политички конвертити, продане душе, колумнисти на специјалном задатку, страни плаћеници, професори изроди, криви смо што се још нисмо предали и покорили, што се боримо и што верујемо да је могуће остварити национални и државотворни преображај Срба и Србије.

Њихов дојучерашњи пулен Аца Драмосер спроводи руску политику. Тако га оптужују још луђи Другосрбијанци. Каква руска политика Аце Драмосера на Балкану? Он само спроводи политику Вашингтона и Брисела. Зато су га довели на власт. Уценили су га и наметнули су му шта мора да уради. Тај покварењак и конвертит је на све пристао. И све ради према наредбама својих газда. Зар се није оградио од референдума у РС? Руски став је да подржавају грађане РС да се изјасне на референдуму.Издајнички трио из Београда је наставио бахату и неодговорну Милошевићеву политику да, када им се затресу фотеље, издају свој народ преко Дрине, које увек окривљују и оптужују да не слушају Београд. Шта очекивати од оних који су продали Косово и уништавају Србију?

Издајницима ништа више није свето.Они су на све спремни. Они немају никакву своју политику, него служе интересима Вашингтона. То Другосрбијанци не желе да разумеју, јер су острашћени, заслепљени и ограничени у својим размишљањима, јер им је добро, јер лепо живе у транзицији и не занима их шта ће бити са нашим народом и нашом државом. Вашингтон је за њих света крава у коју не сме да се дира. Они не виде да Вашингтон намерно поново пали нове ватре на Балкану, како би са свих страна окружили Русију у рату који се спрема. Зато је Вашингтону важан сукоб словенских народа на Балкану. Када буду напали Русију да се онда, одједном, отворе сви фронтови и да се тако порази најопаснији непријатељ Империје у растројству.

Несрећни Другосрбијанци, кратке памети и препуни предрасуда према Русији, коју гледају као азијатску варварску деспотију, док не виде да се неолиберални капитализам, услед свог унутрашњег распада, претворио у корпоративни фашизам и који једини спас од своје пропасти види у избијању новог светског клања, који оптужују Русију да изазива нереде на Балкану, што је потпуно нетачно, што је лаж, подлост, истина је управо обрнута, Руси су приморани да се бране од манипулације Империје у растројству, приморани су да устану у одбрану своје државе и своје нације, своје културе и свог погледа на свет, приморани су да одбране остатак човечанства од зликовачког насиља Беле куће, превара Вол Стрита и ратних операција Пентагона, приморани су да зауставе ту колонијалну, инквизиторску, конквискадорску и пљачкашку политику Вашингтона, приморани су да се наоружају и да пијаним, арогантним и окрутним каубојима , силеџијама, гангстерима и бандитима супротставе снагом ватреног оружја, јер они једино разумеју језик оружја и једино чега се плаше су руски ракетни ситеми који могу да погоде сваку тачку у САД, што их ужасава, што их држи у покорности, јер схватају да постоји сила која је тренутно јача од њих, чији војници су мотивисанији да се боре за своју слободу и слободу човечанства и коју подржавају, оно што је посебно забрињавајуће за светске жандаре, оружане снаге Кине, Ирана, Индије и других евроазијских и БРИКС земаља, које неће више да пристану на уцене дрских бирократа из Вашингтона.

Другосрбијанци ништа од овога не желе да прихвате. Они живе у својим плаћеним функцијама. Живе у прошлим временима и не схватају да се планетарна политика променила.Не схватају да је корпоративни фашизам довео Америку пред социјалну револуцију.Не схватају да корпоративни фашизам изазива ескалацију мржње и новог насиља на Балкану.

Јадни наши Другосрбијанци! Не схватају да је њихово време прошло. Узалуд се додворавају. Нема више ко да их плаћа.

МИГРАНТИ – Када је отпочело библијско освајање Европе од стране миграната, који су теледириговано ишли Сорошовим рутама, разумнији део наше интелектуалне јавности је опомињао власт да не наседа на те бриселске пропагандне лажи, да власт брани и добро обезбеди границе Србије, да помогне мигрантима, храном, водом, соковима, млеком и лековима, али да их не пуштају кроз Србију,ј ер је то јако опасно.

Зашто је опасно? Опасно је због злонамерних планова Брисела и Вашингтона, који намеравају да Европу покоре мигрантима, да промене крвну слику Европе и да тако потпуно измене структуру становништва у Европи.

Опасност је постојала у томе да Европа, у својој одбрани од овакве погубне политике, донесе одлуку да све мигранте врате тамо одакле су дошли. Последња земља из које су дошле, која није чланица ЕУ, била је Србија. Тако је постојала велика опасност да Србија страда у овом мигрантском рату између Европе и Америке. Уосталом, мигранти су већ били у Грчкој и могли су, уколико их толико Меркалова тражи, да се превезу бродовима до немачких лука. То је био најбржи и најлакши начин да мигранти дођу у Немачку, која вапи за радном снагом. Мигранти се не би мучили, не бисмо гледали сва та њихова страдања и патње, које су доживели пролазећи балканском рутом кроз нашу земљу.

Али, то се није догодило. Немачка није послала бродове. Постојало је решење да мигранти иду рутом земаља које су чланице ЕУ, јер су се већ налазили у Грчкој, па им је много лакше било да се крећу путевима ЕУ, него да прелазе границе држава које нису чланице. Упркос свим овим разлозима које смо наводили, издајничка и корумпирана власт Драмосера је демагошки, пропагандно, желећи само да добије неки поен у јавности и код бедника у ЕУ, почела да својата мигранте, да се слика са њима и да њихову злу судбину претварају у своју политичку промоцију.

Све нас , који смо се залагали за одбрану границе, нападали су , заједно са Другосрбијанцима, да смо фашисти и да нема самилости према несрећи миграната. Данас су све маске пале. Лукави и пргави Орбан је, попут мудрог државника, устао у одбрану своје државе и отворено се сукобио са бриселском бирократијом, подигао је жичане ограде и тако проблем миграната оставио изван Мађарске. Ангела Меркал губи власт у Немачкој и јачају модерни неонацисти, који су устали у одбрану државе и нације.

Само Србију нема ко да брани. Почело је враћање миграната из ЕУ у Србију, последњу земљу из које су дошли. Драмосерова лицемерна политика је поражена. Резултати његове владавине су погубни. Ако нас преплаве мигранти и ако Србија, како планира Брисел, постане прихватилиште за мигранте, онда нам заиста нема спаса. Немамо великог избора. Или ћемо устати у одбрану своје земље, куће и породице или ћемо ми постати мигранти у другим земљама.

Бранко Драгаш, Таблоид

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *