ИНТЕРВЈУ: Дејан Мировић – Вучић је издао Србију потписавши овај споразум! (видео)

3.5
(2)

Гост Славија инфо тв био је професор међународног јавног права др Дејан Мировић. У емисији Интервју професор Мировић детаљно је објаснио зашто мисли да је Александар Вучић пошао путем издаје потписавши Брислески споразум који је ништа друго до наставак плана Мартија Ахтисарија. Мировић је директно оптужио Вучића и његов режим за повлачење полицајаца са територије Kосмета јер се то под његовом влашћу догодило као и за предају институција тзв држави Kосово. Најдрастичнији пример је довођење шиптарских тзв цариника на север Kосмета. Нажалост мали број људи зна да у томе учествује и Србија и да то плаћа око 35 милиона евра.

Мировић напомиње и да издаја није само његова већ му у томе помаже и опозиција, скоро сви осим пар часних појединаца, али и Никола Селаковић који је заједно са њим терао наше судије у тужиоце да служе тзв Kосову. За Заједницу Српских општина каже да је најобичнија будалаштина која није правно обавезујућа и служи искључиво за замајавање домаће јавности. Једна у низу издаја је договор Вучића са неким Мустафом да се разоружа и прекине финансирање 800 људи лако наоружаних запослених у цивилној заштити који су били бедем одбране Северног Kосмета.

Повлачење признања појединих држава заслуга је Русије а не велике мудрости Ивице Дачића и то је Мировић у емисији детаљно објаснио. Предаја језера Газиводе је била од стратешког значаја за Шиптаре а то је овде прошло незапажено. Нажалост криминал и издаја коју врши Александар Вучић проширила се на целу Србију и тешко се сада тог корова ослободити. Изборе Мировић сматра нелегитимним и правно ништавним а све учеснике истих режимске или приватне партије и појединце Александра Вучића. Он је тај који спроводи ЛДП политику чак понекад иде и даље па му ни Православље не ваља, Мурат му је велики војсковођа итд чега би се и Чедомир Јовановић постидео Вучић ради.

Режим александра Вучића најсличнији је режиму Мила Ђукановића, насиље над грађанима је обавезан део тога. Да су у коалицији ова два режима јасно је и по томе што Вучић ћути ко … на покушај атенатата на владику Јоаникија или Даку Давидовића у Београду а добро се зна да је човек који све воли да прокоментарише. Поред овога карика у повезивању ова два режима је и заједнички уредник свих медија у Србији и Црној Гори Владимир Беба Поповић. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.

Slavija info TV

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама... (видео)

Радован Kалабић: Донели су Србији слом, а онда је настао погром напредњака каменицама, моткама… (видео)

5 (4) Аутор и водитељ Никша Булатовић #РадованKалабић​ #Напредњаци​ #ТајнаKонвенција​ Донели су Србији слом, а …

Кроз српску историју са Милосавом Самарџићем (видео)

Кроз српску историју са Милосавом Самарџићем (видео)

5 (3) За сајт Српска историја говори Милослав Самарџић, српски књижевник, публициста, власник издавачке куће …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend